Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muslu ya gelsin

Tesekkur ederim

ben şimdiden söylesem olur di mi. yeni geldim zaten. boy 167, kilo 77.
haftaya cuma için heyecan yaptım :)

Mehfam ben de kızımda no poo uyguladım uzun süre. Şampuanda sabun da hiçbir şey kullanmadım 3 yaşına kadar. İlk doğduğunda bir kaç aylıkken bebek şampuanı kullandım ama sonra aklıma esti her şeyi bıraktım sadece suyla yıkadım saçını. Hiçte dert olmadı gayette temizleniyordu. Çünkü saç kimyasallara alıştığı için arınıp kendine gelene kadar sertleşiyor yadırgıyor falan ama sonra yumuşacık oluyor. Saç yaplanması için karbonatla yıkanmayı denedin mi hiç?

Evet evet haberleşelim

Benim rakip eksiyi görmüş kesin saçla uğraşıyor

Yağlı saçlar karbonatla saç yıkamayı deneyebilir. Elma sirkesi de daha çok saç kremi görevi görüyor. Benim banyomda ger zaman elma sirkesi bulunur. 1 tane de boş şişe bulunduruyorum. En son durulama yaparken boş şişeye biraz elma sirkesi koyup üstünü suyla tamamlıyorum. Kızımı da oşekilde duruluyorum kendimi de. Saça da cilde de çok iyi geliyor.

Saçlar sık yıkanmaya allarımı yağlanma olayı cok erken oluyor bende bu korumadan dolayı cok sık yıkar oldum

Yıkamasam saçları gun aşırı yaşlanıyor yani o kadar

Saç maskeleri falan var ya denediniz mi dermikilinkilwri ben cok beğendim hatta sac tellerim incelmişti bence kalınlaşmaya bile başladı gibi gwliyor

Kokusu rahatsiz etmiyor mu

Cilt lekesi için iyiymiş ama kokusunu alınca kusacak gibi oluyorum o yüzden kullanamiyorum

Benim rakip eksiyi görmüş kesin saçla uğraşıyor

Ben bir kaç gündür bir kaç yüz gr fazla çıkıyorum ama bugün tartılmadım yarını bekliyorum. Ne hikmetse Cuma dönüm noktam oluyor birden nir kaç yüz gr düşüyorum mübarek günde onun için bekliyorum.

Kokusu rahatsiz etmiyor mu

Cilt lekesi için iyiymiş ama kokusunu alınca kusacak gibi oluyorum o yüzden kullanamiyorum

Elma sirkesi üzüm kadar keskin kokmuyor ki. Zaten 1 yk kadar falan döküyorsun şişeye. Üzerine su ekliyorsun. Dökerken tabii sirke kokusu var hatta kızım da sürekli sirke kokuyor muyum diye soruyor hep banyodan çıkınca ama çıktığın anda çoktan uçmuş oluyor o koku asla üzerinde kalmıyor.

Benimde hep öyle oluyor perşembe akşamı başlıyorum dua etmeye artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…