- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.521
Muslu ya gelsinAh var ya kolayı ben kestiysem herkes keser. Kahvaltıyı bile kolayla yapardım inan.
Ogrenciykende esimin dikkatni bile böyle çekmişim.Elinde kitap ve kola hep öyle sınıfa girerdin diyor
Light şekersiz vs hepsi yalan çok zararlı bıçak gibi kes derim ben 5 sene oldu agzima surmedim
AaÖyle durunca da çok kaşıntı yanma oluyor. Uyutmuyor bile. Mecbur yıkıyorum cnm
Tesekkur ederim5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Rica ederimTesekkur ederim
Yok öyle bişey değil de, saç nezlesi diye bişey gördüm nette araştırırken. Galiba ondanAaegzama falan olabilir mi acaba
ben şimdiden söylesem olur di mi. yeni geldim zaten. boy 167, kilo 77.Kızlar yarın max 16.00 ya kadar herkes bildirimi bitirmiş olsun lütfen sonra topla duzenle kontrol falan akşam oluyor zaten gecikmeyelim
@Umutumut82
C Cagrihilal1
@pawlover
@kardelelen321
Mehfam
@melita09
@nrmyn
Calypso95
birsevgi
@KuruPapatya
balpamuk
U Umudumvar07
@Tempus
@arasveannesi
@bluuee
@hanmeli
@Ceylansnn
Maariftakvimi
@ollala
Renia
Şimdi uyku çöktü uyuyacaktım ama sırf adımı şu listede gördüm ya kalkıp hareket edeceğimKızlar yarın max 16.00 ya kadar herkes bildirimi bitirmiş olsun lütfen sonra topla duzenle kontrol falan akşam oluyor zaten gecikmeyelim
@Umutumut82
C Cagrihilal1
@pawlover
@kardelelen321
Mehfam
@melita09
@nrmyn
Calypso95
birsevgi
@KuruPapatya
balpamuk
U Umudumvar07
@Tempus
@arasveannesi
@bluuee
@hanmeli
@Ceylansnn
Maariftakvimi
@ollala
Renia
Evet evet haberleşelimCanım ben yağlanma eğitimi veriyorum öyle olduğu zaman. 3-4 gün kendi haline bırakıyorum, tepeden bi topuz yapıyorum yağlı yağlı geziyorumçünkü ne kadar sık yikarsam o kadar sık yaglaniyor saç. Bu şekilde yaparak en azından biraz daha geç yağlanmasını sağlıyorum bilmiyorum sende de etkili olur mu
Ben de aynen öyle yapıyorumooh maşallah bize valla
Tamam kaptaaann
Aa o zaman iletişim halinde olalım
Kilonuz kactiYa kızlarrr canım bir tuzlu çekirdek çekti size anlatamammmm. 94 kiloda bir bardak tuzlu çekirdek 89 kiloda 2 bardak çekirdek söz verdim kendime iyi etmiş miyim
Benim rakip eksiyi görmüş kesin saçla uğraşıyorMehfam ben de kızımda no poo uyguladım uzun süre. Şampuanda sabun da hiçbir şey kullanmadım 3 yaşına kadar. İlk doğduğunda bir kaç aylıkken bebek şampuanı kullandım ama sonra aklıma esti her şeyi bıraktım sadece suyla yıkadım saçını. Hiçte dert olmadı gayette temizleniyordu. Çünkü saç kimyasallara alıştığı için arınıp kendine gelene kadar sertleşiyor yadırgıyor falan ama sonra yumuşacık oluyor. Saç yaplanması için karbonatla yıkanmayı denedin mi hiç?
Bakım demişken bişey sorcam
Saçlarım çok fena, şöyle ki hemen yağlanıyor. Yıkadım ya ertesi gün epeydir yıkanmamış gibi oluyor. Neredeyse bütün şampuanları denedim. Ve aşırı dökülüyordu.
En son 2 yıldır falan kimyasaldan uzaklaşma adına şampuanı da kaldırdım hayatımdan.bu bildiğimiz yeşil kalıp sabunlar var banyo için bittim vs.. Onlardan kullanıyorum dökülme azaldı ama bu yağlanma, kaşıntı ve kepek sorunu gitmiyor. Bazen öyle dereceye geliyorum ki saç diplerim acıyor yanıyor.
Velhasıl ne yapmalıyım, var mı Bi önerin
Kokusu rahatsiz etmiyor muYağlı saçlar karbonatla saç yıkamayı deneyebilir. Elma sirkesi de daha çok saç kremi görevi görüyor. Benim banyomda ger zaman elma sirkesi bulunur. 1 tane de boş şişe bulunduruyorum. En son durulama yaparken boş şişeye biraz elma sirkesi koyup üstünü suyla tamamlıyorum. Kızımı da oşekilde duruluyorum kendimi de. Saça da cilde de çok iyi geliyor.
Bu gurubun dışında daha bunu öğrenen olmadiKilonuz kacti
Benim rakip eksiyi görmüş kesin saçla uğraşıyor
Kokusu rahatsiz etmiyor mu
Cilt lekesi için iyiymiş ama kokusunu alınca kusacak gibi oluyorum o yüzden kullanamiyorum
Benimde hep öyle oluyor perşembe akşamı başlıyorum dua etmeye artıkBen bir kaç gündür bir kaç yüz gr fazla çıkıyorum ama bugün tartılmadım yarını bekliyorum. Ne hikmetse Cuma dönüm noktam oluyor birden nir kaç yüz gr düşüyorum mübarek gündeonun için bekliyorum.
Reyyan paylaşmış ama bir daha bulamazsan 1.sayfamizda var canımKizlar merhaba menünün yazıldığı linki ardimci olurmusunuz qra ara bulamadim bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?