Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooh ben de birazdan kescem ben saçlarımı dümdüz yapmak istiyorum o yüzden sadece ikiye ayırıp parça parça tutamlsra ayırıp uçlarından eşit bir şekilde kesiyorum sadece.
Cooook uzun yıllar perçem, kahkül kullandım. Artık hepsi aynı boyda dümdüzzz olsun istiyorum

Calypso95 bebek için kaç kiloya düşmeyi bekleyeceksin

Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

Bugün spor yapalım mı? Cherry Mom
Ya bence yapılabilir cardio harici canım nasilsa yarın 4 gibi tartilcaz en son ödem olsada gider diye düşünüyorum ben bisklet yapmayacağım senin şu uygulamayı indirdim onu yapayım diyorum bölgesel sonuçta :))

Hahaha buradan hiç ayrılmam ki hamileyken fazla kilo almamak için de takılırım burada
evet çok kilo almamaya dikkat et, sonra emzirirken de alınıyor. ben hamileyken değil emzirirken aldım maalesef. yani erkenden almamak ve dikkat etmek çok önemli.
Dilerim bir an önce istediğin kiloya inip bebiş haberi alırsın
[/QUOTE]
Yaa inşallah ben bi 60 olmadan istemiyorum ama eşimi tutabilene aşkolsun 65 ol yeter diyo

Bakım demişken bişey sorcam
Saçlarım çok fena, şöyle ki hemen yağlanıyor. Yıkadım ya ertesi gün epeydir yıkanmamış gibi oluyor. Neredeyse bütün şampuanları denedim. Ve aşırı dökülüyordu.
En son 2 yıldır falan kimyasaldan uzaklaşma adına şampuanı da kaldırdım hayatımdan.bu bildiğimiz yeşil kalıp sabunlar var banyo için bittim vs.. Onlardan kullanıyorum dökülme azaldı ama bu yağlanma, kaşıntı ve kepek sorunu gitmiyor. Bazen öyle dereceye geliyorum ki saç diplerim acıyor yanıyor.
Velhasıl ne yapmalıyım, var mı Bi önerin

Oo çok beceriklisin maşallaah ben başörtünün altında görünmediği için sıkıntı etmiyorum

Olsun görünmese de sen biliyorsun. Saç bakımını ihmal etme. Benim ailemde hep başörtülü. Anneannem 85 yaşında hala saçına kınasını koyar eline yüzüne kremini sürer ve mutlaka güzel bir kokusu vardır yanında. Yanına gidince yaşlı gibi kokmuyorum dimi der bana Oysa ki miss gibi kokar. Galiba bizde bu koku olayı da biraz genetik. Morali bozuk olsa, modu düşük olsa küçük bir kutunun içine pamuk koyup ona parfüm sıkar yanında durur o hep. Teyzemin parfümlerini çaktırmadan koltuğa-yastığa sıkmışlığımız çoktur anneannemle.

Tamamdır kaptanım 1 leslie yapalım madem birde bölgesel

Ben de kahkülleri uzatıyorum. Bugün acaba yeniden kessem mi dedim. Kızım yok anne kesme kesme dedi sadece ucunu düzelttim azcık. Saçlarımı da ıslatıp ortadan 2’ye ayırarak uçlarını burkuyorum ve kesiyorum 2 taraftandan da. Bırakınca dümdüz oluyor. Kahküllerimide ıslatıp dümdüz iki parmağımın arasında sıkıştırıp ortaya toplayarak döndürüp burkuyorum, onuda ucundan kes ve tutamı bırak, dümdüz.... bu kadarcık.

Hayatta beceremem ya kapalı olduğum halde cesaret edemiyorum :))

Ben evleneliden istiyorum beklemiyorum zaten ama 70 kilo bile olsam iyi boyum 170zaten
Evet orası öyle benim kocam çok önem veriyo saça

Kapandığından beri benimde çok dökülüyor havasız mi kalıyor ne
Sabunlari herkes öneriyor ama onlarda saçımı keçe gibi yapar

Kapandığından beri benimde çok dökülüyor havasız mi kalıyor ne
Sabunlari herkes öneriyor ama onlarda saçımı keçe gibi yapar
İlk başta yapıyor ama sonra alışıyor saç. Gerçekten şimdi çok iyi yumuşacık saçım. Biraz sabretsen aslında dökülme çok azalıyor kuzum hatta tarama haricinde yok benim

Canım ben yağlanma eğitimi veriyorum öyle olduğu zaman. 3-4 gün kendi haline bırakıyorum, tepeden bi topuz yapıyorum yağlı yağlı geziyorum çünkü ne kadar sık yikarsam o kadar sık yaglaniyor saç. Bu şekilde yaparak en azından biraz daha geç yağlanmasını sağlıyorum bilmiyorum sende de etkili olur mu
Ben de aynen öyle yapıyorum ooh maşallah bize valla
Tamam kaptaaann
Ben evleneliden istiyorum beklemiyorum zaten ama 70 kilo bile olsam iyi boyum 170zaten

Evet orası öyle benim kocam çok önem veriyo saça
Aa o zaman iletişim halinde olalım

Öyle durunca da çok kaşıntı yanma oluyor. Uyutmuyor bile. Mecbur yıkıyorum cnm

Kizlar merhaba menünün yazıldığı linki ardimci olurmusunuz qra ara bulamadim bi turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…