- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.301
Ben ekstra hiç bir şey yapmıyorum valla eşimde talep etmiyor Allah'tan çorba salata bana eşime birde erişte ilave edeceğim o kadar.Iyi akşamlar kızlar iftar hazırlıkları nasıl gidiyor? Pilavdan makarnadan uzak durun bak. Ben daha bu saat oldu ayranla geçiştiriyorum. Yarın oruç başlıyor benim bakalim.
Geçmiş olsun kaptanım. Eşimin de bel fıtığı nüksetti 2 gündür evde yatıyo. Zor gerçekten.. Allah yardımcın olsun, şifalar versin. Biz de seni seviyoruz, iyi bak kedndinekızlar selam nasılsınız valla ben 2 ayın üzerine regli oldum dün akşam biraz rahatladım gerçi 3 gündür bel fıtığından yatıyorum ama keyfim yerine geldi takımda yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldin diyorum sizleri seviyorum kendinize iyi bakın fırsat buldukça gelirim
Nasil unutulduki hayret, hilal de az degilmis heeSorma ben de çok şaşırdım dün gece bir baktım @Cagrihilal1 mesaj atmışo an geldi aklıma
Benim uyku düzenim feci bozuldu ya öğlen 2 lerde kalkıyorumbu yarışma hatırlatma bahanesiyle belki erken kalkmaya başlarim, erken dediğim de 10-11
TesadüfTerlikli kedi hariç hep yes fit almış cezatesadüf
Bu mu kızlar o fit program
İyiyim canim bugun , sağolLeyl-i-fer geçmiş olsun canım yazamadım bir türlü nasıl oldun ?
Aç olmak yemek istediğin şeyi çok istemen gerekiyormus. Vallaha ben demoya kadar sinire çok iyi girdim. Orda da kaldım. Adam konuştukça ben icimden adama bela okuyordum
Hey gidi günler heyyy. Ördeğimiz, mor ördeğimiz, canımızAyyy teee ben kaptanken bulmuştun bu grup isimlerini emniiiisss beni maziye götürdün bak duygulandım
Geçmiş olsun canım az kaldı sabırUğrayamadım bugün başım çok fena ağrıyo çok dehşet acıktımNabersiniz
Sende bir şey anlamadın deseneBak işte olaylar karşısında sakin kalamamak insanı hasta esiyor diyor adam. Adam belki de bunu denedi
FotolardanTovbee,biyeri agrimayan yok,hayir birincise olmadik neye nazar olduk
Yaa kıyamam kuzuya çocukken de daha bi zor oluyo inşallah işe yarar ilaç.Geçmiş olsun canım az kaldı sabır
Emre'yle uğraşıyorum o kadar cok hamur ve türevi yedi ki kabız olduWC de ağlıyor kaç gündür babası gitti eczaneden ilaç aldı işe yarar inşallah
Buyuk gecmis olaun kaptanim..sifalar olaun insallahkızlar selam nasılsınız valla ben 2 ayın üzerine regli oldum dün akşam biraz rahatladım gerçi 3 gündür bel fıtığından yatıyorum ama keyfim yerine geldi takımda yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldin diyorum sizleri seviyorum kendinize iyi bakın fırsat buldukça gelirim
Heh bizede duphalac vermiş eczacıYaa kıyamam kuzuya çocukken de daha bi zor oluyo inşallah işe yarar ilaç.
ben ameliyat sonrası hastaneden çıkarmicaklar beni diye tuvalete çıktım diye yalan atmıştım anneme de söylememiştim en son annem farketti gelsin lağmanlar gitsin duphalaclar
Aman dikkat ağrı yapmasın inşallah çok iyi
Ben ekstra hiç bir şey yapmıyorum valla eşimde talep etmiyor Allah'tan çorba salata bana eşime birde erişte ilave edeceğim o kadar.
Dukan a devam ediyor musun ? Benim 3. Gün etki ediyor cidden 15 gün kullanıp 5 gün ara verin diyorlar bende öyle yapmaya çalışacağm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?