Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi akşamlar kızlar iftar hazırlıkları nasıl gidiyor? Pilavdan makarnadan uzak durun bak. Ben daha bu saat oldu ayranla geçiştiriyorum. Yarın oruç başlıyor benim bakalim.
Ben ekstra hiç bir şey yapmıyorum valla eşimde talep etmiyor Allah'tan çorba salata bana eşime birde erişte ilave edeceğim o kadar.
Dukan a devam ediyor musun ? Benim 3. Gün etki ediyor cidden 15 gün kullanıp 5 gün ara verin diyorlar bende öyle yapmaya çalışacağm

Geçmiş olsun kaptanım. Eşimin de bel fıtığı nüksetti 2 gündür evde yatıyo. Zor gerçekten.. Allah yardımcın olsun, şifalar versin. Biz de seni seviyoruz, iyi bak kedndine

Nasil unutulduki hayret, hilal de az degilmis hee

Aç olmak yemek istediğin şeyi çok istemen gerekiyormus. Vallaha ben demoya kadar sinire çok iyi girdim. Orda da kaldım. Adam konuştukça ben icimden adama bela okuyordum

Bak işte olaylar karşısında sakin kalamamak insanı hasta esiyor diyor adam. Adam belki de bunu denedi

Geçmiş olsun canım az kaldı sabır
Emre'yle uğraşıyorum o kadar cok hamur ve türevi yedi ki kabız oldu WC de ağlıyor kaç gündür babası gitti eczaneden ilaç aldı işe yarar inşallah
Yaa kıyamam kuzuya çocukken de daha bi zor oluyo inşallah işe yarar ilaç.
ben ameliyat sonrası hastaneden çıkarmicaklar beni diye tuvalete çıktım diye yalan atmıştım anneme de söylememiştim en son annem farketti gelsin lağmanlar gitsin duphalaclar

Buyuk gecmis olaun kaptanim..sifalar olaun insallah

Heh bizede duphalac vermiş eczacı
Eskiden çorba içerdi simdi o da yok
Sabah muhallebi yada krep
Öğlen muz çilek elma + çubuk kraker
Aksam kek poğaça yada sadece ekmek yiyor aralarda meyve suyu kefir icerr Allah'tan yoksa iyice baticaz

Ben de kendi kendime yürürken birden aşka geldim. Mutfağın önünden geçerken bir baktım dukan birayapmışım Ben de başlıyorum. Bana çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…