- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.321
Kuru kayısı falan seviyosa ya da kabak falan lifli şeyler yese rahatlar belki. Hemencik geçsin inşallahHeh bizede duphalac vermiş eczacı
Eskiden çorba içerdi simdi o da yok
Sabah muhallebi yada krep
Öğlen muz çilek elma + çubuk kraker
Aksam kek poğaça yada sadece ekmek yiyor aralarda meyve suyu kefir icerr Allah'tan yoksa iyice baticaz
İyi yapmissin canım devam ettirelim bakalımBen de kendi kendime yürürken birden aşka geldim. Mutfağın önünden geçerken bir baktım dukan birayapmışımBen de başlıyorum. Bana çok iyi geliyor.
Ablamınki birileri ayaklanmadan uyansa bile yataktan çıkmıyodu asla belki öyledir
Yok kabak yemez kayısı aldık yemediKuru kayısı falan seviyosa ya da kabak falan lifli şeyler yese rahatlar belki. Hemencik geçsin inşallah
Heh bizede duphalac vermiş eczacı
Aksam kek poğaça yada sadece ekmek yiyor aralarda meyve suyu kefir icerr Allah'tan yoksa iyice baticaz
Hadi canım öyle çocuk mu olurAblamınki birileri ayaklanmadan uyansa bile yataktan çıkmıyodu asla belki öyledir
Şimdi 4 yaşını bitirdi 1 ay oluyo hala öyleHadi canım öyle çocuk mu olur
Uyku sevmiyo demekkiSabahın köründe kalkıyor diye odasına blackout perde aldım kapkaranlik olsun sabah oldu diyip kalkmasın diye bu seferde uyanınca burası çok karanlık diyor kalkiyorne etsem olmadi bu bebeyee
Amaninnnnnn masalahhhh maallahhh nAzarim değmesinŞimdi 4 yaşını bitirdi 1 ay oluyo hala öyleakşam da 8de benim uykum var yaaa diyip gidip yatıyo çok rahat bi bebe geçenlerde ben baktım bi gün öğlen ben yoruldum biraz uzanıyım dedi bi gittim uyumuş yatağında
Ben de bir değişiklik istedim artık bir bakayım dedimAy ben de hemen indireyim fena saldım spor yapmıyorum kaç gündür yaa
Ablamın büyükte Emre gibiydi hala öyle sabah konuşuyoruz ohoo teyze ben gece 2de yattım 9da kalktım sen hala uyuyo musun diyoAmaninnnnnn masalahhhh maallahhh nAzarim değmesin
Hiç inanamıyorum bile böyle şeylere
Geçmiş olsun canım. Ben de mutfaktan çıkamadım bugün. Sütlaç istediler onu yaptım yemek yaptım anca geldimUğrayamadım bugün başım çok fena ağrıyo çok dehşet acıktımNabersiniz
Ben de reçel yaptım bugün iftarda bi tatlı kaşığı kaçırmayı planlıyorumGeçmiş olsun canım. Ben de mutfaktan çıkamadım bugün. Sütlaç istediler onu yaptım yemek yaptım anca geldim
Ay kıyamam inşallah işe yarar ilaç.Geçmiş olsun canım az kaldı sabır
Emre'yle uğraşıyorum o kadar cok hamur ve türevi yedi ki kabız olduWC de ağlıyor kaç gündür babası gitti eczaneden ilaç aldı işe yarar inşallah
Koll bacak iyi hamlik yapıyorBen de bir değişiklik istedim artık bir bakayım dedim
Hadi canım öyle çocuk mu olur
Ellerine sağlık. Bir tatlı kaşığından bişey olmaz yaa. Ben de sütlaç tan bir iki kaşık götürürümBen de reçel yaptım bugün iftarda bi tatlı kaşığı kaçırmayı planlıyorumoruç oruç öyle güzel koktu ki
Su icmiyomu yeterinceHeh bizede duphalac vermiş eczacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?