Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuru kayısı falan seviyosa ya da kabak falan lifli şeyler yese rahatlar belki. Hemencik geçsin inşallah

Kızım daha da küçükken çok kabız oluyordu. Doktorumuz 1 çay kaşığı keten tohumu yağı içirin demişti,çok iyi geliyor aklınızda olsun. Birde kefir de fayda ediyordu.

Hadi canım öyle çocuk mu olur
Şimdi 4 yaşını bitirdi 1 ay oluyo hala öyle akşam da 8de benim uykum var yaaa diyip gidip yatıyo çok rahat bi bebe geçenlerde ben baktım bi gün öğlen ben yoruldum biraz uzanıyım dedi bi gittim uyumuş yatağında

Sabahın köründe kalkıyor diye odasına blackout perde aldım kapkaranlik olsun sabah oldu diyip kalkmasın diye bu seferde uyanınca burası çok karanlık diyor kalkiyor ne etsem olmadi bu bebeyee
Uyku sevmiyo demekki ama seni çok yorar tabi öyle

Amaninnnnnn masalahhhh maallahhh nAzarim değmesin
Hiç inanamıyorum bile böyle şeylere

Amaninnnnnn masalahhhh maallahhh nAzarim değmesin
Hiç inanamıyorum bile böyle şeylere
Ablamın büyükte Emre gibiydi hala öyle sabah konuşuyoruz ohoo teyze ben gece 2de yattım 9da kalktım sen hala uyuyo musun diyo

Geçmiş olsun canım. Ben de mutfaktan çıkamadım bugün. Sütlaç istediler onu yaptım yemek yaptım anca geldim
Ben de reçel yaptım bugün iftarda bi tatlı kaşığı kaçırmayı planlıyorum oruç oruç öyle güzel koktu ki

Hadi canım öyle çocuk mu olur

Benimki de beni uyandırmasına kızıyorum diye tv açıp sessiz sessiz çizgi film izlerdi. Hatta kendi kendine kase-yulaf-süt alıp kendi kendine tv karşısında kahvaltı yapmaya başlamıştı. Bir gün arkadaşıyla annesi bizde kaldı. 2,5-3 yaşındaydı. Sabah benim yattığım odaya gelmişler. Çocuk ses yapıyor benimki ona şşşşttt annem uyanınca uykusunu alamıyor çok yorgun oluyor ses çıkarma diyordu sessizce. Arkadaşım da ben de koptuk.Anne böyle olunca çocuk mecburen öyle oluyor Esra.Benim hep uyku sorunum vardı ya çocuk için bile sabahın köründe kalkamadım hiç. Bazen okula götürmeye kalkamıyordum. Eşim çocuk okula gidecek diyor ben; boşver bugün gitmesin. Sonra kendi kendime travmamı çözdüm daha geçen Eylül ayında. O zamandan bu zamana erken uyanıyorum.

Su icmiyomu yeterince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…