- 23 Mart 2016
- 31.029
- 92.304
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.341
Yok ya hep zorlaSu icmiyomu yeterince
Evet canım kalkıp kahvaltılarını hazırlıyorum yedirip içiriyorum, biraz ablası idare ediyor, birazda anneannesi ile aynı binadayız o aşağıda ona iniyolar gün boyu yarı uyku yarı yemek geçiyor zaman
Ahh kızım öyleydi, ama oğlum hiiiç durmaz gün aydınlandıysa uyanmak için yeterli bir sebepAblamınki birileri ayaklanmadan uyansa bile yataktan çıkmıyodu asla belki öyledir
Limonata şekerli komposto falanminyapsanizYok ya hep zorla
Yaa benim küçük cimcime de aynen anlattığın gibi ya çoksinir oluyorum. Yemek yerine salatalık yesin, Yeşil biber, Domates, elma. Onca yemek yapıyorum içinden makarna yada köfte yer. Onlara ayrı yemek yapmıyorum artık önceden yapardım. Ama bu defa da yemiyor.Heh bizede duphalac vermiş eczacı
Eskiden çorba içerdi simdi o da yok
Sabah muhallebi yada krep
Öğlen muz çilek elma + çubuk kraker
Aksam kek poğaça yada sadece ekmek yiyor aralarda meyve suyu kefir icerr Allah'tan yoksa iyice baticaz
Evet zeytinyağı da içiliyorKızım daha da küçükken çok kabız oluyordu. Doktorumuz 1 çay kaşığı keten tohumu yağı içirin demişti,çok iyi geliyor aklınızda olsun. Birde kefir de fayda ediyordu.
MasallaaahŞimdi 4 yaşını bitirdi 1 ay oluyo hala öyleakşam da 8de benim uykum var yaaa diyip gidip yatıyo çok rahat bi bebe geçenlerde ben baktım bi gün öğlen ben yoruldum biraz uzanıyım dedi bi gittim uyumuş yatağında
Nasıl olduun?Masallaaah
İyiyim sen nasıl oldun indimi birazNasıl olduun?
Hala şiş uykudan uyanınca komple kapalı oluyo ama gün içinde birazcık açılıyo gözümİyiyim sen nasıl oldun indimi biraz
Ben de bir değişiklik istedim artık bir bakayım dedim
Dukan birası içip zayıflayan varmı kaç günde kaç ayda kaç kilo verdiler
Tabii öyledir ben ekmek hiç tüketmem diyette olsam da olmasamda sadece tatlıyı sevdiğim için abartıyordum bugün niyetlendim diyete tatlı yemeyi bırakıyorum inşallah güzel sonuçlar olursadece dukan birası içmekle olmuyor diyet yapman lazım.Diyetin yanında iyi ödem attırdığı için daha kolay kilo vermeyi sağlıyor.
Evet cnm dikkat ediyorum..15 dk 10 dk derken bugun icinde 1 saati buluverdi çok şukürAman dikkat ağrı yapmasın inşallah çok iyi ✌✌
Ve beni hasta ettiBak işte olaylar karşısında sakin kalamamak insanı hasta esiyor diyor adam. Adam belki de bunu denedi
AynenBu arada şu 30 günlük applikasyonun ismi nedir? Bin tane 30 gün aplikasyonu var app store da?
O sadece bir detoks suyu ödem atıp vücudu hafifletmek metabolizmaya yardımcı birşey. Ekstra biseyler yapmadan tek başına kilo verdirecek bisey değil malesef.Dukan birası içip zayıflayan varmı kaç günde kaç ayda kaç kilo verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?