Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tempus senin oglanla benim ki akran öğlene kadar nasıl yatabiliyorsun ablası mi oyalıyor
Evet canım kalkıp kahvaltılarını hazırlıyorum yedirip içiriyorum, biraz ablası idare ediyor, birazda anneannesi ile aynı binadayız o aşağıda ona iniyolar gün boyu yarı uyku yarı yemek geçiyor zaman
Her ramazan böyle oluyo napalım düzensizlik içerisinde düzen kurmaya çalışıyoruz

Yaa benim küçük cimcime de aynen anlattığın gibi ya çoksinir oluyorum. Yemek yerine salatalık yesin, Yeşil biber, Domates, elma. Onca yemek yapıyorum içinden makarna yada köfte yer. Onlara ayrı yemek yapmıyorum artık önceden yapardım. Ama bu defa da yemiyor.

Masallaaah

sadece dukan birası içmekle olmuyor diyet yapman lazım.Diyetin yanında iyi ödem attırdığı için daha kolay kilo vermeyi sağlıyor.
Tabii öyledir ben ekmek hiç tüketmem diyette olsam da olmasamda sadece tatlıyı sevdiğim için abartıyordum bugün niyetlendim diyete tatlı yemeyi bırakıyorum inşallah güzel sonuçlar olur

Kızlar hepimize motivasyon olsun diye Buse Terim’i şuraya bırakıyorum. IGTV çekerek kilo verme sürecini anlatacakmış. 85’ten 58’e dile kolay! Ben 68’de 5-6 kiloyu kaç yıldır veripte bi tutamadım. Bravo valla.

Eklentiler

• 9525EF1A-8DF4-4FFA-A4C5-793FCAE7BA9D.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…