Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Koll bacak iyi hamlik yapıyor
Bacak ve popoya fazlasıyla ihtiyacım var yaa
Kız nasıl çözdünn
Hayırlı olsun sevgi ben de mi yapsam öyle bir değişiklik acaba
Ben birazdan başlıcam spora, ihtiyaç duyduğum değişiklik buysa bir güzel hamlatır her yerimi

Benim kini görseniz ne yapacaksınız tam gurme. Ağzının tadını bir biliyor sıpa herşeyi yemez yedikleri hep baba yemekler. Kaç çocuk aksama ne yapalım sorusuna hünkar beğendi der benin ki diyo çocuk dediğin makarna der demi. Tatlı sor puding pasta biseyler isterler benim ki künefe istiyor

Kız nasıl çözdünn

Ben birazdan başlıcam spora, ihtiyaç duyduğum değişiklik buysa bir güzel hamlatır her yerimi
Bacak dediniz aklıma geldi benim 1 bacağım 1 cm incelmiş ama öbürü incelmemiş. Ben sayıları falan özellikle eşit yapıyorum bide nasıl düzelecek bu şimdi biri erirken öbürü duracak mi

Bacak dediniz aklıma geldi benim 1 bacağım 1 cm incelmiş ama öbürü incelmemiş. Ben sayıları falan özellikle eşit yapıyorum bide nasıl düzelecek bu şimdi biri erirken öbürü duracak mi
Kız nasıl oldu o bölgesel yaparken daha az incelen bacağına 2 katı fazla hareket yaptirt bari

Maşallah kizina ama uyumluymus bende hiç bir zaman kalkmak istemedim uyuyor numarası yaptım hasta numarasi yaptım kızdım da ama olmadı hep avazi çıktığı kadar sabah 6 da bağırdı o yüzden bende mecbur kalktim hepMehmet Emre çok inat bir çocuk maalesef

Hey yavrum

Kız nasıl çözdünn

1 sene sonra bana hipnoz yapan psikoterapistle bir kafede buluştuk bir çay kahve içer durum nasıl konuşuruz diye. Tam ona diyecektim ki ben sabahları hiç uyanamıyorum ezelden ber böyle “çocukken de zorlanırdım” diyecektim ki birden dannnnn diye ampul yandı kafamda. Çocukluktan.... Ben ilkokula başladığımda sabahçıydım bir de anneannemde kaldım ilk sene. Çünkü anneannemin oturduğu semte taşınacaktık ve annem de okul değişikliği olup düzenim bozulmasın diye böyle bir çözüm bulmuştu ancak daha beter oldu. Hem ilk defa annemden ayrılıyorum hem de sabahın 6’sında okula gidiyorum ilk okul senemde..... Asla kalkmak istemiyordum, okula gitmek istemiyordum. Çocukluğu düşününce bunca yıl bu nasıl aklıma gelmedi diye şaşırdım. Muhtemelen sabah uyandığımda kötü bir güne uyanacağım kodu vardı bilinçaltımda. Aaa dedim ben olayı çözdüm hahahahha Kadın şaşırdı. O gece yattım sevgi sabah 6’da kalktım eşim inanamadı kafamdaki olayı çözdüğüm an bitti gitti....

Ay hadi yaaa
Ama herkes böyle şanslı degil ki ne güzel gelmiş aklına. Nasıl bulcaz sebebiii

Haklısın cidden çocuk kabul etmiyorsa da ona uymak gerekiyor yoksa travma oluyor.

Evet canim oruç olmasam da iftarla sahur aradi içtim. Iftar saatinde birkaç saat önce hazırlıyorum soğumaya bırakıyorum. Ortadan sonra da içiyorum. Alışkanlığı bozmayın diye öyle yaptim. Benim midem de küçülüyor ınsallah. Az yemeye gayret ediyorum.

Ay hadi yaaa
Ama herkes böyle şanslı degil ki ne güzel gelmiş aklına. Nasıl bulcaz sebebiii

Biraz düşünüp geçmişi kurcalayacaksın. Ben Barış Muslu’yu her akşam izleyip kendi kendimi sorguluyordum. Ama cidden kolay değil travmayı bulmak. Benim bütün dinlediğim birikim üzerine bir anda çözüldü kafamda.

Sahur: 1 bardak süt, omlet, 2 dilim ekmek, biraz peynir
Iftar: 1 kase çorba, tavuk sote 5-6 kaşık, 6-7 kaşık makarna, yoğurt
Ara: meyve, kahve
1 avuç kadar leblebi
5000 adım Cherry Mom
Sporları biraz daha arttırsan mi acaba bayadır 5000 6000 adım var sadece.
bolgesel yapsan vücudunda şekle girer

Son düzenleme:
Ya iyice kalinlasirsa
Kız yok olur mu olsa olsa ödem toplayıp biraz kalın görünür sonra incelir
Şu barış muslu ya dün baya sinirlendiler ama bir bakayım ben de ya hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…