- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.381
Bacak ve popoya fazlasıyla ihtiyacım var yaaKoll bacak iyi hamlik yapıyor
Kız nasıl çözdünnBenimki de beni uyandırmasına kızıyorum diye tv açıp sessiz sessiz çizgi film izlerdi. Hatta kendi kendine kase-yulaf-süt alıp kendi kendine tv karşısında kahvaltı yapmaya başlamıştı.Bir gün arkadaşıyla annesi bizde kaldı. 2,5-3 yaşındaydı. Sabah benim yattığım odaya gelmişler. Çocuk ses yapıyor benimki ona şşşşttt annem uyanınca uykusunu alamıyor çok yorgun oluyor ses çıkarma diyordu sessizce. Arkadaşım da ben de koptuk. Anne böyle olunca çocuk mecburen öyle oluyor Esra. Benim hep uyku sorunum vardı ya çocuk için bile sabahın köründe kalkamadım hiç. Bazen okula götürmeye kalkamıyordum. Eşim çocuk okula gidecek diyor ben; boşver bugün gitmesin. Sonra kendi kendime travmamı çözdüm daha geçen Eylül ayında. O zamandan bu zamana erken uyanıyorum.
Ben birazdan başlıcam spora, ihtiyaç duyduğum değişiklik buysa bir güzel hamlatır her yerimiHayırlı olsun sevgi ben de mi yapsam öyle bir değişiklik acaba
Benim kini görseniz ne yapacaksınız tam gurme. Ağzının tadını bir biliyor sıpa herşeyi yemez yedikleri hep baba yemekler. Kaç çocuk aksama ne yapalım sorusuna hünkar beğendi der benin ki diyo çocuk dediğin makarna der demi. Tatlı sor puding pasta biseyler isterler benim ki künefe istiyorYemek konusunda kızım beni çok üzerdi, ben yemek vermesem acıktım demezdi verdiğimde de yemeğini tam anlamıyla yemezdi. Belirli şeyleri tüketiyordu mantı çorbası, makarna, köfte, patates gibi. Ama şimdi ne olduysa ergenliğe giriyor yavaş yavaş yemeside düzeldi benceEn azından aç gezmiyor buna şükrediyorum
Oğlum daha farklı onu da doyuramazdım 2 yıl anne sütü aldı ve gayet güzel beslendi et balık vs vs yavaştan o sıkıntı çıkarmaya başladıBirini düzene soksak diğeri zıvanadan çıkıyor Bu anneler naapsın daha
Bacak dediniz aklıma geldi benim 1 bacağım 1 cm incelmiş ama öbürü incelmemiş. Ben sayıları falan özellikle eşit yapıyorum bide nasıl düzelecek bu şimdi biri erirken öbürü duracak miBacak ve popoya fazlasıyla ihtiyacım var yaa
Kız nasıl çözdünn
Ben birazdan başlıcam spora, ihtiyaç duyduğum değişiklik buysa bir güzel hamlatır her yerimi
Kız nasıl oldu oBacak dediniz aklıma geldi benim 1 bacağım 1 cm incelmiş ama öbürü incelmemiş. Ben sayıları falan özellikle eşit yapıyorum bide nasıl düzelecek bu şimdi biri erirken öbürü duracak mi
Maşallah kizina ama uyumluymus bende hiç bir zaman kalkmak istemedim uyuyor numarası yaptım hasta numarasi yaptım kızdım da ama olmadı hep avazi çıktığı kadar sabah 6 da bağırdı o yüzden bende mecbur kalktim hepBenimki de beni uyandırmasına kızıyorum diye tv açıp sessiz sessiz çizgi film izlerdi. Hatta kendi kendine kase-yulaf-süt alıp kendi kendine tv karşısında kahvaltı yapmaya başlamıştı.Bir gün arkadaşıyla annesi bizde kaldı. 2,5-3 yaşındaydı. Sabah benim yattığım odaya gelmişler. Çocuk ses yapıyor benimki ona şşşşttt annem uyanınca uykusunu alamıyor çok yorgun oluyor ses çıkarma diyordu sessizce. Arkadaşım da ben de koptuk. Anne böyle olunca çocuk mecburen öyle oluyor Esra. Benim hep uyku sorunum vardı ya çocuk için bile sabahın köründe kalkamadım hiç. Bazen okula götürmeye kalkamıyordum. Eşim çocuk okula gidecek diyor ben; boşver bugün gitmesin. Sonra kendi kendime travmamı çözdüm daha geçen Eylül ayında. O zamandan bu zamana erken uyanıyorum.
Bacak dediniz aklıma geldi benim 1 bacağım 1 cm incelmiş ama öbürü incelmemiş. Ben sayıları falan özellikle eşit yapıyorum bide nasıl düzelecek bu şimdi biri erirken öbürü duracak mi
Kizilcik şerbetiLimonata şekerli komposto falanminyapsaniz
Hey yavrumBenim kini görseniz ne yapacaksınız tam gurme. Ağzının tadını bir biliyor sıpa herşeyi yemez yedikleri hep baba yemekler. Kaç çocuk aksama ne yapalım sorusuna hünkar beğendi der benin ki diyo çocuk dediğin makarna der demi. Tatlı sor puding pasta biseyler isterler benim ki künefe istiyor
Bacak ve popoya fazlasıyla ihtiyacım var yaa
Kız nasıl çözdünn
Ben birazdan başlıcam spora, ihtiyaç duyduğum değişiklik buysa bir güzel hamlatır her yerimi
Ay hadi yaaa1 sene sonra bana hipnoz yapan psikoterapistle bir kafede buluştuk bir çay kahve içer durum nasıl konuşuruz diye. Tam ona diyecektim ki ben sabahları hiç uyanamıyorum ezelden ber böyle “çocukken de zorlanırdım” diyecektim ki birden dannnnn diye ampul yandı kafamda.Çocukluktan.... Ben ilkokula başladığımda sabahçıydım bir de anneannemde kaldım ilk sene. Çünkü anneannemin oturduğu semte taşınacaktık ve annem de okul değişikliği olup düzenim bozulmasın diye böyle bir çözüm bulmuştu ancak daha beter oldu. Hem ilk defa annemden ayrılıyorum hem de sabahın 6’sında okula gidiyorum ilk okul senemde..... Asla kalkmak istemiyordum, okula gitmek istemiyordum. Çocukluğu düşününce bunca yıl bu nasıl aklıma gelmedi diye şaşırdım. Muhtemelen sabah uyandığımda kötü bir güne uyanacağım kodu var bilinçaltımda. Aaa dedim ben olayı çözdüm hahahahha Kadın şaşırdı. O gece yattım sevgi sabah 6’da kalktım eşim inanamadı kafamdaki olayı çözdüğüm an bitti gitti....
Maşallah kizina ama uyumluymus bende hiç bir zaman kalkmak istemedim uyuyor numarası yaptım hasta numarasi yaptım kızdım da ama olmadı hep avazi çıktığı kadar sabah 6 da bağırdı o yüzden bende mecbur kalktim hepMehmet Emre çok inat bir çocuk maalesef
Evet canim oruç olmasam da iftarla sahur aradi içtim. Iftar saatinde birkaç saat önce hazırlıyorum soğumaya bırakıyorum. Ortadan sonra da içiyorum. Alışkanlığı bozmayın diye öyle yaptim. Benim midem de küçülüyor ınsallah. Az yemeye gayret ediyorum.Ben ekstra hiç bir şey yapmıyorum valla eşimde talep etmiyor Allah'tan çorba salata bana eşime birde erişte ilave edeceğim o kadar.
Dukan a devam ediyor musun ? Benim 3. Gün etki ediyor cidden 15 gün kullanıp 5 gün ara verin diyorlar bende öyle yapmaya çalışacağm
Ya iyice kalinlasirsaKız nasıl oldu obölgesel yaparken daha az incelen bacağına 2 katı fazla hareket yaptirt bari
Ay hadi yaaa
Ama herkes böyle şanslı degil ki ne güzel gelmiş aklına. Nasıl bulcaz sebebiii
Geçmiş olsun canım. Dikkat et bol su içUğrayamadım bugün başım çok fena ağrıyo çok dehşet acıktımNabersiniz
Benim 4.gün insan kendini hafif hissediyor. Uzun süreli yapmadım daha.Dukan birası içip zayıflayan varmı kaç günde kaç ayda kaç kilo verdiler
Sporları biraz daha arttırsan mi acaba bayadır 5000 6000 adım var sadece.Sahur: 1 bardak süt, omlet, 2 dilim ekmek, biraz peynir
Iftar: 1 kase çorba, tavuk sote 5-6 kaşık, 6-7 kaşık makarna, yoğurt
Ara: meyve, kahve
1 avuç kadar leblebi
5000 adımCherry Mom
Kız yok olur mu olsa olsa ödem toplayıp biraz kalın görünür sonra incelirYa iyice kalinlasirsa
Şu barış muslu ya dün baya sinirlendiler ama bir bakayım ben de ya hahahaBiraz düşünüp geçmişi kurcalayacaksın. Ben Barış Muslu’yu her akşam izleyip kendi kendimi sorguluyordum. Ama cidden kolay değil travmayı bulmak. Benim bütün dinlediğim birikim üzerine bir anda çözüldü kafamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?