Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa çok iyi ne güzel senin adına çok sevindim

Bak.yine senin ki salatalık domates yiyor emre devamli.hamur işleri

Makarnayı da bıraktı artık eskiden.cok yerdi tamamen geçici bir şeydir insalh çok zor her gün ne yedirsem telasi
Evet zor oluyo ablamın büyükte öyleydi bide zorla yedirince kusuyodu falan şimdi maşallahı var hiç bişey seçmiyo inşallah Emre de geçer güzel bi rutine

Yemek konusunda kızım beni çok üzerdi, ben yemek vermesem acıktım demezdi verdiğimde de yemeğini tam anlamıyla yemezdi. Belirli şeyleri tüketiyordu mantı çorbası, makarna, köfte, patates gibi. Ama şimdi ne olduysa ergenliğe giriyor yavaş yavaş yemeside düzeldi bence En azından aç gezmiyor buna şükrediyorum

Oğlum daha farklı onu da doyuramazdım 2 yıl anne sütü aldı ve gayet güzel beslendi et balık vs vs yavaştan o sıkıntı çıkarmaya başladı Birini düzene soksak diğeri zıvanadan çıkıyor Bu anneler naapsın daha

O sadece bir detoks suyu ödem atıp vücudu hafifletmek metabolizmaya yardımcı birşey. Ekstra biseyler yapmadan tek başına kilo verdirecek bisey değil malesef.
Bende mucize yaratmasını beklemiyorum tabi diyet ve spor olmadan zayıflamak imkansız on kilo fazlam var diyetimi ne ölçüde destekler diye merak ettim

Bende mucize yaratmasını beklemiyorum tabi diyet ve spor olmadan zayıflamak imkansız on kilo fazlam var diyetimi ne ölçüde destekler diye merak ettim
Diyet süresince bizde ödem atmak için bu ve buna benzer ödem atıcı sular çaylar iciyoruz. Destek olarak yardımcı oluyor. 10 kilo çok değil başlarsan bir kaç aya istediğin sonuca ulaşabilirsin.

Ben gidem de spor yapam, dun belimin agrisindan yapamadim bugun agrim yok cok sukur

Bazen motivasyonum dusuyor arada beni bi silkeleyin olur mu :)
Biz silkelersek kesin balkondan dusururuz sen parmagini prize sok o iyi silkeliyor hemen kendine geliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…