- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.361
Yaa çok iyi ne güzel senin adına çok sevindimEvet canım kalkıp kahvaltılarını hazırlıyorum yedirip içiriyorum, biraz ablası idare ediyor, birazda anneannesi ile aynı binadayız o aşağıda ona iniyolar gün boyu yarı uyku yarı yemek geçiyor zaman
Her ramazan böyle oluyo napalım düzensizlik içerisinde düzen kurmaya çalışıyoruz
Ay ne kadar.degismisKızlar hepimize motivasyon olsun diye Buse Terim’i şuraya bırakıyorum. IGTV çekerek kilo verme sürecini anlatacakmış. 85’ten 58’e dile kolay! Ben 68’de 5-6 kiloyu kaç yıldır veripte bi tutamadım. Bravo valla.
Bak.yine senin ki salatalık domates yiyor emre devamli.hamur işleriYaa benim küçük cimcime de aynen anlattığın gibi ya çoksinir oluyorum. Yemek yerine salatalık yesin, Yeşil biber, Domates, elma. Onca yemek yapıyorum içinden makarna yada köfte yer. Onlara ayrı yemek yapmıyorum artık önceden yapardım. Ama bu defa da yemiyor.
Mesela ben sebzeli makarna yapıyorum bugün yaptım ordan aklıma geldi kabak ıspanak falan koyuyorum. Makarna yiyo niyetiyle öyle yer mi?Bak.yine senin ki salatalık domates yiyor emre devamli.hamur işleri
Makarnayı da bıraktı artık eskiden.cok yerdi tamamen geçici bir şeydir insalh çok zor her gün ne yedirsem telasiMesela ben sebzeli makarna yapıyorum bugün yaptım ordan aklıma geldi kabak ıspanak falan koyuyorum. Makarna yiyo niyetiyle öyle yer mi?
Evet zor oluyo ablamın büyükte öyleydi bide zorla yedirince kusuyodu falan şimdi maşallahı var hiç bişey seçmiyo inşallah Emre de geçer güzel bi rutineMakarnayı da bıraktı artık eskiden.cok yerdi tamamen geçici bir şeydir insalh çok zor her gün ne yedirsem telasi
Bende mucize yaratmasını beklemiyorum tabi diyet ve spor olmadan zayıflamak imkansız on kilo fazlam var diyetimi ne ölçüde destekler diye merak ettimO sadece bir detoks suyu ödem atıp vücudu hafifletmek metabolizmaya yardımcı birşey. Ekstra biseyler yapmadan tek başına kilo verdirecek bisey değil malesef.
Geçmiş olsun üşüttün müKızlaaar boğazım ve bütün vücudum ağrıyor ☹
Sağol cnm. Galiba evet. Geçenler de soğuk odada durmuştum baya Bi, Acısı çıkıyorGeçmiş olsun üşüttün mü
Evde dururken nasıl hasta ettin kendini kuzum geçmiş olsunKızlaaar boğazım ve bütün vücudum ağrıyor ☹
Hemen hastalanmaya hazır Bi bünyem var, işte Bi de dikkat etmedim. Sağol cnm inşallahEvde dururken nasıl hasta ettin kendini kuzum geçmiş olsun
Gecmis olsun canimKızlaaar boğazım ve bütün vücudum ağrıyor ☹
Sağol cnmGecmis olsun canim
OlurBen gidem de spor yapam, dun belimin agrisindan yapamadim bugun agrim yok cok sukur
Bazen motivasyonum dusuyor arada beni bi silkeleyin olur mu :)
Diyet süresince bizde ödem atmak için bu ve buna benzer ödem atıcı sular çaylar iciyoruz. Destek olarak yardımcı oluyor. 10 kilo çok değil başlarsan bir kaç aya istediğin sonuca ulaşabilirsin.Bende mucize yaratmasını beklemiyorum tabi diyet ve spor olmadan zayıflamak imkansız on kilo fazlam var diyetimi ne ölçüde destekler diye merak ettim
Biz silkelersek kesin balkondan dusururuz sen parmagini prize sok o iyi silkeliyor hemen kendine geliyorsunBen gidem de spor yapam, dun belimin agrisindan yapamadim bugun agrim yok cok sukur
Bazen motivasyonum dusuyor arada beni bi silkeleyin olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?