- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.041
E artık bir spor bekliyoruz sendenBugün hava çok soğuk İstanbul’da da. Ben anneanneme bir şey götürmek için dışarı çıktım eve geldim ısınamadım hala... Akşam eliptik yapmayı düşünüyorum muhtemelen o zaman bayağı ısınırım.
Sende bendensin.deseneKızlar ben tartilmisken ölçüm de yapayım dedim ve çok güzel bir sonuç elde ettim ya çok mutluyum
İlk ölçüm tarihim 31.03.2020 yani Nisan başı desek de olur
Son ölçüm tarihim bugün. Yani tam 35 gün sonra. ( Yanlış hesaplamıyorum değil mi?)
Bel 5 cm incelmiş
Kalça 3 cm incelmiş
Basen 4 cm incelmiş
Göğüs 6 cm incelmiş
Kol 4 cm incelmiş
Ama kilo olarak fark 3 kilo
Pro olunca ne oluyor bana biraz anlatır mısın? Kk’nın da bu konuda pazarlaması eksik bence.Pro üyeliğin ayrıcalıkları konusunda bizi aydınlatırsan seviniriz pawcım.
Hiç bir özellik yok aslındasadece altta kim.gordu kim baktı birde hani üst üste yazinca bekleme süresi oluyor ya proda o yok
Hiç bakma hep kaçamakValla helall menülerini inceleyip kendiminkiyle kiyaslicam şimdi
Çok güzel tatlımKızlar ben tartilmisken ölçüm de yapayım dedim ve çok güzel bir sonuç elde ettim ya çok mutluyum
Son ölçüm tarihim bugün. Yani tam 35 gün sonra. ( Yanlış hesaplamıyorum değil mi?)
Bel 5 cm incelmiş
Kalça 3 cm incelmiş
Basen 4 cm incelmiş
Göğüs 6 cm incelmiş
Kol 4 cm incelmiş
E artık bir spor bekliyoruz senden
Öyleymiş demek ki ben de üzülüyodum neden doğru düzgün kilo veremiyorum diyeSende bendensin.desenebenimde tartıda fark az mezurada çok ❤
Tebrikler canim
Hiç bakma hep kaçamak
Siz anladıysanız aydınlatın beni yani ben ilk defa diyete başlamadım mı ocaktan beri böyle yediklerinle dikkat etmeye çalışıyorum . Kilo hep 70-75 arası gezerdi.. şu an güzel bir sıkılaşma formu yakaladım ama 10 cm inceldim 2 hafta daoruç başladığından beri böyle kilo gittikçe gidiyor hemencecik 66olayom bari
Dimi görüntü olarak çok farkediyoÇok güzel tatlım ☺ tartı değil ayna odaklı gitmek lazım
Ben de aynada foto çekmiştim bugün 3 haftalık before affet yaptım fark şahane ☺ama kilo 3 mü ne
Tabi ki ondaaanKizlar benim pmd oncesi haftadayim..bu şislik ondan mi birisi eveet desin lutfenn 67.7 geldim
Kızlar ben tartilmisken ölçüm de yapayım dedim ve çok güzel bir sonuç elde ettim ya çok mutluyum
Bel 5 cm incelmiş
Kalça 3 cm incelmiş
Basen 4 cm incelmiş
Göğüs 6 cm incelmiş
Kol 4 cm incelmiş
Sende bendensin.desenebenimde tartıda fark az mezurada çok
Tebrikler canim
Hiç bakma hep kaçamak
Siz anladıysanız aydınlatın beni yani ben ilk defa diyete başlamadım mı ocaktan beri böyle yediklerinle dikkat etmeye çalışıyorum . Kilo hep 70-75 arası gezerdi.. şu an güzel bir sıkılaşma formu yakaladım ama 10 cm inceldim 2 hafta daoruç başladığından beri böyle kilo gittikçe gidiyor hemencecik 66olayom bari
Yaa bilmiyordum sevindimYağ oranınız değişmiş. Yağlar gitmiş kas olmuş artık. Diyetisyenim yağ değişimini mezurayla ölçerek anlayabilirsin demişti. Tartıda fazla fark olmasa da ölçülerin azalması kas artışın olduğu anlamına gelir demişti.
O artık şaşırtmıyor ki hergun tatlı varBünyeyi şaşırtmak iyi gelmiş işte. Vücut şoklanıp patır patır vermiş hepsini
O artık şaşırtmıyor ki hergun tatlı var
Görüntü şahaneÖyleymiş demek ki ben de üzülüyodum neden doğru düzgün kilo veremiyorum diyeteşekkür ederimm
Dimi görüntü olarak çok farkediyo
Senin menüleriniCalypso95 incelesin bi. Nasıl bu kadar kilo verdin bakalım
Tabi ki ondaaan
OlabilirBünyeyi şaşırtmak iyi gelmiş işte. Vücut şoklanıp patır patır vermiş hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?