Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben tartilmisken ölçüm de yapayım dedim ve çok güzel bir sonuç elde ettim ya çok mutluyum
İlk ölçüm tarihim 31.03.2020 yani Nisan başı desek de olur

Son ölçüm tarihim bugün. Yani tam 35 gün sonra. ( Yanlış hesaplamıyorum değil mi?)

Bel 5 cm incelmiş
Kalça 3 cm incelmiş
Basen 4 cm incelmiş
Göğüs 6 cm incelmiş
Kol 4 cm incelmiş

Ama kilo olarak fark 3 kilo

Sende bendensin.desene benimde tartıda fark az mezurada çok
Tebrikler canim

Pro olunca ne oluyor bana biraz anlatır mısın? Kk’nın da bu konuda pazarlaması eksik bence. Pro üyeliğin ayrıcalıkları konusunda bizi aydınlatırsan seviniriz pawcım.
Hiç bir özellik yok aslında sadece altta kim.gordu kim baktı birde hani üst üste yazinca bekleme süresi oluyor ya proda o yok
Cherry Mom yazmış bide bunlara ek olarak çevrimiçiysen çevrimiçi gözükmüyosun en son hangi konuya baktığın vs gözükmüyo işte

Valla helall menülerini inceleyip kendiminkiyle kiyaslicam şimdi
Hiç bakma hep kaçamak

Siz anladıysanız aydınlatın beni yani ben ilk defa diyete başlamadım mı ocaktan beri böyle yediklerinle dikkat etmeye çalışıyorum . Kilo hep 70-75 arası gezerdi.. şu an güzel bir sıkılaşma formu yakaladım ama 10 cm inceldim 2 hafta da oruç başladığından beri böyle kilo gittikçe gidiyor hemencecik 66olayom bari

Çok güzel tatlım tartı değil ayna odaklı gitmek lazım
Ben de aynada foto çekmiştim bugün 3 haftalık before affet yaptım fark şahane ama kilo 3 mü ne

E artık bir spor bekliyoruz senden

Yapacağım bu akşam. Bugün vitaminlerimi aldım bir de dışarı çıkınca biraz havam değişti iyi geldi emnis. Çok dipte hissediyorum bu aralar artık daraldım evde sürekli aynı döngü içinde eş ve çocukla burun buruna yaşamaktan Enerjim tükenmiş gibiydim spor yapamadım bir kaç gündür ne desen haklısın ama kozlar gerçekten vitamin değerlermiz düşüyor ve bu çok etkiliyor ruh halini. Bu sabah 3 fıs sıktım D vitamininden, gözüm açıldı.
Kilomda birdeğişim yok hatta fazla çıkıyorum çünkü regl olacağım şiştim resmen. Ama bugün teyzem görünce sen zayıflamışsın dedi, o mutlu etti beni.

Sende bendensin.desene benimde tartıda fark az mezurada çok ❤
Tebrikler canim
Öyleymiş demek ki ben de üzülüyodum neden doğru düzgün kilo veremiyorum diye teşekkür ederimm
Çok güzel tatlım ☺ tartı değil ayna odaklı gitmek lazım
Ben de aynada foto çekmiştim bugün 3 haftalık before affet yaptım fark şahane ☺ama kilo 3 mü ne
Dimi görüntü olarak çok farkediyo
Senin menülerini Calypso95 incelesin bi. Nasıl bu kadar kilo verdin bakalım
Kizlar benim pmd oncesi haftadayim..bu şislik ondan mi birisi eveet desin lutfenn 67.7 geldim
Tabi ki ondaaan

Spor yapmanın faydaları

Sende bendensin.desene benimde tartıda fark az mezurada çok
Tebrikler canim

Yağ oranınız değişmiş. Yağlar gitmiş kas olmuş artık. Diyetisyenim yağ değişimini mezurayla ölçerek anlayabilirsin demişti. Tartıda fazla fark olmasa da ölçülerin azalması kas artışın olduğu anlamına gelir demişti.

Bünyeyi şaşırtmak iyi gelmiş işte. Vücut şoklanıp patır patır vermiş hepsini

Yaa bilmiyordum sevindim

Görüntü şahane
Bünyeyi şaşırtmak iyi gelmiş işte. Vücut şoklanıp patır patır vermiş hepsini
Olabilir bakalım relg olunca nasıl gidecek

Daha iftara bizde yarım saat var en son bizi Çanakkale

Gerçekten niyet çok çok farklı birşey.. ve ramazan orucu normal kaza oruçlar göre çok çok daha kolay hiç sahur yapmadım ona rağmen gayet iyiyim.. oğlumun peşinde tüm gün zıpzıp hala enerji var sayılır tabii pil bitmek üzere vakit yaklaştıkça da iyice açlık gurultuları başlıyor..
Kısaca gerçekten normal zamana da niyet etsek böyle kolay ne oruç tutulur ne diyet yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…