- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.001
Kuzucum ben şu 65 kiloyu görene kadar her hafta 3 günlük detoksu yapayım diyorum sonraki 5 kiloyu da dikkat ederek vereyim istiyorum o gramlar bana işkence geliyor ondanCanim kilo veremiyorumdan bahsettiğin ne mesela haftalık 300 Gr gidiyorsa veriyorsundur e senn şimdiye kadar 1.kg üstü verdin her hafta zaten ..
Bir anda vermeye kalkışma bence cuma günü listede ilk gununn olacak baştan detokslarla giderse sonra işin çok zor olur hop -2 hop +2 gel.git yaşarız
Önceden görüldüğünü ben hiç görmedimçok onceyse bilemem ben 4 yildir burdayım.
Evet ben de eskiden görüyordum:))) az mı tablo yaptım zayıflama grubu açıpEvet evet bilgisayardan girildiğinde görülüyordu. Benim üyeliğim 10 yılı bulmuştur.
MaşallahEvet evet bilgisayardan girildiğinde görülüyordu. Benim üyeliğim 10 yılı bulmuştur.
Oldum gitti
Parayla oldummAaa hahırlı olsun söylemeseler farketmeyecektim yahu. Nasıl oldun pro?❤❤❤
Parayla oldumm
Kız sen daha ne kadar aç kalacaksınKızlar bu hafta 3 günlük ayran detoksu düşünüyorum. Aslında her hafta 3 gün öyle ilerlemeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı aç kalmadan ben kilo veremiyorum
Evet canım.tartilan yaptı bildiriminiKızlar ancak telefonu elime aldım...
Pazartesi bildirimi yapıyor muyuz ?
Ben - 1.100 Gr şu an da.. saat 3 te tartıldım
Cumaya gü,el bi eksi olacak inşallah ♥
Aynen bende öyle düşünüyorum belkide bu tarz diyet çok yaptıysa metabolizma yavaşlamış olabilirKız sen daha ne kadar aç kalacaksınzaten yediğin bir kırık lokma
Hiç bir özellik yok aslındaPro olunca ne oluyor bana biraz anlatır mısın? Kk’nın da bu konuda pazarlaması eksik bence.Pro üyeliğin ayrıcalıkları konusunda bizi aydınlatırsan seviniriz pawcım.
1,5Allah'ım oruç oruçlu aklım durdu...
Kızlar 72.8 din 71.3 oldum fark kaç
Açlıkla kilo vermeye hiç çalışmadım 5 öğün yapıp 15 kilo verdiğini bilirim.. açlık herkese bir işlemiyor bence ya.. benlm bir arkadaşta öyle açlık orucun da kilo alıyorAynen bende öyle düşünüyorum belkide bu tarz diyet çok yaptıysa metabolizma yavaşlamış olabilir
Di mi1,5 ❤❤
Sende mi eski uyeydin yoksaEvet ben de eskiden görüyordum:))) az mı tablo yaptım zayıflama grubu açıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?