Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzucum ben şu 65 kiloyu görene kadar her hafta 3 günlük detoksu yapayım diyorum sonraki 5 kiloyu da dikkat ederek vereyim istiyorum o gramlar bana işkence geliyor ondan

Kızlar bu hafta 3 günlük ayran detoksu düşünüyorum. Aslında her hafta 3 gün öyle ilerlemeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı aç kalmadan ben kilo veremiyorum
Kız sen daha ne kadar aç kalacaksın zaten yediğin bir kırık lokma

Kızlar ancak telefonu elime aldım...
Pazartesi bildirimi yapıyor muyuz ?
Ben - 1.100 Gr şu an da.. saat 3 te tartıldım
Cumaya gü,el bi eksi olacak inşallah ♥
Evet canım.tartilan yaptı bildirimini
Tebrik ederim listeye 1. Olarak dönersin inşallah

Pro olunca ne oluyor bana biraz anlatır mısın? Kk’nın da bu konuda pazarlaması eksik bence. Pro üyeliğin ayrıcalıkları konusunda bizi aydınlatırsan seviniriz pawcım.
Hiç bir özellik yok aslında sadece altta kim.gordu kim baktı birde hani üst üste yazinca bekleme süresi oluyor ya proda o yok

Aynen bende öyle düşünüyorum belkide bu tarz diyet çok yaptıysa metabolizma yavaşlamış olabilir
Açlıkla kilo vermeye hiç çalışmadım 5 öğün yapıp 15 kilo verdiğini bilirim.. açlık herkese bir işlemiyor bence ya.. benlm bir arkadaşta öyle açlık orucun da kilo alıyor WC çıkamıyor.. tamamen iflas mı oluyor metabolizma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…