- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.021
Off ben o kadar usuyorum ki gencler tartilamadim halaaaAha cumayı beklemedim gezindimde şimdiden -600 ler 700 ler
Orucken olur az kaldı.. havada soğuk ama bugünOff ben o kadar usuyorum ki gencler tartilamadim halaaa
Yok canım ben cuma yarışmalarına ilk kez katılıyorumSende mi eski uyeydin yoksayarışmada yani?
Her zaman birlikten kuvvet doğar tek başına kilo vermek zor ciddenYok canım ben cuma yarışmalarına ilk kez katılıyorumgenelde kendim diyet grubu kurardım. Ve iyi de mezun verirdik he
Bizi de üzdüler ama yine de bira bardagımızda sütümüzü içmeye devam ettikOnun canı sıkkın sanırım.yoksa.paylasirdi menü
Daha benim 6 lara var biraz.Ben de 69 u görmeliyim ucundan da olsa
Canım her hafta o şekilde detoks yapmanı hiiç önermem, detoks öyle sürekli her hafta yapılcak bişey degil ayda 1 kez falan yapabilirsin, zaten detoksun amacı kilo vermekten ziyade vücudu arındırmak veya kilo vermenin durdugu zamanlarda biraz vücudu şaşırtmak için uygulayabilecegin bi yöntem. Aç kalarak kilo verirsen bi yerden sonra metabolizma yavaşlayınca kesecegin bi yiyecek kalmıcak menündeKızlar bu hafta 3 günlük ayran detoksu düşünüyorum. Aslında her hafta 3 gün öyle ilerlemeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı aç kalmadan ben kilo veremiyorum
3 gün çok zor bence yapamazsın. Bu tür detokslari duraklama yasadigin zaman yap benceKızlar bu hafta 3 günlük ayran detoksu düşünüyorum. Aslında her hafta 3 gün öyle ilerlemeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı aç kalmadan ben kilo veremiyorum
Açlıkla kilo vermeye hiç çalışmadım 5 öğün yapıp 15 kilo verdiğini bilirim.. açlık herkese bir işlemiyor bence ya.. benlm bir arkadaşta öyle açlık orucun da kilo alıyorWC çıkamıyor.. tamamen iflas mı oluyor metabolizma
Bu hafta göreceğiz bundan sonrası nasıl gidecek bende bilmiyorumOlursun bence zor bir hedef degil
Orucken olur az kaldı.. havada soğuk ama bugün
Maşallah ❤❤ helal olsunKızlar ancak telefonu elime aldım...
Pazartesi bildirimi yapıyor muyuz ?
Ben - 1.100 Gr şu an da.. saat 3 te tartıldım
Cumaya gü,el bi eksi olacak inşallah ♥
Yok canım ben cuma yarışmalarına ilk kez katılıyorumgenelde kendim diyet grubu kurardım. Ve iyi de mezun verirdik he
O nasıl güzel gaza gelmek öyleDaha benim 6 lara var biraz.sizlerden gaza geldim 68 olan hedefimi 65 düşürdüm
O da iyi taktikmiş Sevgi, liderlik ruhun ordan
Tarihe şöyle kaziyalim bence "sevgi ve hilal -100 e sevinirkenBen 100 gr eksiyim bunu tarihe kazıyın. Bir pazartesi ve ben artı değilim.
Kız ben de kendimi anlamış değilimO nasıl güzel gaza gelmek öyle
Ya birlik her zaman güzel ilerletiyor insani
Tarihe şöyle kaziyalim bence "sevgi ve hilal -100 e sevinirkenhanmeli -1500 den bahsediyordu" hahahaha
Hayır hiç öyle diyetler denemedim.. benlm hep orta yoldan her diyetten biraz kafası varAranızda hiç İsveç diyetini uygulayan oldu mu? Ben baş ağrılarından ölmüştüm sadece 1 hafta zar zor uygulayabilmiştim ama gayet iyi ve kalıcı kilo vermiştim aslında. Öyle hemen geri almadığım ilk açlık diyetiydi kendisi.
Valla helall menülerini inceleyip kendiminkiyle kiyaslicam şimdiKız ben de kendimi anlamış değiliminan ki 69u 69ay göremedim ben oruç mu yarıyor spor mu hiç bir fikrim yok.. yediklerim de orta da yani
Allah seni çok içmeBizi de üzdüler ama yine de bira bardagımızda sütümüzü içmeye devam ettik
Menümü paylaşmayı unutmuşum hemen iki günlük paylaşıyorum canım
Ayy canım o çok zor bence diyet miyet degil zatenAranızda hiç İsveç diyetini uygulayan oldu mu? Ben baş ağrılarından ölmüştüm sadece 1 hafta zar zor uygulayabilmiştim ama gayet iyi ve kalıcı kilo vermiştim aslında. Öyle hemen geri almadığım ilk açlık diyetiydi kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?