Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Onun canı sıkkın sanırım.yoksa.paylasirdi menü
Bizi de üzdüler ama yine de bira bardagımızda sütümüzü içmeye devam ettik
Menümü paylaşmayı unutmuşum hemen iki günlük paylaşıyorum canım

Eklentiler

• 18CAE45C-A22E-43E8-8A5F-CF5DED005C88.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar bu hafta 3 günlük ayran detoksu düşünüyorum. Aslında her hafta 3 gün öyle ilerlemeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı aç kalmadan ben kilo veremiyorum
Canım her hafta o şekilde detoks yapmanı hiiç önermem, detoks öyle sürekli her hafta yapılcak bişey degil ayda 1 kez falan yapabilirsin, zaten detoksun amacı kilo vermekten ziyade vücudu arındırmak veya kilo vermenin durdugu zamanlarda biraz vücudu şaşırtmak için uygulayabilecegin bi yöntem. Aç kalarak kilo verirsen bi yerden sonra metabolizma yavaşlayınca kesecegin bi yiyecek kalmıcak menünde kilo veremiyorum diyorsan aç kalma ama yedigin besin gruplarını degiştir biraz bir de öyle dene. Sabret kız aç kalmak neymiş hop bi anda veremiyoruz ki hepimiz zaten

Kızlar bu hafta 3 günlük ayran detoksu düşünüyorum. Aslında her hafta 3 gün öyle ilerlemeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı aç kalmadan ben kilo veremiyorum
3 gün çok zor bence yapamazsın. Bu tür detokslari duraklama yasadigin zaman yap bence

Aranızda hiç İsveç diyetini uygulayan oldu mu? Ben baş ağrılarından ölmüştüm sadece 1 hafta zar zor uygulayabilmiştim ama gayet iyi ve kalıcı kilo vermiştim aslında. Öyle hemen geri almadığım ilk açlık diyetiydi kendisi.

Orucken olur az kaldı.. havada soğuk ama bugün

Bugün hava çok soğuk İstanbul’da da. Ben anneanneme bir şey götürmek için dışarı çıktım eve geldim ısınamadım hala... Akşam eliptik yapmayı düşünüyorum muhtemelen o zaman bayağı ısınırım.

Daha benim 6 lara var biraz. sizlerden gaza geldim 68 olan hedefimi 65 düşürdüm
O nasıl güzel gaza gelmek öyle
O da iyi taktikmiş Sevgi, liderlik ruhun ordan
Ya birlik her zaman güzel ilerletiyor insani
Ben 100 gr eksiyim bunu tarihe kazıyın. Bir pazartesi ve ben artı değilim.
Tarihe şöyle kaziyalim bence "sevgi ve hilal -100 e sevinirken hanmeli -1500 den bahsediyordu" hahahaha

O nasıl güzel gaza gelmek öyle

Ya birlik her zaman güzel ilerletiyor insani

Tarihe şöyle kaziyalim bence "sevgi ve hilal -100 e sevinirken hanmeli -1500 den bahsediyordu" hahahaha
Kız ben de kendimi anlamış değilim inan ki 69u 69ay göremedim ben oruç mu yarıyor spor mu hiç bir fikrim yok.. yediklerim de orta da yani

Hayır hiç öyle diyetler denemedim.. benlm hep orta yoldan her diyetten biraz kafası var Karadayı seviyorum ama yulaftan vazgeçemiyorum..

Ayy canım o çok zor bence diyet miyet degil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…