- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.061
Şahane canımKaptanım ben iftardan önce tartıldım eksi geldim
Hatırlamam mı yaaYaa kaptanım hatırladın miaynenn devam ettiriyoruz
Bende hep unutuyorum d vitamini halbuki hergun çocuğa veriyorum kendime gelince yokYapacağım bu akşam. Bugün vitaminlerimi aldım bir de dışarı çıkınca biraz havam değişti iyi geldi emnis. Çok dipte hissediyorum bu aralar artık daraldım evde sürekli aynı döngü içinde eş ve çocukla burun buruna yaşamaktanEnerjim tükenmiş gibiydim spor yapamadım bir kaç gündür ne desen haklısın ama kozlar gerçekten vitamin değerlermiz düşüyor ve bu çok etkiliyor ruh halini. Bu sabah 3 fıs sıktım D vitamininden, gözüm açıldı.
Kilomda birdeğişim yok hatta fazla çıkıyorum çünkü regl olacağım şiştim resmen. Ama bugün teyzem görünce sen zayıflamışsın dedi, o mutlu etti beni.
Süper gidiyorsun yaKaptanım ben iftardan önce tartıldım eksi geldim
Allah kabul etsin ne güzelDaha iftara bizde yarım saat varen son bizi Çanakkale 🖐
Gerçekten niyet çok çok farklı birşey.. ve ramazan orucu normal kaza oruçlar göre çok çok daha kolayhiç sahur yapmadım ona rağmen gayet iyiyim.. oğlumun peşinde tüm gün zıpzıp hala enerji var sayılır tabii pil bitmek üzere vakit yaklaştıkça da iyice açlık gurultuları başlıyor..
Kısaca gerçekten normal zamana da niyet etsek böyle kolay ne oruç tutulur ne diyet yapılır
Bugün yokkiNeeeee
Girdim baktım valla
Biz senin menüleri biraz daha iyi inceleyelim.Kız ben de kendimi anlamış değiliminan ki 69u 69ay göremedim ben oruç mu yarıyor spor mu hiç bir fikrim yok.. yediklerim de orta da yani
Arada 1000 puan varKaptanım yesfit nokilo nasıl gidiyor
Ayy yok kuzum ya bu sıralar hamur işi yapıyorum durmadan bir lokma bile alsam pişman oluyorum sonra benim şu karantina süreci bitene kadar 65 olmam lazım bugün 66 kilodaki resmime baktım ceylan kızım sana yazıklar olsun ne güzel kızmışsın ne hale gelmişsin dedimKız sen daha ne kadar aç kalacaksınzaten yediğin bir kırık lokma
Ayy çok iyi geldi bu, haber hemen lazer e devam edicemAllaaaahhh 11 mayısta kuaförlerr açılıyormuşşş
Alıcı ayarlarımızla oynamaNeeeeee walk günü müüüüüüüüü
Bu hafta Bi deneme olsun o zaman benim için Bi denemek istiyorum3 gün çok zor bence yapamazsın. Bu tür detokslari duraklama yasadigin zaman yap bence
Benimde bu vicudun şaşırması lazım artık kuzum valla gına geldi 69 70 görmektenCanım her hafta o şekilde detoks yapmanı hiiç önermem, detoks öyle sürekli her hafta yapılcak bişey degil ayda 1 kez falan yapabilirsin, zaten detoksun amacı kilo vermekten ziyade vücudu arındırmak veya kilo vermenin durdugu zamanlarda biraz vücudu şaşırtmak için uygulayabilecegin bi yöntem. Aç kalarak kilo verirsen bi yerden sonra metabolizma yavaşlayınca kesecegin bi yiyecek kalmıcak menündekilo veremiyorum diyorsan aç kalma ama yedigin besin gruplarını degiştir biraz bir de öyle dene. Sabret kız aç kalmak neymiş hop bi anda veremiyoruz ki hepimiz zaten
Spor yapmanın faydaları
Yaa demek ki yağlar gidiyoorrYağ oranınız değişmiş. Yağlar gitmiş kas olmuş artık. Diyetisyenim yağ değişimini mezurayla ölçerek anlayabilirsin demişti. Tartıda fazla fark olmasa da ölçülerin azalması kas artışın olduğu anlamına gelir demişti.
aynen canım ya bişey olmadığını bile bile gebelik testi yaptım kaç defaAleykümselam sende hosgeldin.kaptanim gozun aydin psikolojik baskisi daha coktu galiba olamamanin
aynen canım bu corona beni mahvetti psikolojik olarakÇok sevindim Şahnur’cum. Eminim rahatlamışsındır. Stres kaynaklı bir durumdu sanırım. Biz de seni çok seviyoruz. Kendine çok dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?