- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.081
O zaman hafta da 2 gün yap bari arka arkaya olmasın. Işe yararsa 3 yaparsın.Bu hafta Bi deneme olsun o zaman benim için Bi denemek istiyorum
Siz mi öndesinizArada 1000 puan varbugünüde kaydedeyim.paylasirim canim
Çok heyecanlandım şimdi ya bakarsınız cuma 67 ya da 66 yi görüyormuşum off ne güzel olur. Yine hayallere daldımO zaman hafta da 2 gün yap bari arka arkaya olmasın. Işe yararsa 3 yaparsın.
Umarım iyi olursunkızlar bugün online bir diyetisyenle görüştüm yarın itibariyle başlıyorum bakalım nasıl olacak eğer toparlarsam listelere geri dönerim belki de psikolojim de iyi gelir
Bencede kaptanım. İyi olur inşallahkızlar bugün online bir diyetisyenle görüştüm yarın itibariyle başlıyorum bakalım nasıl olacak eğer toparlarsam listelere geri dönerim belki de psikolojim de iyi gelir
Biz önde olsak halay çekerim kızSiz mi öndesiniz
36 olmuşun demekkiKızlar ya netten aldığım 38 beden giyselerin çoğu olmadıama niye büyük geldi
Kalıplar geniş demekki 36 da olmadık yani.
Kahrolsun zayiflik
Yok be kuzum kesin değilim kalıpları genişmis şimdi birde iade ile uğraş ama iade süresini.45 güne çıkarmışlar bu sahane oldu36 olmuşun demekki
Evet süpermiş süreYok be kuzum kesin değilim kalıpları genişmis şimdi birde iade ile uğraş ama iade süresini.45 güne çıkarmışlar bu sahane oldu
Sahur
Yok
Onun yerine yeşilçay ve bol su
İftar
Fırında sebze
Üzerine de domates sos, biber kavurma
Peynir
1 dilim ekmek
Ara
Bir avuç kuru üzüm leblebi karışımı
Spor
Yarım saat koşu
Yarım saat eliptik (ceza sporu)
15 dk bölgesel
6000 adım ( devam ediyorum sonucu yazarım tekrar)
Su
3 litre olur
Cherry Mom nasıl ama toparlamisim dimi dünkü kaçamağı
Bende hiç spor yapmam bugün demiştim ama Bi anda kendimi bölgesel yaparken buldum. Sonra baktım zıplıyorumBen bugün spor yapamayacak gibiydim.cok uykum var diye ama no kilo için saldırmaya devam
Ay birde bugün başka takımlarda kilo verenleri gördukce tirstimmmbirde artık kaptan sorumlulugu geldi içimden diyorum kaptanda + gelirse bu ekip ne yapsın eskiden cumadan korkardım şimdi dahaa çok korkuyorum
Ah tatlım zayıf olmak da ayrı dertKızlar ya netten aldığım 38 beden giyselerin çoğu olmadıama niye büyük geldi
Kalıplar geniş demekki 36 da olmadık yani.
Kahrolsun zayiflik
Ben bugün spor yapamayacak gibiydim.cok uykum var diye ama no kilo için saldırmaya devam
Ay birde bugün başka takımlarda kilo verenleri gördukce tirstimmmbirde artık kaptan sorumlulugu geldi içimden diyorum kaptanda + gelirse bu ekip ne yapsın eskiden cumadan korkardım şimdi dahaa çok korkuyorum
Yaa işte takım ruhu budurBende hiç spor yapmam bugün demiştim ama Bi anda kendimi bölgesel yaparken buldum. Sonra baktım zıplıyorum
Sabah
Limonlu su ve iki haşlanmış yumurta...yeşillik.
..
Akşam..iki greyfurt .sebze yemegi 4 yemek kaşığı susuz şekilde....12 tane yeşil erik..
2 lt su
1 saat eliptik bisiklet 1 saatten fazla kesintisiz yürüyüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?