- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.201
DatlimmmmSenden gelen herşey değer bee
Niye öyle yüksekDatlimmmm
Bide yeşilçay sodalimon yapmustim nabzim 116 cikti hey
Parametrelere baktim normal gibi,ama bende yuksek hissediyorum,icecek metabolizmayi hizlandirmis olabilir, tansiyonum iyi ama simdilikNiye öyle yüksek
Evet iyi olmus canim ben biraz dolaniyodumKızlar menu yazarken kolaylık olması için forum sayfamızın ustune menü ve spor sayfamızı etiketledim oraya tıklayip direk menü sayfasina gidebilirsiniz ✌✌
Oruç falan dinlemeyip sabahtan başlıycam ben de o zaman birinci biz olucaazYes fit kızlariiiii
Valla ben Çarşamba tüm imkanları zorlicam sizden de bekliyorum gecemesinler bizi hadi bakalım
pawlover
@Cagrihilal1
Calypso95
@balpamuk
Başka kim vardı kız
Resmen tırnağım kalktı acıdan kanayamadi düşün. Sağ baş parmak birde elimi kullanamıyorum resmen. Buna da şükür. Bu arada ben iftarla sahur arasında biberli naneli yoğurda başladım. Felâket bağırsak çalıştırıyor arkadaşlar tavsiyemdir.Buyrun bir nazara gelen daha
O çok pis oluyor benimde başıma gelmişti geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Çok güzel o kür. Ben çok faydasını görmüştümResmen tırnağım kalktı acıdan kanayamadi düşün. Sağ baş parmak birde elimi kullanamıyorum resmen. Buna da şükür. Bu arada ben iftarla sahur arasında biberli naneli yoğurda başladım. Felâket bağırsak çalıştırıyor arkadaşlar tavsiyemdir.
Canım her hafta yapmanı tavsiye etmiyorum.Kızlar bu hafta 3 günlük ayran detoksu düşünüyorum. Aslında her hafta 3 gün öyle ilerlemeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı aç kalmadan ben kilo veremiyorum
Süpersin sen YaaaaaKızlar ancak telefonu elime aldım...
Pazartesi bildirimi yapıyor muyuz ?
Ben - 1.100 Gr şu an da.. saat 3 te tartıldım
Cumaya gü,el bi eksi olacak inşallah ♥
37 bendensin o zamanKızlar ya netten aldığım 38 beden giyselerin çoğu olmadıama niye büyük geldi
Kalıplar geniş demekki 36 da olmadık yani.
Kahrolsun zayiflik
Canım geçmiş olsun. Düşündükçe içim fena oluyo. Bi pansuman yaptın mı. Sar istersen bi yere temas ettikçe canın acırResmen tırnağım kalktı acıdan kanayamadi düşün. Sağ baş parmak birde elimi kullanamıyorum resmen. Buna da şükür. Bu arada ben iftarla sahur arasında biberli naneli yoğurda başladım. Felâket bağırsak çalıştırıyor arkadaşlar tavsiyemdir.
Ohhh temiz temiz ellerine sağlık canım
Resmen tırnağım kalktı acıdan kanayamadi düşün. Sağ baş parmak birde elimi kullanamıyorum resmen. Buna da şükür. Bu arada ben iftarla sahur arasında biberli naneli yoğurda başladım. Felâket bağırsak çalıştırıyor arkadaşlar tavsiyemdir.
Günaydın canımGünaydınlaar
Canım her hafta yapmanı tavsiye etmiyorum.
Ben de kabak detoksuna sardım bi ara. Her hafta çarşamba perşembe yapıyordum. Evet hayli ödem atıyorsun tartıda da mutlu ediyo ama benim dengemi bozdu. 2 haftada toplam 4,5 kilo gitti lakin sonraki haftalar ya sabit yada artı geldim. Hizlj giden kilo hızlı geri dönüyor çünkü yağdan gitmiyo. Metabolizman yavaşlıyor üstelik. Sana tavsiyem her hafta yapmak yerine 2-3 hafta arayla yapmak.
Günaydın canımGünaydınnnn kızlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?