Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buyrun bir nazara gelen daha
O çok pis oluyor benimde başıma gelmişti geçmiş olsun
Resmen tırnağım kalktı acıdan kanayamadi düşün. Sağ baş parmak birde elimi kullanamıyorum resmen. Buna da şükür. Bu arada ben iftarla sahur arasında biberli naneli yoğurda başladım. Felâket bağırsak çalıştırıyor arkadaşlar tavsiyemdir.

Geçmiş olsun. Çok güzel o kür. Ben çok faydasını görmüştüm

Kızlar bu hafta 3 günlük ayran detoksu düşünüyorum. Aslında her hafta 3 gün öyle ilerlemeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı aç kalmadan ben kilo veremiyorum
Canım her hafta yapmanı tavsiye etmiyorum.
Ben de kabak detoksuna sardım bi ara. Her hafta çarşamba perşembe yapıyordum. Evet hayli ödem atıyorsun tartıda da mutlu ediyo ama benim dengemi bozdu. 2 haftada toplam 4,5 kilo gitti lakin sonraki haftalar ya sabit yada artı geldim. Hizlj giden kilo hızlı geri dönüyor çünkü yağdan gitmiyo. Metabolizman yavaşlıyor üstelik. Sana tavsiyem her hafta yapmak yerine 2-3 hafta arayla yapmak.

Kızlar ancak telefonu elime aldım...
Pazartesi bildirimi yapıyor muyuz ?
Ben - 1.100 Gr şu an da.. saat 3 te tartıldım
Cumaya gü,el bi eksi olacak inşallah ♥
Süpersin sen Yaaaaa

Kızlar ya netten aldığım 38 beden giyselerin çoğu olmadı ama niye büyük geldi
Kalıplar geniş demekki 36 da olmadık yani.
Kahrolsun zayiflik
37 bendensin o zaman
Harika canım ya. İşte bu olay bence büyük mutluluk

Canım geçmiş olsun. Düşündükçe içim fena oluyo. Bi pansuman yaptın mı. Sar istersen bi yere temas ettikçe canın acır

(( Geçer insaah hemen ya
Pul biber yoğurt limon olan mi canim ?

kardelelen321 haklısın canım senin tavsiyen uyup 2 3 haftada bir yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…