- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.161
Geçmiş olsun cnmAynen canim. Bugün elime ocağın iğnesi girdi parmagim fena yazamiyorum. Buralardayim haberiniz olsun
Buyrun bir nazara gelen dahaAynen canim. Bugün elime ocağın iğnesi girdi parmagim fena yazamiyorum. Buralardayim haberiniz olsun
Zıplama nerdenn.cikti ya
Onlar nerden çıktı öyleee
Çok iyi canım sayfaya girmediğn.icin unutuyorsun biziYok çalışmıyorum. Siteye girmeyi unutuyorum. Aslında menülerime dikkat ediyorum ama aksam yazmayı unutunca kalıyor. Spor olarak da uygulama ındirdim vücut egzersizleri yapmaya başladım, onbeş dakika falan çok değil ama hiç yoktan iyidir
Ooo listelere mi dönülüyoooorr
Vayss hadiiii
Ben Çarşamba günü hem gündüz hem akşam yürüyüşe çıkayım da görün sizVayss hadiiii
Sürekli olarak yapmadım. Biraz zayiflayif daha sonra onlara ağırlık vereceğim. Ilk önce yağ yakmam lazım. Sürekli yapıldığında tabi ki güzel sonuçlar alınır. Yapan herkes memnun kalıyor sonuç alıyor.Toparladı mı peki gerçekten biraz vücudumun o sarkıklığındanda kurtulmak istiyorum çünküü
Ben çocuk uyuduktan sonra yapıyorum. Ev işlerini falan ikinci plana attım ben öncelik spor o kadar emek harcıyoruz ac kalıyoruz. Ev işi hiç bitmiyor. Şu süreçte gelen giden de yok çat kapı o yüzden önce spor geliyor benim için sonra temizliği gün içinde yavaş yavas yapıyorum.Kizlar bunca spor hareketi nasıl yapıyorsunuz...ya cocuksuzsunuz..ya da çok hizlisiniz ev işlerinde falan..... Ben yetistiremiyorum hem spor hem ev işleri falan....tembelmiyim ne
Ayy sahanesin senden şüphem yok zaten de bakalım no kilo ne kadar yürüyecek
Çocuk uyuduktan sonra hep gece yarısı işteKizlar bunca spor hareketi nasıl yapıyorsunuz...ya cocuksuzsunuz..ya da çok hizlisiniz ev işlerinde falan..... Ben yetistiremiyorum hem spor hem ev işleri falan....tembelmiyim ne
Ben 30000 asla yapamam ama kendi sınırlarımı zorlarımYes fit kızlariiiii
Valla ben Çarşamba tüm imkanları zorlicam sizden de bekliyorum gecemesinler bizi hadi bakalım
pawlover
C Cagrihilal1
Calypso95
balpamuk
Başka kim vardı kız
Hepimiz kendi rekorlarimizi kırsak da yeter farkı en aza indirelim en azındanBen 30000 asla yapamam ama kendi sınırlarımı zorlarım
Lokum kızla yürüyüşe çıkarsak iyi yürürümHepimiz kendi rekorlarimizi kırsak da yeter farkı en aza indirelim en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?