- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.181
Yok kız öyle deniliyor ama inste kime baksam hep aynı program belli bir yaş aralığına aynı şeyler veriliyor bence.. yoksa ben sadece yaşımı ve kilomu verdim.. ölçülerini vermedim adama.. foto moto da atmadım millet hergğn rapor veriyor yaptık sporu diye.. herkesin aynı sporu.. sadece değişiklik yaramış olabilir ben hiç böyle spor yapmadım hep lesile yapardım o da bir işe yaramadı bi yerden sonra.. bi de oruç eklenince sanırım vücut şaşırdı falan.. ne bilemBiz senin menüleri biraz daha iyi inceleyelim.spor programı da etkiliyor olabilir mi acaba sonuçta senin için yazılmış bir program
Vücudunu şaşırt ama arada.. hep tek düze gidersen işte metabolizma bağırsak felan olayı bozuyor.. açlığa da alışıyorAyy yok kuzum ya bu sıralar hamur işi yapıyorum durmadan bir lokma bile alsam pişman oluyorum sonra benim şu karantina süreci bitene kadar 65 olmam lazım bugün 66 kilodaki resmime baktım ceylan kızım sana yazıklar olsun ne güzel kızmışsın ne hale gelmişsin dedim
Kızlar ya netten aldığım 38 beden giyselerin çoğu olmadıama niye büyük geldi
Kalıplar geniş demekki 36 da olmadık yani.
Kahrolsun zayiflik
Ay o sorun bende de var her secdeden kalkışta katır kutur.. gitcez bakan doktora sıra bize gelirseHamlık gitsin düzelir inşallah, birde bende bir sorun var ya kızlar. Benim sağ dizim sürekli çıtlıyorbu spordan öncede vardı dakikada 3 kere fln çıtlıyor yani ve sadece sağ şu durumlar düzelsin doktorluk çok işim var
Evde kal TürkiyeLokum kızla yürüyüşe çıkarsak iyi yürürüm
Neyse biz hatırlatalım arada, koruyalım onlarıBilinç sıfır
O köpek değil ki ya cimcime o cimcime
Akıllı bıdıkım o benim bugün uykusunda ağlayıp duruyo bücürO köpek değil ki ya cimcime o cimcime
Aa neden kiAkıllı bıdıkım o benim bugün uykusunda ağlayıp duruyo bücür
Bilmiyom ki ne görüyosa rüyasındaAa neden ki
Oyy kuzum yaaBilmiyom ki ne görüyosa rüyasında
Bizi zorla zayiflatacaklar bu hafta
İyi geceler cnmmİyi geceler ❤❤❤🖐
He ya zorla yağlarımızı eritiyolarBizi zorla zayiflatacaklar bu haftarekabeti costuruyorlar
Senden gelen herşey değer beeEe degdimi zipladiguma bari,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?