Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz senin menüleri biraz daha iyi inceleyelim. spor programı da etkiliyor olabilir mi acaba sonuçta senin için yazılmış bir program
Yok kız öyle deniliyor ama inste kime baksam hep aynı program belli bir yaş aralığına aynı şeyler veriliyor bence.. yoksa ben sadece yaşımı ve kilomu verdim.. ölçülerini vermedim adama.. foto moto da atmadım millet hergğn rapor veriyor yaptık sporu diye.. herkesin aynı sporu.. sadece değişiklik yaramış olabilir ben hiç böyle spor yapmadım hep lesile yapardım o da bir işe yaramadı bi yerden sonra.. bi de oruç eklenince sanırım vücut şaşırdı falan.. ne bilem
Vücudunu şaşırt ama arada.. hep tek düze gidersen işte metabolizma bağırsak felan olayı bozuyor.. açlığa da alışıyor sen yine dikkatli talipli ilerle canım
Kızlar ya netten aldığım 38 beden giyselerin çoğu olmadı ama niye büyük geldi
Kalıplar geniş demekki 36 da olmadık yani.
Kahrolsun zayiflik
Oooh valla büyük mutluluk
Ay o sorun bende de var her secdeden kalkışta katır kutur.. gitcez bakan doktora sıra bize gelirse

Sahiller bi açılsa ben de 20 bini zorlarım ama evin içinde oruçlu iken yok ben yapamıyorum.. zaten bir yerden sonra oğlum paçama yapışıyor... Gece de o uyuyunca azcık 1-2 saat nette takılıp yatıyorun valla uykusuz kalamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…