Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydin kaptanım
Dün iyiydim antibiyotik etki etti sanırım ama siz yinede ozelden yazarsaniz sevinirim doktoru ne olur ne olmaz ihtiyaç olursa rastgele gidecektim birine

Emre 2 gündür uyanıp duruyordu sebebi hastalikmis meğer maalesef

Geçmiş olsun cnm. Arka arkaya gelir artık
Yaaaa.. Gelince de hep üst üste gelir. Ne oldu emreciğime.
Canım nasıl oldun?
Geçmiş olsun canım neyi var
Aa geçmiş olsun üşütmüş mü?
Sağolun kızlar
Ben iyiyim çok şükür agri azaldi baya dmekki enfeksiyon varmış cidden
Emre üşütmus hapsuruyor gecede burnu tikaliydi agzindan nefes alıyordu gece 3 den e 5 e kadar dikti bizi ayağa sonra geri uyudu 7 de kalktı. Yat kalk perişan olduk

Günaydın kızlar..
Temizlik bitti ben de bittim çok da ağır bir şey yapmadım he oruçken zorladı biraz.. reld olsam detay girişicem artık
Çocukların çıkma saati 11-15 miş ya tam bişzm uyku zamanımıx sahil de yasak ..park da yok zaten ben çıkıuordum arka sokaklara yine değişen bir şey olmadı

Temizlik mi yaptın bu saatte masallah

Geçmiş olsun canım ya hem sen hem oğlun çabucak iyileşsin inşallah

Dedim sende mi bugün cikican 0 14 olarak kendini genç hissediyorsun anladikta
Hahah tabii ki gencim kız 33 yaşında taş siz bilmiyorsunuz tabii bizim ev tam karantina. Annemde kalp şeker tansiyon olduğundan covid 19 u duyduğumuzdan beri evden çıkmıyoruz aldığımız her ürünü klorakla yıkıyoruz merdivende soyunur hale geldik. Cuma günü ablam annemi almaya gelecek bir kaç gün onda kalacak bende ondan cuma dışarı çıkıcam

ayy yawrum kıyamam emreye geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…