- 23 Mart 2016
- 31.116
- 92.426
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.221
Günaydin kaptanımgünaydınlarr
Cherry Mom canım diş ağrın naıl oldu emre de hastalanmış sanırım aman dikkat edin kendinize kendi dişçimi önerebilirim eğer sıkıntı halen devam eduyorsa özel muayenehanesi var çok iyiydyir
Geçmiş olsun cnm. Arka arkaya gelir artık
Yaaaa.. Gelince de hep üst üste gelir. Ne oldu emreciğime.
Canım nasıl oldun?
Geçmiş olsun canım neyi var
Sağolun kızlarAa geçmiş olsun üşütmüş mü?
Dedim sende mi bugün cikican 0 14 olarakArtık benimde çıkmam lazım kafayı yicem evde bakalım cuma günü çıkmayı düşünüyorum bende
Temizlik mi yaptın bu saatte masallahGünaydın kızlar..
Temizlik bitti ben de bittimçok da ağır bir şey yapmadım he oruçken zorladı biraz.. reld olsam detay girişicem artık
Çocukların çıkma saati 11-15 miş ya tam bişzm uyku zamanımıxsahil de yasak .. park da yok zaten ben çıkıuordum arka sokaklara yine değişen bir şey olmadı
Geçmiş olsun canım ya hem sen hem oğlun çabucak iyileşsin inşallahSağolun kızlar
Ben iyiyim çok şükür agri azaldi baya dmekki enfeksiyon varmış cidden
Emre üşütmus hapsuruyor gecede burnu tikaliydi agzindan nefes alıyordugece 3 den e 5 e kadar dikti bizi ayağa sonra geri uyudu 7 de kalktı. Yat kalk perişan olduk
İnşallah canim çok sağol valla evde düzen müzen kalmadı yineGeçmiş olsun canım ya hem sen hem oğlun çabucak iyileşsin inşallah
Biz de çıkıcaz hep birlikteGünaydınn kızlar bugün çocukları dışarı çıkartıcam çok heyecanlıyız
Çok geçmiş olsun canımSağolun kızlar
Ben iyiyim çok şükür agri azaldi baya dmekki enfeksiyon varmış cidden
Emre üşütmus hapsuruyor gecede burnu tikaliydi agzindan nefes alıyordugece 3 den e 5 e kadar dikti bizi ayağa sonra geri uyudu 7 de kalktı. Yat kalk perişan olduk
Sağol kuzumÇok geçmiş olsun canım
Hahah tabii ki gencim kız 33 yaşında taşDedim sende mi bugün cikican 0 14 olarakkendini genç hissediyorsun anladikta
ayy yawrum kıyamam emreye geçmiş olsunGünaydin kaptanım ❤
Dün iyiydim antibiyotik etki etti sanırım ama siz yinede ozelden yazarsaniz sevinirim doktoru ne olur ne olmaz ihtiyaç olursa rastgele gidecektim birine
Emre 2 gündür uyanıp duruyordu sebebi hastalikmis meğer maalesef
Geç yatmış uyuyordur kesin
Sağolun kaptanımayy yawrum kıyamam emreye geçmiş olsun
Ooooo acısını cikarttin miCherry Mom ciiim dün bir spor yapmışım dillere destan sjsjhah annem diyo yeter hastalanacaksın artık
Gün sonuna doğru tartil kuzum birde arada 1 gün dinlenmek lazım olmadı persembe hiç birssy yapma yada çok az yürüKızlar hergün yürüdüğüm için mi acaba tartıda sadece 100 gr eksi gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?