- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.241
Yarın kasları dinlendireyim bakalım cumaya eksi olacak mı?Gün sonuna doğru tartil kuzum birde arada 1 gün dinlenmek lazım olmadı persembe hiç birssy yapma yada çok az yürü
Geç yatmış uyuyordur kesin ☺
Dikkatli olKızlar işyerim açıyor galiba gel dediler
Zaten çok giren çıkanın olmadığı bir yer, ayrı odam da var hem teşekkür ederim canımmDikkatli ol
O zmn çok iyi bence cnm, kafan da dağılır biraz.Zaten çok giren çıkanın olmadığı bir yer, ayrı odam da var hem teşekkür ederim canımm
E sabah rutini kuuzm.. yatakları topla bulaşır çamaşır süpürge o kadar işteTemizlik mi yaptın bu saatte masallah
Annem daha iyi gibi takip ediyoruz hergün tansiyonunu, evet çocuklara o bakıyor zaten aynı binada yaşıyoruz o 1. Katta ben 6. KatO zmn çok iyi bence cnm, kafan da dağılır biraz.
Annen nasıl oldu, Çocuklara o mu bakıyor?
Allah kolaylık versin cnm ya.Annem daha iyi gibi takip ediyoruz hergün tansiyonunu, evet çocuklara o bakıyor zaten aynı binada yaşıyoruz o 1. Katta ben 6. Katofiste evimin tam karşısındaki bina Ama çocuklara bakarken stres olduğu kesin şimdi annemdeyim çıkmak üzereyim oğlum bende gelicem diye ağlıyor
Amin bitanem çok sağolAllah kolaylık versin cnm ya.
Annene de Bi an önce şifa versin inşallah.
Bu sürede de çocuklar alıştı tabi seninle durmaya. Tekrar Bi düzen daha kurulacak.
İnşallah çok yıpranmadan halledersin
Oh iyi yapmışsınız ::)E sabah rutini kuuzm.. yatakları topla bulaşır çamaşır süpürge o kadar işte ☺denize gittik sonrasahiller yasakmış ama biz kıyı köşe bulduk şimdi eve geldik duş vs oğlanı uyut adam yazayım dedim..
Bu ne salmışlık kuzum kalk yürü bakayım bugün yarış varValla ben hiçbir şey yapmadım bu ara takımın tembeli benim sanırımtepemdeki kara sinek rahatsız etmese uzandığım yerden kalkmayacaktim
Evet canım bayramdan sonra başlıyormuşuz bakalım. Bence haziranın 15ini de bulabilir. Davalar 15 hazirandan sonra görülmeye başlanacakmış çünküTempus canım kolay gelsin eskiye dönüş başladı hayırlısıyla
Bu ne salmışlık kuzum kalk yürü bakayım bugün yarış var
Benim hedef kaçtı acaba onu bile unuttum canım. Bu hafta sabit kalıcam gibiHala hedef vermeyenler kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?