- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.261
Hala hedef vermeyenler kalmış
Sen hedef vermemişin ki zaten kaç yazam sabit demeeeeBenim hedef kaçtı acaba onu bile unuttum canım. Bu hafta sabit kalıcam gibi
Sen 60 demişin canımgüncel kilomu blmiyorum tartılmadım kaç gündür sabah söylesem
Kaç desem bilemedim günlerdir hep aynı kilodayımSen hedef vermemişin ki zaten kaç yazam sabit demeeee
Sen 60 demişin canım
Ya zaten seni geçebilmek ne mümkünYat kuzum yat sen yes fittin dimi
Ben de bi perdelere baktım yikasam mi diyeee bir halıya baktım kaldırıp yazlık halıya geçsem mi diyeee sonra dedim aamaaan sevgi az daha uzan xhshhshdhshshshsBende vur diyince öldüren cinstenim halılar yıkandı onlar bitti camlara giriştim şu camda leke var diye başladım diğer camlara virus gibi yayildimsaat olmuş 5 ilk defa oturdum
Avukatlik bürosu falan mı canım.?Evet canım bayramdan sonra başlıyormuşuz bakalım. Bence haziranın 15ini de bulabilir. Davalar 15 hazirandan sonra görülmeye başlanacakmış çünkü
Bakalım ama evde sıkıldım baya, ofis havası iyi geldi
Herkes kendi anasınaEşimde diyor hayırdır misafir mi gelecekdedim şehirler arası açılır falan ben anama kaçarım senin ananda buraya kacar ev temiz olsun
Benn o bakmalari cooktan gectimde ondanBen de bi perdelere baktım yikasam mi diyeee bir halıya baktım kaldırıp yazlık halıya geçsem mi diyeee sonra dedim aamaaan sevgi az daha uzan xhshhshdhshshshs
Eşim evdeyken yapcam onlarıBenn o bakmalari cooktan gectimde ondan
Ah ah eskiden bizde öyle yapardikta şimdi maalesef biri çocuğu oyalıyor biri iş yapıyor iş yapanda haliyle benEşim evdeyken yapcam onlarıben yikiycam o asacak ben süpürcem o silcek yok öyle yağmaaaaa
Anam kız naptınOh iyi yapmışsınız ::)
Bende halıları yıkadım balkonda 3 halı beni öldürdühey gidi gençlik
Oooo tek kişilik yarış mı olur canım tadım kaçtı oturuyorum bende şimdiYa zaten seni geçebilmek ne mümküninsanda heves mi kaliyo
Nasil kuruycak onlar,makinedemi yikadinkiBende vur diyince öldüren cinstenim halılar yıkandı onlar bitti camlara giriştim şu camda leke var diye başladım diğer camlara virus gibi yayildimsaat olmuş 5 ilk defa oturdum
elimde yıkadım balkonda ince yıkanabilir halılar var ya onlardan ama uzun olduğu için makine yıkamiyor 2 balkona attım kurur yarın akşama kadarNasil kuruycak onlar,makinedemi yikadinki
İnce haliydi ama yordu yinede valla belim gitmiş yatıyorum şimdiAnam kız naptınevlendim evleneli hiç halı yıkamadom desem yeridir... Valla bravo iyi ayağınıza falan kaymadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?