Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

elimde yıkadım balkonda ince yıkanabilir halılar var ya onlardan ama uzun olduğu için makine yıkamiyor 2 balkona attım kurur yarın akşama kadar
Benimkiler kalin ,yikiycamda havaya guven olmuyor nasil serin bugun,1 hafta anca kuruyo normalde,bide oruc,bakicigiz

Ah ah eskiden bizde öyle yapardikta şimdi maalesef biri çocuğu oyalıyor biri iş yapıyor iş yapanda haliyle ben
Çocuk olana kadar kullan kullanabildigin kadar diyorsun yani pekiiiii
Oooo tek kişilik yarış mı olur canım tadım kaçtı oturuyorum bende şimdi
Hahahaha yes fit grubuu, bir rakibi eledim tembelliğimle hadi saldırın xhshshshhss

Salonumda halı örtüsü kullanıyorum kullanmayan varsa şiddetle tavsiye ederim misafir geldimi bembeyaz kalmis oluyor halı gibide duruyor annem orginal halimdan daha çok seviyor x
Çocuk oldugu zaman mecbur tüm koltuklar ve halıyı ben de örtülü kullancam

pawlover musaitsen paylaşır mısın tatlım cuma hedeflerini hatırlayalım yatanlar belki biraz kiprasir
birsevgi
Timam düzenleyip paylaşayım
Salonumda halı örtüsü kullanıyorum kullanmayan varsa şiddetle tavsiye ederim misafir geldimi bembeyaz kalmis oluyor halı gibide duruyor annem orginal halimdan daha çok seviyor x
Üstüne bişi dökülünce alta geçiriyo mu ya? Kocam geçen bi fincan kahve döktü bugün de çay döktü çok dertliyim

Timam düzenleyip paylaşayım

Üstüne bişi dökülünce alta geçiriyo mu ya? Kocam geçen bi fincan kahve döktü bugün de çay döktü çok dertliyim
Bardak olduğu gibi dökülürse geçirir ince bildiğin kumaş gibi ama damlama vs oldugunda ortude kalıyor emre bir kere benim turk kahvesi fincanı döktü o saniye kaldirip topladım çok az birşey sızdı örtü olmasaydı yanmışım

Alez gibi halı örtüsü arıyorum bulamıyorum ya çok döküyo eşim çocuktan beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…