- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.281
Benimkiler kalin ,yikiycamda havaya guven olmuyor nasil serin bugun,1 hafta anca kuruyo normalde,bide oruc,bakicigizelimde yıkadım balkonda ince yıkanabilir halılar var ya onlardan ama uzun olduğu için makine yıkamiyor 2 balkona attım kurur yarın akşama kadar
Çocuk olana kadar kullan kullanabildigin kadar diyorsun yaniAh ah eskiden bizde öyle yapardikta şimdi maalesef biri çocuğu oyalıyor biri iş yapıyor iş yapanda haliyle ben
Hahahaha yes fit grubuu, bir rakibi eledim tembelliğimle hadi saldırın xhshshshhssOooo tek kişilik yarış mı olur canım tadım kaçtı oturuyorum bende şimdi
Buralar yanıyor 2 gündür bende ona guvendim. Benim mutfakta 2 uzun parça birde balkonda var onları yıkadımBenimkiler kalin ,yikiycamda havaya guven olmuyor nasil serin bugun,1 hafta anca kuruyo normalde,bide oruc,bakicigiz
Çocuk oldugu zaman mecbur tüm koltuklar ve halıyı ben de örtülü kullancamSalonumda halı örtüsü kullanıyorum kullanmayan varsa şiddetle tavsiye ederim misafir geldimi bembeyaz kalmis oluyorhalı gibide duruyor annem orginal halimdan daha çok seviyor x
Çocuk olana kadar kullan kullanabildigin kadar diyorsun yanipekiiiii
Timam düzenleyip paylaşayım
Üstüne bişi dökülünce alta geçiriyo mu ya? Kocam geçen bi fincan kahve döktü bugün de çay döktü çok dertliyimSalonumda halı örtüsü kullanıyorum kullanmayan varsa şiddetle tavsiye ederim misafir geldimi bembeyaz kalmis oluyorhalı gibide duruyor annem orginal halimdan daha çok seviyor x
Bende battaniye almustim hali icin ,o zaman bu ortulerden yoktu, olanlarda kayıyordu,cok memnundum,tertemiz
Bulasik parlaticisiyla sil hemen cikarTimam düzenleyip paylaşayım
Üstüne bişi dökülünce alta geçiriyo mu ya? Kocam geçen bi fincan kahve döktü bugün de çay döktü çok dertliyim
Ben bişey döküldüğü zaman kosla içi action ile siliyorum misssTimam düzenleyip paylaşayım
Üstüne bişi dökülünce alta geçiriyo mu ya? Kocam geçen bi fincan kahve döktü bugün de çay döktü çok dertliyim
Sende halsizlik ve uykuya meyilmi varAy ben de kalktım evin şeklini değiştirdim bambaşka bir ev oldu o kadar mutluyum ki şuan, canım değişiklik istiyormuş
Parlatıcım maviBulasik parlaticisiyla sil hemen cikar
Evde bişi yoktu yasak vardı kaldı öyle iğrenç iğrençBen bişey döküldüğü zaman kosla içi action ile siliyorum misss
K KuruPapatya senin hedefi de yanlış yazmışım galiba ben ya kilo almak istemiyosundur muhtemelen
Bardak olduğu gibi dökülürse geçirir ince bildiğin kumaş gibi ama damlama vs oldugunda ortude kalıyor emre bir kere benim turk kahvesi fincanı döktü o saniye kaldirip topladım çok az birşey sızdı örtü olmasaydı yanmışımTimam düzenleyip paylaşayım
Kuzummmm onu esprisine şeetmiştim ama sen bilirsin yinede
Alez gibi halı örtüsü arıyorum bulamıyorum ya çok döküyo eşim çocuktan beterBardak olduğu gibi dökülürse geçirir ince bildiğin kumaş gibi ama damlama vs oldugunda ortude kalıyor emre bir kere benim turk kahvesi fincanı döktü o saniye kaldirip topladım çok az birşey sızdı örtü olmasaydı yanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?