- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.301
Evet canımAvukatlik bürosu falan mı canım.?
Kuzummmm onu esprisine şeetmiştim ama sen bilirsin yinede
Iıııı hmmm şeyy güncel kilomu bilsemalmak istemiyosan güncelleyelim
Vaar yazıyorummIıııı hmmm şeyy güncel kilomu bilsem-100 gr deme hakkım varmı?
Var mı öyle birşeyAlez gibi halı örtüsü arıyorum bulamıyorum ya çok döküyo eşim çocuktan beter
Öyleyim biraz ya ama bir kalkınca tüm işi halledecek enerji buluyorumSende halsizlik ve uykuya meyilmi var
Canına yazık kuuzm ya... Bana çok dokunur ilaçlar deterjan vs.. hiç elimi süremem öyle şeylere..İnce haliydi ama yordu yinede valla belim gitmiş yatıyorum şimdi
Yoksa da ben dikcemVar mı öyle birşey
Tesadüf olamazBugün tam olarak 4 kişiden "-Zayıflamışsın" duydum.
Bana şimdilik pek dokunmuyorCanına yazık kuuzm ya... Bana çok dokunur ilaçlar deterjan vs.. hiç elimi süremem öyle şeylere..
Aynen anlaşmışta olamazlar her biri farklı yerlerdenTesadüf olamaz
Oh ohh şahane bundan âlâ motivasyon yokAynen anlaşmışta olamazlar her biri farklı yerlerden
Kendini acayip mutlu ve motive hissediyosundurBugün tam olarak 4 kişiden "-Zayıflamışsın" duydum.
Kesinlikle öyleKendini acayip mutlu ve motive hissediyosundur
Bana da 1 kişi ıyi karantinada hiç kilo almamışsın dedi oysa vermek için kendimi parcaliyordum benBugün tam olarak 4 kişiden "-Zayıflamışsın" duydum.
Antibiyotikler iyi gelmiş.Bana şimdilik pek dokunmuyor
Sadece çamaşır suyu ile bir iş yaparsam eller hemen parçalanıyor eldiven takmayı huy edinemedim bi
E verdin ya zaten bakma sen onlaraBana da 1 kişi ıyi karantinada hiç kilo almamışsın dedi oysa vermek için kendimi parcaliyordum ben
Tabi ki verdim ne bakacağım. Sadece şok oldum. Kilo vermişsin dee bende çok değil ya 1 2 kilo falan derim diye bekliyordum.E verdin ya zaten bakma sen onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?