Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bana da 1 kişi ıyi karantinada hiç kilo almamışsın dedi oysa vermek için kendimi parcaliyordum ben
İçimizi bilmiyolar canım ne emekler verdiğimizi ne ter attığımızı hiçkimse bilmiyor, anca laf yaparlar öyle. Bugün zayıflamışsın diyenlerden biri geçenlerde kilo almışsın diyen bayan arkadaştı mesela. Bazıları sırf laf olsun diye konuşuyor yani. Hiiiç motivasyonunu düşürme tam gaz devam

Tabi ki verdim ne bakacağım. Sadece şok oldum. Kilo vermişsin dee bende çok değil ya 1 2 kilo falan derim diye bekliyordum.
6 kilo verdigimde hani hic belli olmuyor diyenler,8 verince nasil verdin kiz incecik olmussun demeye baslamislardisıkılaşmak cok farkettiriyo.

Canım nerde çalışıyorsun bu süreçte mi kapatılmıştı emini sanki şaşkın duruyor istsmiyirmusun
Avukatlık bürosundayım canım, evet pandemiden dolayı kapatmıştık. Şaşırdım evet çünkü beklemiyordum bu dönem İstemez olur muyum çok sıkıldım evde

elimde yıkadım balkonda ince yıkanabilir halılar var ya onlardan ama uzun olduğu için makine yıkamiyor 2 balkona attım kurur yarın akşama kadar

Allah güç kuvvet versin
Bizim balkon geniş olsa bende yıkardım ama balkon incecik ev müstakil yola bakiyor eskiden dis kapinin ustune ortu atar yikardim artik yıkamaya gönderiyorum ama mutfağın halısı hem büyük hem cok acik renkli her ay göndersem yeridir balkon genisolsa sık sık yıkardım

Ay ben de kalktım evin şeklini değiştirdim bambaşka bir ev oldu o kadar mutluyum ki şuan, canım değişiklik istiyormuş
Değişiklik iyidir ya insanın ici açılıyor

Bende arada değişiklik yapmak istiyorum ama ev öyle bi şey ki herşeyin yeri çakılı gibi değişse olmuyor

Ev eskiden sobaliydi alt kattan gelen soba bacası kolonları var öyle düzensiz yerlere yapılmış ki herşeye engel sanki

Aslında bende düşünmüş olabilirim
Hadi canimm
Valla Mayıs sonu hep beraber görürüz
Ya benim ev de çok ufak aslında sanki hiç yeri değiştirilemez gibiydi. Özellikle eşim alıştığı şeklin değişmesini hiç sevmez. Ama uydurdum bir şeyler işte çok ferahladim

Avukatlık bürosundayım canım, evet pandemiden dolayı kapatmıştık. Şaşırdım evet çünkü beklemiyordum bu dönem İstemez olur muyum çok sıkıldım evde
Sevindim senin adına tek tek okuyarak geliyordum

Eee çocuğa da annen bakıyormuş bakıcı sıkıntısının olmaması güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…