- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.321
Gözün aydıın sağlıkla büyüsünkızlar ya hala oldum bugün ay bebeğimiz doğdu
Hayırlı ömürlü olsun inşallah, gözünüz aydınkızlar ya hala oldum bugün ay bebeğimiz doğdu
İçimizi bilmiyolar canım ne emekler verdiğimizi ne ter attığımızı hiçkimse bilmiyor, anca laf yaparlar öyle. Bugün zayıflamışsın diyenlerden biri geçenlerde kilo almışsın diyen bayan arkadaştı mesela. Bazıları sırf laf olsun diye konuşuyor yani. Hiiiç motivasyonunu düşürme tam gaz devamBana da 1 kişi ıyi karantinada hiç kilo almamışsın dedi oysa vermek için kendimi parcaliyordum ben
Allah analı babalı, sağlıkla büyümesini nasip etsin canımkızlar ya hala oldum bugün ay bebeğimiz doğdu
Yaa analı babalı büyüsün insallahhkızlar ya hala oldum bugün ay bebeğimiz doğdu
Hee enerji varsa hipotez çürümüş türÖyleyim biraz ya ama bir kalkınca tüm işi halledecek enerji buluyorumkafayı yedim azcik
6 kilo verdigimde hani hic belli olmuyor diyenler,8 verince nasil verdin kiz incecik olmussun demeye baslamislardiTabi ki verdim ne bakacağım. Sadece şok oldum. Kilo vermişsin dee bende çok değil ya 1 2 kilo falan derim diye bekliyordum.
Gozunaydin ,saglikla büyüsünkızlar ya hala oldum bugün ay bebeğimiz doğdu
Ayy Allah bağışlasın canım rabbim ömrünü uzun eylesinkızlar ya hala oldum bugün ay bebeğimiz doğdu
Canım nerde çalışıyorsun bu süreçte mi kapatılmıştı emini sanki şaşkın duruyor istsmiyirmusunKızlar işyerim açıyor galiba gel dediler
Avukatlık bürosundayım canım, evet pandemiden dolayı kapatmıştık. Şaşırdım evet çünkü beklemiyordum bu dönemCanım nerde çalışıyorsun bu süreçte mi kapatılmıştı emini sanki şaşkın duruyor istsmiyirmusun
elimde yıkadım balkonda ince yıkanabilir halılar var ya onlardan ama uzun olduğu için makine yıkamiyor 2 balkona attım kurur yarın akşama kadar
Değişiklik iyidir ya insanın ici açılıyorAy ben de kalktım evin şeklini değiştirdim bambaşka bir ev oldu o kadar mutluyum ki şuan, canım değişiklik istiyormuş
Canım tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun
Hadi canimmAslında bende düşünmüş olabilirim
Ya benim ev de çok ufak aslında sanki hiç yeri değiştirilemez gibiydi. Özellikle eşim alıştığı şeklin değişmesini hiç sevmez. Ama uydurdum bir şeyler işte çok ferahladimDeğişiklik iyidir ya insanın ici açılıyor
Bende arada değişiklik yapmak istiyorum ama ev öyle bi şey ki herşeyin yeri çakılı gibi değişse olmuyor
Ev eskiden sobaliydi alt kattan gelen soba bacası kolonları var öyle düzensiz yerlere yapılmış ki herşeye engel sanki
Sevindim senin adına tek tek okuyarak geliyordumAvukatlık bürosundayım canım, evet pandemiden dolayı kapatmıştık. Şaşırdım evet çünkü beklemiyordum bu dönemİstemez olur muyum çok sıkıldım evde
Aynen saolsun bakıyorSevindim senin adına tek tek okuyarak geliyordum
Eee çocuğa da annen bakıyormuş bakıcı sıkıntısının olmaması güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?