Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında eskiden herhalde cok eşya yoktu yada petek vs yoktu diye sık sık değiştirirdik hatta yatak odalarının yerini bile degistirirdik ama dolap falan yaptırdık boydan boya olunca baya sabit oldu eskiden dolapları yatakları bile söker çıkarır yerlerini degiatirirdim

Evet boydan boya dolap varsa hiç dokunamiyorsin o odaya benim de bir odam öyle

Bayramdan sonra başlıyoruz bakalım. Normalde cumartesi günü yarım gün çalışıyordum. Öyle devam eder herhalde.
Zaten bu süreçte yogunluk yoktur sanirim
Bizim kurumda da diger bildigim tum kurumlarda calisan arkadaşlarında özelde calisan arkadaşlarında sakin diyor

Kuzum eline sağlık
@arasveannesi
Renia yi listeden tamamen çıkarabiliriz gelmeyecekler galiba
Merhaba herkese, evet tam da bunu söylemek için gelmiştim. korona dolayısıyla evdeydim ama artık tekrar işe gitmeye başladım ve işler biraz yoğun. siteye girmeye vakit bulamıyorum. kendimce diyet yapmaya devam ediyorum.
kendinize iyi bakın, bol bol ve rahat rahat kiloları verin inşallah.

Ben aileyle yasiyorum 4 kardeşiz oda sıkıntısı yaşıyoruz cok fena
Ayy o durumu çok iyi biliyorum canım bizde eve sığmıyoruz. Her odada dolap var boydan boya ama annemin misafir gelirse diye yatak yorgandan ufacık yere kıyafet sığdırmaya çalışıyoruz

Zaten bu süreçte yogunluk yoktur sanirim
Bizim kurumda da diger bildigim tum kurumlarda calisan arkadaşlarında özelde calisan arkadaşlarında sakin diyor
Aynen canım sakin olmak zorundaydı zaten, adliyeler kapatınca mecbur sakinlik oldu.

Teşekkürler size de bol eksiler Renia

Ayy o durumu çok iyi biliyorum canım bizde eve sığmıyoruz. Her odada dolap var boydan boya ama annemin misafir gelirse diye yatak yorgandan ufacık yere kıyafet sığdırmaya çalışıyoruz

Sorma ya bizdede durum aynı o kadar dolap yaptırdık ama bizimki dolabın disinda bazıların altına kadar yatak

Hani öyle yatıya gelinimizde olmaz şehir dışındaki ablam dışında anca bi düğün cenaze
Birde benim babam tv karşında uyur sabaha kadar
Oturma odası ona ait yatak odası anneme
Salon erkek kardeşime Biz 3 kardeşte bizim odada 32 yaşındayım hala ayri oda hayalleri kuruyorum
Kac kardeşiniz evde

Merhaba
Tesekkur ederiz kolay gelsin size arada uğrayın bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…