- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.341
Aslında eskiden herhalde cok eşya yoktu yada petek vs yoktu diye sık sık değiştirirdik hatta yatak odalarının yerini bile degistirirdik ama dolap falan yaptırdık boydan boya olunca baya sabit oldu eskiden dolapları yatakları bile söker çıkarır yerlerini degiatirirdimHadi canimm
Valla Mayıs sonu hep beraber görürüz
Ya benim ev de çok ufak aslında sanki hiç yeri değiştirilemez gibiydi. Özellikle eşim alıştığı şeklin değişmesini hiç sevmez. Ama uydurdum bir şeyler işte çok ferahladim
Evet boydan boya dolap varsa hiç dokunamiyorsin o odayaAslında eskiden herhalde cok eşya yoktu yada petek vs yoktu diye sık sık değiştirirdik hatta yatak odalarının yerini bile degistirirdik ama dolap falan yaptırdık boydan boya olunca baya sabit oldu eskiden dolapları yatakları bile söker çıkarır yerlerini degiatirirdim
Ben aileyle yasiyorum 4 kardeşiz oda sıkıntısı yaşıyoruz cok fenaEvet boydan boya dolap varsa hiç dokunamiyorsin o odayabenim de bir odam öyle
Yarın mı başlıyorsun haftaya mıAynen saolsun bakıyor
Bayramdan sonra başlıyoruz bakalım. Normalde cumartesi günü yarım gün çalışıyordum. Öyle devam eder herhalde.Yarın mı başlıyorsun haftaya mı
Cumartesi çalışıyormuşum yoksa tatil mi
Hadi caniiimmHaftalık totemi baslatiyorum kızlar.
Ben bir eksi gördüm sormayın gitsin. 2. Şok geliyor kesin birinciyim bu hafta
Zaten bu süreçte yogunluk yoktur sanirimBayramdan sonra başlıyoruz bakalım. Normalde cumartesi günü yarım gün çalışıyordum. Öyle devam eder herhalde.
Merhaba herkese, evet tam da bunu söylemek için gelmiştim. korona dolayısıyla evdeydim ama artık tekrar işe gitmeye başladım ve işler biraz yoğun. siteye girmeye vakit bulamıyorum. kendimce diyet yapmaya devam ediyorum.
Ayy o durumu çok iyi biliyorum canım bizde eve sığmıyoruz. Her odada dolap var boydan boya ama annemin misafir gelirse diye yatak yorgandan ufacık yere kıyafet sığdırmaya çalışıyoruzBen aileyle yasiyorum 4 kardeşiz oda sıkıntısı yaşıyoruz cok fena
Aynen canım sakin olmak zorundaydı zaten, adliyeler kapatınca mecbur sakinlik oldu.Zaten bu süreçte yogunluk yoktur sanirim
Bizim kurumda da diger bildigim tum kurumlarda calisan arkadaşlarında özelde calisan arkadaşlarında sakin diyor
Teşekkürler size de bol eksilerMerhaba herkese, evet tam da bunu söylemek için gelmiştim. korona dolayısıyla evdeydim ama artık tekrar işe gitmeye başladım ve işler biraz yoğun. siteye girmeye vakit bulamıyorum. kendimce diyet yapmaya devam ediyorum.
kendinize iyi bakın, bol bol ve rahat rahat kiloları verin inşallah.
Ayy o durumu çok iyi biliyorum canım bizde eve sığmıyoruz. Her odada dolap var boydan boya ama annemin misafir gelirse diye yatak yorgandan ufacık yere kıyafet sığdırmaya çalışıyoruz
MerhabaMerhaba herkese, evet tam da bunu söylemek için gelmiştim. korona dolayısıyla evdeydim ama artık tekrar işe gitmeye başladım ve işler biraz yoğun. siteye girmeye vakit bulamıyorum. kendimce diyet yapmaya devam ediyorum.
kendinize iyi bakın, bol bol ve rahat rahat kiloları verin inşallah.
Aaaa çok ilginç hiç.duymamistim bakinayim.hemenCherry Mom alezli halı örtüsü arkadaş bulmuş bi tane aldım beğenirsem önerceeemm
Ben de yürümedim bugünne olduğunu adimlarrrrben daha yeni başlayacağım sayılır tüm gun oturmamış olsamda adam akıllı yurumedim sevimsiz dis yine başladı o yuzden bisiklet yapamam ama yuruyeyim bari
Aaaa çok ilginç hiç.duymamistim bakinayim.hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?