- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.437
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.361
Bende bunu bulmuşum zaten ,Halı Örtüsü Modelleri ve Fiyatları - n11
Halı Örtüsü ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Halı Örtüsü çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Ben bunu aldım yorumlarda köpek işiyo yazmış birisi onu geçirmiyosa çay kahveyi hiç geçirmez diye direk aldım
Alez illaki kayar halım kirlenmesin de kaysınBende bunu bulmuşum zaten ,
Kayiyor diyorlar çok kaymazsa iş görür ben artık alamamda buna da 100 TL verdim çünküsenin işini gorur inşallah
Kız senin bize soylemedigin bir şey mi.varrrrr itiraf etHaftalık totemi baslatiyorum kızlar.
Ben bir eksi gördüm sormayın gitsin. 2. Şok geliyor kesin birinciyim bu hafta
Cancağızım 6 kardeşiz biz 2 ablam evli 2 ablam ve abim bekar ben dul
Sorma ya bizdede durum aynı o kadar dolap yaptırdık ama bizimki dolabın disinda bazıların altına kadar yatak
Hani öyle yatıya gelinimizde olmaz şehir dışındaki ablam dışında anca bi düğün cenaze
Birde benim babam tv karşında uyur sabaha kadar
Oturma odası ona ait yatak odası anneme
Salon erkek kardeşime Biz 3 kardeşte bizim odada 32 yaşındayım hala ayri oda hayalleri kuruyorum
Kac kardeşiniz evde
İse başlayınca bizi unutmaAvukatlık bürosundayım canım, evet pandemiden dolayı kapatmıştık. Şaşırdım evet çünkü beklemiyordum bu dönemİstemez olur muyum çok sıkıldım evde
Masalahh yaaaa nasıl anlasiyorsunuz ben bir ablami eve sigdiramamistim evleeennsene sen evlensene sennn dedim durdum evlenincede köpek giib pisman oldumCancağızım 6 kardeşiz biz 2 ablam evli 2 ablam ve abim bekar ben dulbabam öldü annem çok şükür sağ ben evlenip ayrılınca tek hayalim bizimkilerin evlenip gitmesi oldu. Kim nerede yatarsa kıvamındayız
Bizde kedi köpek gibi didişiyoruz zaten canım. Hayırlısıyla Bi evlenselerdi.annem cuma günü ablama gidecek kalmaya dedim bende gelicem bunlara katlanamam karantinadaMasalahh yaaaa nasıl anlasiyorsunuz ben bir ablami eve sigdiramamistim evleeennsene sen evlensene sennn dedim durdum evlenincede köpek giib pisman oldum
Benimde mutfak acik renk yeni evliyken böyle alıyoruz sonra bir çocuk oldumu her şeyi siyah alasın geliyorAllah güç kuvvet versin
Bizim balkon geniş olsa bende yıkardım ama balkon incecik ev müstakil yola bakiyor eskiden dis kapinin ustune ortu atar yikardim artik yıkamaya gönderiyorum ama mutfağın halısı hem büyük hem cok acik renkli her ay göndersem yeridir balkon genisolsa sık sık yıkardım
Ooo korona bebeğikızlar ya hala oldum bugün ay bebeğimiz doğdu
Ay gündüz iyi oluyorumda aksamlari yine keyifsizimAntibiyotikler iyi gelmiş.temizlikte aradan cıkmış
Kaç gördün kııızHaftalık totemi baslatiyorum kızlar.
Ben bir eksi gördüm sormayın gitsin. 2. Şok geliyor kesin birinciyim bu hafta
Vallaha şu an if yapıyor gibiyim benKız senin bize soylemedigin bir şey mi.varrrrr itiraf et
Oooooo geçen haftaya yarışıyor o kadar diyeyimKaç gördün kııız
Hahahhaa sırrını sende bilmiyon anlaşıldıVallaha şu an if yapıyor gibiyim benbilinçli değil ama ekmek falan çok az yemeye başladım. Birde oruç çok zorluyor beni. Bi de sanki midem küçüldü benim büyütmemek için canımın istediklerimi yiyemiyorum su an . Sahurda az yemek biraz zorluyor ama olsun artık napalim. Böyle giderse ben bütün borclarimj tutacağım tövbe yarabbim. oructan sonrasını çok merak ediyorum. Birde 75 benim direnç kilommus demek ki yıllardır 75 i geçememiştim ondan Da hizlanmis olabilir. Bende çözmedim aslında tam. Ramazandan sonra belli olacak
Cokk sevindmmm 1. Olursun inşallah oofff havamiza bak hele 1.ler hep bizdenOooooo geçen haftaya yarışıyor o kadar diyeyim
Unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?