Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bunu bulmuşum zaten ,
Kayiyor diyorlar çok kaymazsa iş görür ben artık alamamda buna da 100 TL verdim çünkü senin işini gorur inşallah

Cancağızım 6 kardeşiz biz 2 ablam evli 2 ablam ve abim bekar ben dul babam öldü annem çok şükür sağ ben evlenip ayrılınca tek hayalim bizimkilerin evlenip gitmesi oldu. Kim nerede yatarsa kıvamındayız

Cancağızım 6 kardeşiz biz 2 ablam evli 2 ablam ve abim bekar ben dul babam öldü annem çok şükür sağ ben evlenip ayrılınca tek hayalim bizimkilerin evlenip gitmesi oldu. Kim nerede yatarsa kıvamındayız
Masalahh yaaaa nasıl anlasiyorsunuz ben bir ablami eve sigdiramamistim evleeennsene sen evlensene sennn dedim durdum evlenincede köpek giib pisman oldum

Masalahh yaaaa nasıl anlasiyorsunuz ben bir ablami eve sigdiramamistim evleeennsene sen evlensene sennn dedim durdum evlenincede köpek giib pisman oldum
Bizde kedi köpek gibi didişiyoruz zaten canım. Hayırlısıyla Bi evlenselerdi.annem cuma günü ablama gidecek kalmaya dedim bende gelicem bunlara katlanamam karantinada herkes oruç bide katil olucaz diye korkuyorum

Benimde mutfak acik renk yeni evliyken böyle alıyoruz sonra bir çocuk oldumu her şeyi siyah alasın geliyor
Halı yıkamada aynen ev müsaitse oluyor zaten evlendiğimden beri bu 3. Evim daha önce İstanbul'daydik orda malum balkonlara sadece çamaşırlik sigiyor çok fenaydı Ankara'ya geldim gözüm açıldı balkonlari hep büyük

Kız senin bize soylemedigin bir şey mi.varrrrr itiraf et
Vallaha şu an if yapıyor gibiyim ben bilinçli değil ama ekmek falan çok az yemeye başladım. Birde oruç çok zorluyor beni. Bi de sanki midem küçüldü benim büyütmemek için canımın istediklerimi yiyemiyorum su an . Sahurda az yemek biraz zorluyor ama olsun artık napalim. Böyle giderse ben bütün borclarimj tutacağım tövbe yarabbim. oructan sonrasını çok merak ediyorum. Birde 75 benim direnç kilommus demek ki yıllardır 75 i geçememiştim ondan Da hizlanmis olabilir. Bende çözmedim aslında tam. Ramazandan sonra belli olacak

Hahahhaa sırrını sende bilmiyon anlaşıldı süper yaa gitmiyor gitmiyor dedik şimdi nazar değmesin gitmeyenler akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…