- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.381
Allah mekanını cennet eylesin 1 kardeş arada kaynadi galiba sayı 5 ettiCancağızım 6 kardeşiz biz 2 ablam evli 2 ablam ve abim bekar ben dulbabam öldü annem çok şükür sağ ben evlenip ayrılınca tek hayalim bizimkilerin evlenip gitmesi oldu. Kim nerede yatarsa kıvamındayız
Evet ya hazır gidiyorken bende sporu diyeti sıkı tutuyorum gidiyorken gitsinHahahhaa sırrını sende bilmiyon anlaşıldısüper yaa gitmiyor gitmiyor dedik şimdi nazar değmesin gitmeyenler akıyor
Geçen hafta ki gibi şahlanan olmazsa bakalım. Sonra da ceylan gibi olurumCokk sevindmmm 1. Olursun inşallah oofff havamiza bak hele 1.ler hep bizden
En iyisi canım bu işi böyle biticen sen 65 e kadar hiç.takilma inşallah sonra isterse 100 gr gitsinEvet ya hazır gidiyorken bende sporu diyeti sıkı tutuyorum gidiyorken gitsin
Benim kardesler falanda öğrenciydi bi ablam bi ben ayni odada kalıyorduk eğlencede odam olsa diye hayal kuruyordum evlendi nasıl salya sümük ağladım dolabına yerleşirkenMasalahh yaaaa nasıl anlasiyorsunuz ben bir ablami eve sigdiramamistim evleeennsene sen evlensene sennn dedim durdum evlenincede köpek giib pisman oldum
Bende bazen diyorum keske anne babam beraber başkalarının anne babası gibi evli çocuklarının yanina gitseler biraz kalsalar yada beraber şehir dışına fıkralarda biraz kafa dinlesem ama oyle bi mucizece yokBizde kedi köpek gibi didişiyoruz zaten canım. Hayırlısıyla Bi evlenselerdi.annem cuma günü ablama gidecek kalmaya dedim bende gelicem bunlara katlanamam karantinadaherkes oruç bide katil olucaz diye korkuyorum
Yok yok 6 demişAllah mekanını cennet eylesin 1 kardeş arada kaynadi galiba sayı 5 etti
Bizdede kimsenin evlenmeye niyeti yok galiba bende evde kaldım bu saatten sonra evlenemem herhalde
Işinde burda tayin şansım falanda yok yani bizim evdede canın sıkılsa ağlamak istesen ağlayacağım yer yok idare ediyoruz o şekilde
Sen calisiyormusun peki
Zor ya o kadar erişkin insan hem güzel hem zor dediğin gibi ağlamak bunalıma girmek istesen giremezsinBenim kardesler falanda öğrenciydi bi ablam bi ben ayni odada kalıyorduk eğlencede odam olsa diye hayal kuruyordum evlendi nasıl salya sümük ağladım dolabına yerleşirken
Şimdide cok özlüyorum
Zaten o zamanlar evde sobaliydi kaç atı oturma odasında geciriyordum odanın tadını çıkaramadan
Bi kardesim atandı geldi bi kardesim mezun oldu geldi bi kardesim lisedeydi yurttan çıkıp eve geldi ustune bide kedimiz var oda bizim odaya gelince 4 kişi oluyoruz
Hayvan bile kalabalığı sevmiyor annemin odasına kaciyor geceleri uyumak için
Aaaa niye evlenemeyesin :) Bende 30 yasinda evlendim heemn coccuk yaptımAllah mekanını cennet eylesin 1 kardeş arada kaynadi galiba sayı 5 etti
Bizdede kimsenin evlenmeye niyeti yok galiba bende evde kaldım bu saatten sonra evlenemem herhalde
Işinde burda tayin şansım falanda yok yani bizim evdede canın sıkılsa ağlamak istesen ağlayacağım yer yok idare ediyoruz o şekilde
Sen calisiyormusun peki
Benimde mutfak acik renk yeni evliyken böyle alıyoruz sonra bir çocuk oldumu her şeyi siyah alasın geliyor
Halı yıkamada aynen ev müsaitse oluyor zaten evlendiğimden beri bu 3. Evim daha önce İstanbul'daydik orda malum balkonlara sadece çamaşırlik sigiyor çok fenaydı Ankara'ya geldim gözüm açıldı balkonlari hep büyük
Instagramda bak çok guzel halı ortuleri var millet artık sırf hali.modelim değişsin diye alıyor valla devamlı halı yıkama zor ya birde bir veriyorsun 4.5 gün sonra geliyor sinir oluyorum benim halı örtüm bu meselaBen evlice degilim kardeşimle beraber aldık eski halılarımız hep köyü renkli desenli şeylerdi acik renk düz bisey aldık ama görme ressamın paleti gibi her gıdanın rengi icinde mevcut kalabalik olunca biri dikkat etse oburu etmiyor cok sık kirleniyor
Kardesim ottu örtmek istedi onada ben izin vermedim hem örtü hic sevmiyorum hem masanın altina hep kaldır köy olmazdı kotu görünürdü diye vazgeçtik ama çekiyoruz sık sık yıkamaya gidiyor
Ev müstakil bizim balkonda dedigin gibi anca çamaşırlık kadar sanki süs olsun diye yapmışlar komedi gibi oturamayacağım kadar küçük balkonu ne yaparsın ki
Ev çok eski 30 yıl olacak neredeyse acaba eskiden sadece dışardan görsel olarak mı yapiliuordu
Valla öyle bazen isten gergin geliyorum ama yokZor ya o kadar erişkin insan hem güzel hem zor dediğin gibi ağlamak bunalıma girmek istesen giremezsin
Ben habire yikiyorum oğlum üstünde cok yatıyor çünküKardeşim boyle birsey sipariş etti ama cok fazla büyüktü mutfağın ölçüsüne göre hazır bulamadık kestirdik
O halının ölçüsüne gorede örtü bulamadık yoksa gelen örtüde güzeldi ama cok büyüktü
Birde kullanmadık ama maddi bi gözüne cok kotu geldi sanki iki yıkamada gider gibi
Iftarda başlıyorum 12 ye kadar hedef ancak oluyor. Sonra obur sporlar off off hiç keyif yok.Hatirlatalimmmmmmmm
✌✌
Valla yaa neyseki cuma gunu eksi 100 görmüyorsun artıkIftarda başlıyorum 12 ye kadar hedef ancak oluyor. Sonra obur sporlar off off hiç keyif yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?