Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cancağızım 6 kardeşiz biz 2 ablam evli 2 ablam ve abim bekar ben dul babam öldü annem çok şükür sağ ben evlenip ayrılınca tek hayalim bizimkilerin evlenip gitmesi oldu. Kim nerede yatarsa kıvamındayız
Allah mekanını cennet eylesin 1 kardeş arada kaynadi galiba sayı 5 etti
Bizdede kimsenin evlenmeye niyeti yok galiba bende evde kaldım bu saatten sonra evlenemem herhalde

Işinde burda tayin şansım falanda yok yani bizim evdede canın sıkılsa ağlamak istesen ağlayacağım yer yok idare ediyoruz o şekilde

Sen calisiyormusun peki

Masalahh yaaaa nasıl anlasiyorsunuz ben bir ablami eve sigdiramamistim evleeennsene sen evlensene sennn dedim durdum evlenincede köpek giib pisman oldum
Benim kardesler falanda öğrenciydi bi ablam bi ben ayni odada kalıyorduk eğlencede odam olsa diye hayal kuruyordum evlendi nasıl salya sümük ağladım dolabına yerleşirken
Şimdide cok özlüyorum

Zaten o zamanlar evde sobaliydi kaç atı oturma odasında geciriyordum odanın tadını çıkaramadan

Bi kardesim atandı geldi bi kardesim mezun oldu geldi bi kardesim lisedeydi yurttan çıkıp eve geldi ustune bide kedimiz var oda bizim odaya gelince 4 kişi oluyoruz

Hayvan bile kalabalığı sevmiyor annemin odasına kaciyor geceleri uyumak için

Bizde kedi köpek gibi didişiyoruz zaten canım. Hayırlısıyla Bi evlenselerdi.annem cuma günü ablama gidecek kalmaya dedim bende gelicem bunlara katlanamam karantinada herkes oruç bide katil olucaz diye korkuyorum
Bende bazen diyorum keske anne babam beraber başkalarının anne babası gibi evli çocuklarının yanina gitseler biraz kalsalar yada beraber şehir dışına fıkralarda biraz kafa dinlesem ama oyle bi mucizece yok

Yok yok 6 demiş 5 kiz bir erkek galiba

Zor ya o kadar erişkin insan hem güzel hem zor dediğin gibi ağlamak bunalıma girmek istesen giremezsin

Aaaa niye evlenemeyesin :) Bende 30 yasinda evlendim heemn coccuk yaptım hızlı yaşamis oluyorsun ama sıkıntı olmuyor

Ben evlice degilim kardeşimle beraber aldık eski halılarımız hep köyü renkli desenli şeylerdi acik renk düz bisey aldık ama görme ressamın paleti gibi her gıdanın rengi icinde mevcut kalabalik olunca biri dikkat etse oburu etmiyor cok sık kirleniyor

Kardesim ottu örtmek istedi onada ben izin vermedim hem örtü hic sevmiyorum hem masanın altina hep kaldır köy olmazdı kotu görünürdü diye vazgeçtik ama çekiyoruz sık sık yıkamaya gidiyor

Ev müstakil bizim balkonda dedigin gibi anca çamaşırlık kadar sanki süs olsun diye yapmışlar komedi gibi oturamayacağım kadar küçük balkonu ne yaparsın ki

Ev çok eski 30 yıl olacak neredeyse acaba eskiden sadece dışardan görsel olarak mı yapiliuordu

Instagramda bak çok guzel halı ortuleri var millet artık sırf hali.modelim değişsin diye alıyor valla devamlı halı yıkama zor ya birde bir veriyorsun 4.5 gün sonra geliyor sinir oluyorum benim halı örtüm bu mesela

Eklentiler

• IMG_20200513_222125.webp
    104,4 KB · Görüntüleme: 25
Kardeşim boyle birsey sipariş etti ama cok fazla büyüktü mutfağın ölçüsüne göre hazır bulamadık kestirdik
O halının ölçüsüne gorede örtü bulamadık yoksa gelen örtüde güzeldi ama cok büyüktü

Birde kullanmadık ama maddi bi gözüne cok kotu geldi sanki iki yıkamada gider gibi

Zor ya o kadar erişkin insan hem güzel hem zor dediğin gibi ağlamak bunalıma girmek istesen giremezsin
Valla öyle bazen isten gergin geliyorum ama yok
Hatta bi arkadaşınla özel birsey konuşsan konuşacak yer yok her tarafta birileri
Bırak özeli normalde baskasinin yaninda normal telefonda muhabbet edemem

Bazen diyirum Iyiki sevgilim falan yok telefonla konusmak görüşmek istesek öyle bi imkan yok

Ben habire yikiyorum oğlum üstünde cok yatıyor çünkü 1 sene olmak üzere şimdilik sıkıntı yok özel olcu zaten tam oluyor halıya . Halı yikamacinin parası rahat çıkıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…