- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.401
Günaydin kaptanım
Dün iyiydim antibiyotik etki etti sanırım ama siz yinede ozelden yazarsaniz sevinirim doktoru ne olur ne olmaz ihtiyaç olursa rastgele gidecektim birine
Emre 2 gündür uyanıp duruyordu sebebi hastalikmis meğer maalesef
Hahah tok satıcı gibisin heeee ceza yazma keyfimi bile elimden alıyorsunSahur
2 dilim ekmek
2 yk yoğurt
8 zeytin
Salatalık domates
1 elma
Iftar
1 dilim börek (bölgeseli fazla yaptım cezamı ordan kesiver)
Salatalık
Domates
2.5 lt su
1 saat bölgesel
30 dk. Cardio
30 dk. PilatesCherry Mom
Sağol tatlım gündüzleri canavar gibide geceleri uyumuyor bakalım bu gece nasıl.gececekÇok geçmiş olsun Esra’cım. Nasıl oldu Emre?
Tek tesellim o ramazan döneminde yoksa gerçekten iftardan sonra bi ohh deyip çay içecek vakit bile olmuyor spordanValla yaa neyseki cuma gunu eksi 100 görmüyorsun artıko daha sinir bozucu
O bölgeseli abartmışım bütün etlerim dograniyor sanki.Hahah tok satıcı gibisin heeee ceza yazma keyfimi bile elimden alıyorsun
360 p toplamdi 60 aldım
Çok haklısın sabırTek tesellim o ramazan döneminde yoksa gerçekten iftardan sonra bi ohh deyip çay içecek vakit bile olmuyor spordan
Reformer evde mi varSpor
25 dk koşu
30 dk eliptik
20 dk reformer pilates
Adım sayımı güncelleyeceğim
Kız sana ne oldu böyle çabuk toparlan
Kilo vermemiz lazım ben artık bir kaşık bulgur yesem çok yedim diyorum kalkıyorum sofradan. Yeme kuzum yeme o kadar emek veriyoruz. Evde adım semazen e döndü dwliymişim gibi davranıyorlar. Abim dondurma alıp gelmiş yine obur hadi gel dedi yemicem dedin. Artık söylenmeye başladı diyete girme sen takıntılısın diye. Ama kilo verdiğimiz zaman ki mutluluğu hiç birşey vermiyor luzum lütfen yeme bu kötülüğü yapma kendine
Yaanii oyle esti ordan buraya,nasip,mayis sonuna ne kaldiibunu mu düşündüünn
Bugünkü ve Perşembe günü menülerin güzel olur inşallahMenü çok kötü çok
Sahur
İki yumurta
Yarım domestesi çeçil peyniri ile pişirdim iki lokma ekmek yedim..
Süt
İftar
Karışık kızartma
2 adet çiğ köfte ben yaptım hani dışarıya göre daha azdır inşallah kalorisi..
Nohut salatası
Küçük kase mercimek çorbası..
Dondurma
Relg geliyor tatlı krizleri de geliyor..
Umarım iki güne spora dönerim ..
Bir de bana tartıda eksi görmek iyi gelmiyor..
Cumaya kadar da sabrım yok..
Hani baktım hedefi vurunca yiyorum.. oof..biraz iradeli olup tartılmamam lazım
YouTube'dan yapıyorum canım lastikle hareketler gösteriyor bir kadın. Reformer pilates diye geçiyorReformer evde mi var
Birde adimlar kaç oldu en son?
Yaanii oyle esti ordan buraya,nasip,mayis sonuna ne kaldii
Bende şaşırdım dedim bize zengin diyene bak heleYouTube'dan yapıyorum canım lastikle hareketler gösteriyor bir kadın. Reformer pilates diye geçiyoradımı da bugünkü menuyke yazacaktım unutmuşum 2000 de kaldı yürüyüşe çıkmadık dün
Hahahaha baktım da bi sen şaşırınca hahaha aletlerle falan yapıyorlar. Eğer lastikle yapılan normal pilates diye geçiyorsa ona göre puan ver yavru ben videonun yalancısıyımBende şaşırdım dedim bize zengin diyene bak hele
Yo yo sıkıntı puan değil ayipsinHahahaha baktım da bi sen şaşırınca hahaha aletlerle falan yapıyorlar. Eğer lastikle yapılan normal pilates diye geçiyorsa ona göre puan ver yavru ben videonun yalancısıyım
Valla ben tartilmadimKızlarpawlover in paylastigi bu listeye göre ben hariç hedefini tutturamayacak gibi olan var mı
Eki Görüntüle 2634871
Hadi bakalım.Valla ben tartilmadim
Yarın bakayım ama iftar öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?