- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.421
Kuzum sen beni arada kaynatın benceAllah mekanını cennet eylesin 1 kardeş arada kaynadi galiba sayı 5 etti
Bizdede kimsenin evlenmeye niyeti yok galiba bende evde kaldım bu saatten sonra evlenemem herhalde
Işinde burda tayin şansım falanda yok yani bizim evdede canın sıkılsa ağlamak istesen ağlayacağım yer yok idare ediyoruz o şekilde
Sen calisiyormusun peki
Artık tutturmak zorundasinBenim hedefe bakın shshjsj tövbe est
balpamuk sen öğretmen değildin değil mi , calismuyorsun diye aklımda kalmış dün dersim var falan demisin ya ondan tereddüt ettim..:))
Aman ver amman bana ceza vermek nasılda hoşuna gidiyor hatunun yaaMenü sayfasinda sohbet yoookkk
Ceza veremedim kimseye sana veririimmm bakkk
Aaa süper canım şimdiden hayırlı olsun insallah o kadar emek vermiş okumussun evde körelme tabi kizinda artık belli bir yaşa geldi herşey güzel olur inşallah koronada sana bildiklerini tazelemek için fırsat olmuş ne güzel ❤❤Ben Uluslararası İlişkiler mezunuyumCherry Mom Reklamcılık ve Marka İletişimi masterım var. Master yaparken üniversitede çalışıyordum aynı zamanda Akademik kariyer yapma yolundaydım ama tez zamanımda kızım 1 yaşına gelmişti. Tam hareketlendiği zaman oldu ve bakacak kimse de yoktu. Düşündüm taşındım işi bırakmaya karar verdim. Tezimi yazdım bitirdim ve çalışmayı bıraktım. Şimdi kendime ait bir markam var henüz yeni. Kadın giyim üzerine. Uzun zamandır bilgilerim biraz soğudu tabii. Ben de online güçlü marka yönetimi dersi aldım. Strateji geliştirme adımlarında biraz zayıfladım tabii. Şimdi derse katıldıkça bilgilerim geri geliyor, hemen hatırlıyorum. Biraz konumlandırma yapmam gerek. 1.5 senedir uğraştım her şeyi oturttum. 2 aydır güzel bir şekilde başlamıştım ki corona meselesi çıktı işte. Üretimi de kendimiz yaptığımız için, çalışanları da kendimizi de tehlikeye sokmamak adına üretime ara verdik. Çünkü sürekli kargo işliyor bir yandan. O da zor...
Gördüm.gordum insan gibi yemisinKızlar bugün hiç dikkat etmediniz benim yediklerime
Tabi ki varKızlarpawlover in paylastigi bu listeye göre ben hariç hedefini tutturamayacak gibi olan var mı
Eki Görüntüle 2634871
Canıım Allah analı babalı büyütsün inşallahkızlar ya hala oldum bugün ay bebeğimiz doğdu
70.9 su benlm canım yazmıştım geçen hafta da görülmemiş
Ne yedin kızKızlar bugün hiç dikkat etmediniz benim yediklerime
Beni etiketlemediysen kaçırmış olabilirim kusura bakmaa70.9 su benlm canım yazmıştım geçen hafta da görülmemiş ☺ben ucundan tutturucam inşallah ♥
Ay yok canımBeni etiketlemediysen kaçırmış olabilirim kusura bakmaa
Aaahhh ahhhh bize de gelse o günler.... Ne güzelAyy kızlar bir spor yaptım totom hala ağrıyo
Aaa süper canım şimdiden hayırlı olsun insallah o kadar emek vermiş okumussun evde körelme tabi kizinda artık belli bir yaşa geldi herşey güzel olur inşallah koronada sana bildiklerini tazelemek için fırsat olmuş ne güzel ❤❤
Darısı benim başımaoğlum biraz büyüsün okullu olsunda bende düşünüyorum geri dönmeyi ama asla bankaya değil benimde ik da yüksek lisansim var dilimi gelistirirsem o yonde çalışmak istiyorum bakalım banada umut oldun şimdi
Sevindim canım bugundn sonra dikkat et biraz daha iyiside gelir metabolizman iyi şu aralar değerlendir :)70.9 su benlm canım yazmıştım geçen hafta da görülmemiş ☺ben ucundan tutturucam inşallah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?