- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.441
Anaaa bütün bir güne bunları nasıl sığdırdınBugün zor bir gündü. Kızımı dışarı çıkardık ağlama-kıyamet, bu saçma maskeyle nefes alamıyorum, hani 20 yaş altı olacaktı, bunlar mı 20 yaş altı diye ebeveynlere kafa tutmalar falan derken, kendisini hiç memnun edemeyip sürekli laf işitip ağlama dinledik yol boyu. Çıktığımıza çıkardığımıza pişman olup, yorgun argın eve geldik. Gelir gelmez mutfak topladım yemek yaptım. Bir de üstüne havuza gireceğim diye tutturup ağlayınca salonun ortasına şişme havuzu getirip su doldurduk. Bütün gün ağladı yeter ki çenesi dursun biraz mutlu olsun dedik. Nasıl mutluluk çığlıklarıyla oynadı anlatamam. Ama sonra ne oldu...Havuzu boşaltırken her yer foşur foşur su oldu evi su bastı zanneden alarm ötmeye başladı.Bir yandan suları banyoya doğru ittiriyoruz bir yandan ne kadar havlu varsa su odalara girmesin diye yerlere atıp önünü kesmeye çalışıyorum. Her yeri sil-kurula, ıslanan halıyı kaldır derken zaten mutfaktan sonra bitmiştim. Resmen pert oldum her yerim ağrıyor. Onun için bugün spor yapamadım yürüyüşüm de çok az oldu. Sevgiciğime yolladım adımlarımı ama spor açısından verimsiz oldu bugünüm.
Burada tedaviler şimdilik iptal.. ne zaman normale döneceğimiz belli değil ama uzun süre başlamayacağım gibi duruyor. Son süreçte oldukça negatiftim zaten üstüne başka negatif duygu ekleyemem o yüzden saldım çayıra :)Ay o da mı düşünüyoroohh 5 licez bebisleri insallahh
Hoşgeldiiin özledik seniKızlar iyi geceler
Uzun süre gelemedim kusura bakmayın.. hem bel hem boyun fıtığım atağa geçince epey zorlandım. Çalışırken böyle ataklar her mevsim geçişinde olurdu. Tek başına ilaçlar yetmez, iğne ve ağrı bandları eşliğinde atlatırdım. Ama işten sonra ilk kez oldu.Senelerdir olmadığı için de ağrı bandı almamıştım. Eksik ilaçla yakalanmakta ekstra zorladı ama şimdi gayet iyiyim.
umarım herkes iyidir. Her şey yolundadır..
Teşekkür ederim canım. Unutmuştum bu şiddette ağrıları ama kendini hatırlattı saolsun. Ama neyse ki geride kaldı..Hoşgeldiiin özledik seniBüyük geçmiş olsun canım
Kızlar iyi geceler
Uzun süre gelemedim kusura bakmayın.. hem bel hem boyun fıtığım atağa geçince epey zorlandım. Çalışırken böyle ataklar her mevsim geçişinde olurdu. Tek başına ilaçlar yetmez, iğne ve ağrı bandları eşliğinde atlatırdım. Ama işten sonra ilk kez oldu.Senelerdir olmadığı için de ağrı bandı almamıştım. Eksik ilaçla yakalanmakta ekstra zorladı ama şimdi gayet iyiyim.
Hosgeldin canim inşallah bi daha olmasin,mevsimle de mi alakasi oluyo fitigin, ben sporla zorladı n sandimKızlar iyi geceler
Ooo hoşgeldin dennisgooKızlar iyi geceler
Ne çok sorun olmuşSen yokken epey badire atlattikdusenler,incinenler,ari sokanlar,disi tutanlar off ne arasan vardi.derecelere girip nazarlara mi gelmedik neler neler bundan asagi etmesin allahim,
Teşekkürler canım şimdi gayet iyiyim. Özellikle boyun fıtığım enteresan ağrılar yapıyor ve çok zorluyor atak yaptığında. Tanımasam ağrıyı kalbimde sorun var sanırdım. Çünkü daha önce beni önce kardiyolojiye götürmüştü benzer ağrı.. omurgama dokunuyor oldukça kötü ama doktor vücut bununla yaşamanın yolunu bulmuş diye hiç ellemiyor. Burada zaten gitmedim doktora. Evde geçirdim..Çok geçmiş olsun denizcim. Bugün aklımdan geçmiştin. Uzun zaman oldu diye düşündüm. Umarım her şey yolundadır şimdi.
Mevsim geçişlerinde bende mutlaka bir ayak olurdu çalışırken. Bence gerilim de etkiliyor. Çünkü işten ayrıldığımdan beri daha sakin geçiyordu mevsimler. Bu sene yine oldu. Bu yılda işteki kadar gerginim. Şu an var ya kendimi gerilmiş yaydaki ok gibi hissediyorum az kaldı bu ok fırlamak üzere :)Hosgeldin canim inşallah bi daha olmasin,mevsimle de mi alakasi oluyo fitigin, ben sporla zorladı n sandim
İste bizde gecen gun konusuyorduk,cok iyi bir firsatti bizimm icin gecen 2 ay,degerlendiremedik.is yok ev hayati spora zaman var, misafir yok diyetimizi bolemez,zaten bagisiklik icin saglikli beslenme imkani dogdu,yok olmadi niyeyse yani veren verdide yinede verimsiz gecti sayilir hep stresMevsim geçişlerinde bende mutlaka bir ayak olurdu çalışırken. Bence gerilim de etkiliyor. Çünkü işten ayrıldığımdan beri daha sakin geçiyordu mevsimler. Bu sene yine oldu. Bu yılda işteki kadar gerginim. Şu an var ya kendimi gerilmiş yaydaki ok gibi hissediyorum az kaldı bu ok fırlamak üzere :)
Gecmis olsun herkeseeSen yokken epey badire atlattikdusenler,incinenler,ari sokanlar,disi tutanlar off ne arasan vardi.derecelere girip nazarlara mi gelmedik neler neler bundan asagi etmesin allahim,
Iyi uykularUykum var uyuyamıyorum..
Çok açım midem kazınıyor
Gidip gelip su içiyorum cx midem bulandı..
Başım da ağrıyor üstelik
Neyse gidiym biraz daha döniym yatakta
Ben 96.5 diyorum ama bu şişlikle zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?