Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gece yazdığını görmeden cikmisim canım
Ben iktisat mezunuyum İstanbul'dayken evet bankaciydim genel müdürlukte çeşitli birimlerde çalıştım emre 1 yaşına gelene kadarda devam ettim ama senin yazdığın gibi çok çok zorlandim bebeklik zamanlarının ayrı dertleri olur ya yok süt sagmasi süt getir götür yapması biberona Alisamamasi emmeden uyumamasi vs bizi çok zorlamisti o ara baya depresyona girmiştim bende sonra esimin Ankara'ya tayini çıkınca hem mecbur hemde gönüllü işi bırakmış oldum :) önce canlarımız sonra iş güç eğitim hepsi olur evvel Allah bende dil için belki kursa giderim veya online derslere katılırım şimdilik hiç araştırmadım ama ik için İngilizce şart İspanyolca için ayrıca tebrikler sahanesin valla

Aman Allahım neler yasamissiniz öyle ben olsam oturur ağlardım tövbe tövbe
Amasu gercekki bugün uzun zamandan sonra dışarı çıkan çocukların çoğunda oldu bu durum. Hangi arkadaşimla konustuysam dışarı çıktık ama bin pismann oldum dedi.cocuklarinda psikolojisi bozuldu bizim bozuldu onların mi bozulmasinn

Hoşgeldin kaçak özledik çok çok geçmiş olsun hastalıklar hep olur olmaz zamanlarda gelir zatenn benimde diş apse yaptı 2 3 gun kivrandim antibiyotik vardı onu kullanıyorum şimdilik daha iyiyim

Canım baklava benim de hep aklımda ama dışarıda satılanları sevmiyorum ben. Kilo vermiş olursam yarın kendim yapicam

Bu hafta okadar güzel sporlar yaptın ki artık bundan aşağısı seni kurtarmaz

Sahur
Yok
İftar
4 yk pilav
4 yk et sote
2 bardak ayran
Şuan zafiyet geçirmek üzereyim karnım şişti
Spor sonra yazıcam
Ceylan ilk defa bi öğünde güzel yetmişsin. Bir de öğün sayını artırdın mı tam iyi olacak öğün sayısını artırmak metabolizmayı da hızlandırır hem
Kaptanım sen diş ağrısıyla iyi bile yaptın spor

Kuzum sen beni arada kaynatın bence işten yeni ayrıldım özel bir firmada satın alma sorumlusuydum aksesuar planlama departmanı da canım daha iyi bir iş bulmam lazım şimdilik evdeyim
Inşallah tez zamanda istediğin gibi bir iş bulursun
Aile ayri yaşatmaya nasıl bakıyor
Benim babam aynı şehirde ayrı evde yaşamaya kesinlikle yanaşmaz
Aslında eskiden istiyordum ama şimdi aynı şehirde ayrı yaşamak banada çok mantıklı gelmiyor

Yada istediğim olmayınca hevesimize yitirdim ondan öyle düşünüyorum

Tebrik ederim böyle azimli hevesli kişileri gördükçe kendimden utanıyorum

Hoşgeldiin ağrın tekrarlamaz inşallah fıtık ağrıları zor oluyor. Şimdi iyisin dimi?
En güzelini yapmışsın bizim burada da iptaldi yeni başladılar ama eşim ortalık durulmadan sıcak bakmadı ben de senle aynı moddayım

Canım aynı şehirde ayrı ev hiç düşünmedim sonuçta bizimkilerden kaçmıyorum ki. Ayrı şehir olursa anca öyle düşünürüm. Üniversite okurken çok özlemiştim evimi evlendiğim zamanda çok özlemiştim anca başka bir şehirde iş bulursam o da memur olmak nasip olursa işte ayrı evim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…