Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım çok geçmiş olsun bel ağrısı çok kötüdür gecen bende yaşadım aynısını iğnelerle toparlandım biraz

sen neler yaşamışsın esra cım yaa geçmiş olsun sana da

Ben de bazen öyle olurum.. amme okurum içimden sonu gelmeden uyur kalırım

Bana şimdilik pek dokunmuyor
Sadece çamaşır suyu ile bir iş yaparsam eller hemen parçalanıyor eldiven takmayı huy edinemedim bi
Zamanla daha da kötüye gider ama şimdiden önlem al derim.. bana pril fary ne kullanırsam hemen yara.. şampuan bile.. artık domestosle banyolara girişiceksem eldiven takıyorum yeni kullanmaya başladım bende onun öncesinde minik fırçalarla yapardım elim değmesin diye.. öyle hala sık sık kullanmıyorum zaten.. gün aşırı siliyorum o yüzden çoksa çamaşır suyuna ihtiyaç kalmıyor 10 günde bir falan.. kokusu da beni tıkıyor

Inşallah aranırsın hayırlısıyla
Ben okulu falan aöf den okudum yani evden hic ayrılmadım bi dönemde aile olarak baya sorunlu dönemler yaşadık yani her anım evde gecti sanırım ondan dolayı bir yorgunluğun bunalmışliğım var

Merhaba kizlaaarr onumuzdeki iki gün çok aktif olamayabilirimm arkadaşımın eşi 2-3 günlüğüne şehir dışına çıktı sağlık sebebiyle. 2 aylık bebeği var ona yardımcı olcam onlarda kalıp. Ara ara girerim tabi ama aktif olamazsam da merak etmeyin

:) Kolay gelsinnn gaziydi kakasiydi uğraş şimdi tamam tatlım

Kendim hiç yapmadım ben.. yapsam daha çok yerim ya koca tepsi utanmasam bir adet alocam sadece
Ahahhah bi tane de ayıp olur zaten yapsam da iki kişi nasıl bitirelim annelere falan götürürüm artık
Yaa azcık deneyim kazan bari

Ayrı evde kalmak çok güzel sana ait bir yaşam alanı bazen burda söyleniyordu kendime ait bir yaşam alanım yok diye. Bakalım kuzum hayat kim bilir neler gösterecek. Bulunduğun her anın tadını çıkarmak lazım şuan kalabalık ailedeyiz keyfini sürelim zamanla yalnızlaşıyorız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…