- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.481
canım çok geçmiş olsun bel ağrısı çok kötüdür gecen bende yaşadım aynısını iğnelerle toparlandım birazKızlar iyi geceler
Uzun süre gelemedim kusura bakmayın.. hem bel hem boyun fıtığım atağa geçince epey zorlandım. Çalışırken böyle ataklar her mevsim geçişinde olurdu. Tek başına ilaçlar yetmez, iğne ve ağrı bandları eşliğinde atlatırdım. Ama işten sonra ilk kez oldu.Senelerdir olmadığı için de ağrı bandı almamıştım. Eksik ilaçla yakalanmakta ekstra zorladı ama şimdi gayet iyiyim.
umarım herkes iyidir. Her şey yolundadır..
sen neler yaşamışsın esra cım yaa geçmiş olsun sana daBugün zor bir gündü. Kızımı dışarı çıkardık ağlama-kıyamet, bu saçma maskeyle nefes alamıyorum, hani 20 yaş altı olacaktı, bunlar mı 20 yaş altı diye ebeveynlere kafa tutmalar falan derken, kendisini hiç memnun edemeyip sürekli laf işitip ağlama dinledik yol boyu. Çıktığımıza çıkardığımıza pişman olup, yorgun argın eve geldik. Gelir gelmez mutfak topladım yemek yaptım. Bir de üstüne havuza gireceğim diye tutturup ağlayınca salonun ortasına şişme havuzu getirip su doldurduk. Bütün gün ağladı yeter ki çenesi dursun biraz mutlu olsun dedik. Nasıl mutluluk çığlıklarıyla oynadı anlatamam. Ama sonra ne oldu...Havuzu boşaltırken her yer foşur foşur su oldu evi su bastı zanneden alarm ötmeye başladı.Bir yandan suları banyoya doğru ittiriyoruz bir yandan ne kadar havlu varsa su odalara girmesin diye yerlere atıp önünü kesmeye çalışıyorum. Her yeri sil-kurula, ıslanan halıyı kaldır derken zaten mutfaktan sonra bitmiştim. Resmen pert oldum her yerim ağrıyor. Onun için bugün spor yapamadım yürüyüşüm de çok az oldu. Sevgiciğime yolladım adımlarımı ama spor açısından verimsiz oldu bugünüm.
ben de aldım ama benimki kayıyor hiç memnun kalmadım maalesefInstagramdan almıştım kaptanım ama baktım şimdi adını cikartmadim lastikli halı örtüsü olarak bir sürü birbirinin aynı satıcı var :)
Simdilik -100 kaptancimm..ama cumaya daha var degil mi..neyse hedefim bu hafta 1.olmakBu hafta okadar güzel sporlar yaptın kiartık bundan aşağısı seni kurtarmaz
Kolay gelsin kaptanımgünaydınlar kızlar bugün işyerinde olunca uzun süredir ilk defa geçmişi okuyabildim özlemişim sizlerin sohbetini ama yarın nöbetim biytiyor bakalım ne zaman tekrar işbaşı yapacağım o zamana kadar gene iptal olurum ben
Kendim hiç yapmadım ben.. yapsam daha çok yerim ya koca tepsiCanım baklava benim de hep aklımdaama dışarıda satılanları sevmiyorum ben. Kilo vermiş olursam yarın kendim yapicam
Ben de bazen öyle olurum.. amme okurum içimden sonu gelmeden uyur kalırımGünaydınlarr
nrmyn teşekkür ederim dün gece salavat getirdim, koyun saydım, ya fettah çektim bi ara uyuyakalmışım.Benim uyku problemim oldum olası vardır, ara ara sabahlara kadar uyuyamam. Öyle bir dönemdeyim galiba bunlar hep düzensizlikten hep
Zamanla daha da kötüye gider ama şimdiden önlem al derim.. bana pril fary ne kullanırsam hemen yara.. şampuan bile.. artık domestosle banyolara girişiceksem eldiven takıyorum yeni kullanmaya başladım bende onun öncesinde minik fırçalarla yapardım elim değmesin diye.. öyle hala sık sık kullanmıyorum zaten.. gün aşırı siliyorum o yüzden çoksa çamaşır suyuna ihtiyaç kalmıyor 10 günde bir falan.. kokusu da beni tıkıyorBana şimdilik pek dokunmuyor
Sadece çamaşır suyu ile bir iş yaparsam eller hemen parçalanıyor eldiven takmayı huy edinemedim bi
Inşallah aranırsın hayırlısıylaCanım aynı şehirde ayrı ev hiç düşünmedim sonuçta bizimkilerden kaçmıyorum ki. Ayrı şehir olursa anca öyle düşünürüm. Üniversite okurken çok özlemiştim evimi evlendiğim zamanda çok özlemiştim anca başka bir şehirde iş bulursam o da memur olmak nasip olursa işte ayrı evim olur
Eline sağlık tatlım13 mayıs Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
pawlover
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
U Umudumvar07
K KuruPapatya
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Umutumut82
ollala
kardelelen321
Tempus
Calypso95
balpamuk
Kurupina
B bluuee
:) Kolay gelsinnn gaziydi kakasiydi uğraş şimdiMerhaba kizlaaarr onumuzdeki iki gün çok aktif olamayabilirimm arkadaşımın eşi 2-3 günlüğüne şehir dışına çıktı sağlık sebebiyle. 2 aylık bebeği var ona yardımcı olcam onlarda kalıp. Ara ara girerim tabi ama aktif olamazsam da merak etmeyin
Ahahhah bi tane de ayıp olurKendim hiç yapmadım ben.. yapsam daha çok yerim ya koca tepsiutanmasam bir adet alocam sadece
Yaa azcık deneyim kazan bariMerhaba kizlaaarr onumuzdeki iki gün çok aktif olamayabilirimm arkadaşımın eşi 2-3 günlüğüne şehir dışına çıktı sağlık sebebiyle. 2 aylık bebeği var ona yardımcı olcam onlarda kalıp. Ara ara girerim tabi ama aktif olamazsam da merak etmeyin
Ayrı evde kalmak çok güzel sana ait bir yaşam alanı bazen burda söyleniyordu kendime ait bir yaşam alanım yok diye. Bakalım kuzum hayat kim bilir neler gösterecek. Bulunduğun her anın tadını çıkarmak lazım şuan kalabalık ailedeyiz keyfini sürelim zamanla yalnızlaşıyorız zatenInşallah aranırsın hayırlısıyla
Ben okulu falan aöf den okudum yani evden hic ayrılmadım bi dönemde aile olarak baya sorunlu dönemler yaşadık yani her anım evde gecti sanırım ondan dolayı bir yorgunluğun bunalmışliğım var
:) Kolay gelsinnn gaziydi kakasiydi uğraş şimditamam tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?