- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.701
Deniz bi gelse ben ona bekle demiştim beniAy cidden banada yetişti bu kız
Evet aynen öylekesinlikle...... zorla kaldırıyorum kendimi. İnan o spora kalkış anım hayal gibi. Sanki ruhum değil sadece bedenim gidiyor gibi hşssesiyorumSonra bir bakıyorum aaa dalmışım olayın içindeyim. Hatta 20 dk yapsam yeter diye başlayıp bir bakıyorum 40 dk yapmışım.
Hahahahaah o.zaten şuan bir gelse +5.garantiDeniz bi gelse ben ona bekle demiştim beni
Kız kalktım tuvalete hahahaha şimdi kahve yapıyorum kendime azcik mod yükselteyim oje falan süreyim manikür yapayım sahura kadarSen otur ben hem yürüyorum hem yazıyorum. Arada tuvalete bile gidebiliyorum.
Benden fazla çıkarsa ne güleriz haHahahahaah o.zaten şuan bir gelse +5.garanti
Ayyy ojesizde spor yapamazmiymisKız kalktım tuvalete hahahaha şimdi kahve yapıyorum kendime azcik mod yükselteyim oje falan süreyim manikür yapayım sahura kadar
Ohooo sen iyice türk filmlerinde ki kötü adamlara bagladinn acımasızBenden fazla çıkarsa ne güleriz ha
Ben sac baş daginik kırmizi surat alican gibi oluyorumAyyy ojesizde spor yapamazmiymis
Düşmesin kimse elimeOhooo sen iyice türk filmlerinde ki kötü adamlara bagladinn acımasız
Valla kız oje sürmek ev kıyafetimin renklerini uydurmak kombin yapmış gibi evde dolaşmak çok iyi geliyor bana bir deneyeyimAyyy ojesizde spor yapamazmiymis
Kız elit elit bizim gibimi yerinden bile narince kalkıyor baksanaBen sac baş daginik kırmizi surat alican gibi oluyorum
Pijama rengiyle aynı oje çok önemliValla kız oje sürmek ev kıyafetimin renklerini uydurmak kombin yapmış gibi evde dolaşmak çok iyi geliyor bana bir deneyeyim
Tırstım bile :))) neyse iyi yapıyorsun sen ekibin delisisin cezai ehliyetin yok kimse alınmaz sanaDüşmesin kimse elime
Yaa.hilal sesli güldüm vallaaceza verelim hadi düşün sevgiyi senin ellerine biraktik
Sen benim o huyumu ünideki oda arkadaşlarıma sor anlatsınlar hahahahah beni 3 kişiden 2 si oje sürüp makyaj yaparken hatırlar hahaPijama rengiyle aynı oje çok önemli
Yahu bunu ne zaman yazdı ve ne alaka? Okuya okuya geliyorum böyle bir şey görmedim. Şimdi pijama-oje kombinasyonu nerden girdi konuya?? Ya Hilal sende her telden var heeeOlmazsa olmaz
O arkaslarin şimdi birde bana sorsunlar. Tuvalete zor gidiyor derim.Sen benim o huyumu ünideki oda arkadaşlarıma sor anlatsınlar hahahahah beni 3 kişiden 2 si oje sürüp makyaj yaparken hatırlar haha
Sen benim o huyumu ünideki oda arkadaşlarıma sor anlatsınlar hahahahah beni 3 kişiden 2 si oje sürüp makyaj yaparken hatırlar haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?