- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.721
Düşük moddan çıktık. Ilk önce sevgiyi tuvalete gidebilme modunu verdik. Sonra uzun uğraşlardan sonra sporu yarın yapacak. Ve şimdi tuvalete gidemeyen sevgi oje sürüyor. Oje kısmı çok önemli ojesiz spor olmaz.Yahu bunu ne zaman yazdı ve ne alaka? Okuya okuya geliyorum böyle bir şey görmedim. Şimdi pijama-oje kombinasyonu nerden girdi konuya?? Ya Hilal sende her telden var heeeC Cagrihilal1
Oje.surmek ve ev kıyafetine uydurmak dedi ev kıyafeti = pijama benim.icinde.Yahu bunu ne zaman yazdı ve ne alaka? Okuya okuya geliyorum böyle bir şey görmedim. Şimdi pijama-oje kombinasyonu nerden girdi konuya?? Ya Hilal sende her telden var heeeC Cagrihilal1
Ölüyü diriltirsin vallaDüşük moddan çıktık. Ilk önce sevgiyi tuvalete gidebilme modunu verdik. Sonra uzun uğraşlardan sonra sporu yarın yapacak. Ve şimdi tuvalete gidemeyen sevgi oje sürüyor. Oje kısmı çok önemli ojesiz spor olmaz.
Kız kalktım tuvalete hahahaha şimdi kahve yapıyorum kendime azcik mod yükselteyim oje falan süreyim manikür yapayım sahura kadar
Ölü olsa dirilirdi ama sevgi de tık yokÖlüyü diriltirsin valla
Ya işte boşuna demiyoruz benziyoruz diyeBenim adım da lipsticktiTelefonumun köşesine bağlı dururdu rujum.
Tabi ki kizimmDüşük moddan çıktık. Ilk önce sevgiyi tuvalete gidebilme modunu verdik. Sonra uzun uğraşlardan sonra sporu yarın yapacak. Ve şimdi tuvalete gidemeyen sevgi oje sürüyor. Oje kısmı çok önemli ojesiz spor olmaz.
şimdi anladım hahahaha yap tabii, kendine gelirsin.
O arkaslarin şimdi birde bana sorsunlar. Tuvalete zor gidiyor derim.
Hahaha cardioya fazla girmiyorum ben ya koşu eliptik yetiyo banaKızlar az önce hapşırdım ve karın kaslarım kopuyor zannetim o nasıl bir acııııı.... C Cagrihilal1 senin başının altından çıktı bu cardiolar.Ne güzel eliptik eliptik gidiyordum artık 5 gün daha kendime gelemem birsevgi sen yine de azar azar başla hilalin gazına fazla gelme yoksa gerçekten tuvalete bile yerinden kalkamayacak hale gelirsin. Olay tamamen komplo olabilir kardeşim sen yine dikkatli ol.
İyi geceler kizlar ben kactim🖐
Kardio candır can. O acı varya kas olacak yağları yakacakKızlar az önce hapşırdım ve karın kaslarım kopuyor zannetim o nasıl bir acııııı.... C Cagrihilal1 senin başının altından çıktı bu cardiolar.Ne güzel eliptik eliptik gidiyordum artık 5 gün daha kendime gelemem birsevgi sen yine de azar azar başla hilalin gazına fazla gelme yoksa gerçekten tuvalete bile yerinden kalkamayacak hale gelirsin. Olay tamamen komplo olabilir kardeşim sen yine dikkatli ol.
O zaman olursa aynı bu şekilde desteğini bekliyorumSen benim elime dusersiiin
Gün gelir devran doneeerrr
Ayyynen bu şekilde olacak şüphen olmasın hshshshahajaO zaman olursa aynı bu şekilde desteğini bekliyorum
Huzur içinde kardio mu yapabilirim artık. Gruptan bir kişiyi daha kurtardık çok şükür.Cherry Mom iyi geceler canimm
balpamuk C Cagrihilal1 çok teşekkür ederim hepinize modum yükseldi gerçekten, iyi ki varsınız
Huzur içinde kardio mu yapabilirim artık. Gruptan bir kişiyi daha kurtardık çok şükür.❤
Listeye bak seninle boşuna uğraşmışız modu yüksek kimse yokmuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?