Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yahu bunu ne zaman yazdı ve ne alaka? Okuya okuya geliyorum böyle bir şey görmedim. Şimdi pijama-oje kombinasyonu nerden girdi konuya?? Ya Hilal sende her telden var heee C Cagrihilal1
Düşük moddan çıktık. Ilk önce sevgiyi tuvalete gidebilme modunu verdik. Sonra uzun uğraşlardan sonra sporu yarın yapacak. Ve şimdi tuvalete gidemeyen sevgi oje sürüyor. Oje kısmı çok önemli ojesiz spor olmaz.

Yahu bunu ne zaman yazdı ve ne alaka? Okuya okuya geliyorum böyle bir şey görmedim. Şimdi pijama-oje kombinasyonu nerden girdi konuya?? Ya Hilal sende her telden var heee C Cagrihilal1
Oje.surmek ve ev kıyafetine uydurmak dedi ev kıyafeti = pijama benim.icinde.

Benim adım da lipstickti Telefonumun köşesine bağlı dururdu rujum.
Ya işte boşuna demiyoruz benziyoruz diye
Tabi ki kizimm
şimdi anladım hahahaha yap tabii, kendine gelirsin.

Kızlar az önce hapşırdım ve karın kaslarım kopuyor zannetim o nasıl bir acııııı.... C Cagrihilal1 senin başının altından çıktı bu cardiolar. Ne güzel eliptik eliptik gidiyordum artık 5 gün daha kendime gelemem birsevgi sen yine de azar azar başla hilalin gazına fazla gelme yoksa gerçekten tuvalete bile yerinden kalkamayacak hale gelirsin. Olay tamamen komplo olabilir kardeşim sen yine dikkatli ol.

Hahaha cardioya fazla girmiyorum ben ya koşu eliptik yetiyo bana

Kardio candır can. O acı varya kas olacak yağları yakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…