Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kardio candır can. O acı varya kas olacak yağları yakacak

Yemin ederim bugün karın kaslarımı farkettim daha ilk seferde! benim vücudum çok çabuk tepki veriyor. Geçen sene de reformer pilatese gittiğimde karnım kaslı kaslıydı. çabuk hissediliyor sporun etkisi bende. Yani böyle üst üste bir kaç kez devam edeyim kas kütlesi olarak gezerim ama işte yapamıyorum çok ağrım oluyor. Pilatesi de o yüzden bıraktım. Bana diyetisyenim de diyor hep kas oranın baya iyi diye. Şimdi buraya 58-60 kg arası biri gelse ve kas oranı düşükse, sen 66-67 olmana rağmen aynı görüntüye sahip olursunuz çünkü vücudun sıkı olduğu için sen olduğundan daha zayıf duruyorsun diyordu. Gerçektenspor çok şey değiştiriyor ama ben tartıda da düşmek istiyorum yahu.Üst kolum kalın mesela gitmiyor. Üst bacağımın daha da toparlanıp incelmesi lazım. Yoksa ilerleyen yaşlarda Ajda Pekkan olamayız!Hem neden olmayalım dimi ama!??

O kocam napıyo ki onu yapsın yarın ben gitcem artık
Kocalarin görevi bir şey yapmamak üzerine kurulu ama bizden saklıyorlar sanırımeminim sürekli aynı koltuğa oturup eli den telefonu düşurmüyordur
Kardio candır can. O acı varya kas olacak yağları yakacak
Yapasim geldi be
Listeye bak seninle boşuna uğraşmışız modu yüksek kimse yokmuş ki
ben de girebilir miyim yarışa
selamlarr, ben şevval memnun oldum şimdideen, 22 yaşındayım boy 158 kilo 65
Hoşgeldin

Kocalarin görevi bir şey yapmamak üzerine kurulu ama bizden saklıyorlar sanırımeminim sürekli aynı koltuğa oturup eli den telefonu düşurmüyordur

Yapasim geldi be
ben de girebilir miyim yarışa

Hoşgeldin
Herkes yarışıyor çarşamba ve cuma adım yarışı pazar günü ip atlama yarışı var. Gece 12 ye kadar sürüyor sonucları özelden birsevgi ye atıyoruz o sonucları gece 12 den sonra açıklıyor.

Yap kız kardio en hızlı sonuç biz bi zayıflasak kas da yapacagizda daha zayıflama aşamasındayız

Hilal komedisin yaa... Tek başına aldı yürüdü bütün ekibi dağıttı iyi mi!Zafer sarhoşu olmuş başarıdan başarıya koşup kendi zaferini yaşıyor kraliçeliğini ilan etti resmen.
Bu ara ıyi kilo veriyorum ya onun gazıyla konuşayım belli mi olur ramazan sonra 100 gr veririm yine konusturmazlar beni

Yemin etmesen iyiydi. biz bi aydır göremedik daha kas. Kızım öyle bir avantajı neden kullanmıyorsun bana o kadr etki etse yatar kalkar yemez içmez spor yapardim. Benim de kollarım çok incelmiyor. Bacaklar komple sıkıntı zaten her türlü kalın ne yapacağız bilmiyorum.

Şöyle bir bakınca çok haklısın tatlım daha fazla dikkat etmem lazım

Çok haklısın canım.. hedefime de az var biraz boğazı tutmam gerekiyor.. çabalayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…