- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.741
Tamam sen şimdi elebaşlarindan birini uyandırdın. Yarın digerlerine beraber saldircaz hahahahahahListeye bak seninle boşuna uğraşmışız modu yüksek kimse yokmuş ki
Evet yarın yansın buralarTamam sen şimdi elebaşlarindan birini uyandırdın. Yarın digerlerine beraber saldircaz hahahahahah
Kardio candır can. O acı varya kas olacak yağları yakacak
Tamam sen şimdi elebaşlarindan birini uyandırdın. Yarın digerlerine beraber saldircaz hahahahahah
Merhaba takımımıza hoşgeldinselamlarr, ben şevval memnun oldum şimdideen, 22 yaşındayım boy 158 kilo 65
Kocalarin görevi bir şey yapmamak üzerine kurulu ama bizden saklıyorlar sanırımO kocam napıyo ki onu yapsın yarın ben gitcem artık
Yapasim geldi beKardio candır can. O acı varya kas olacak yağları yakacak
ben de girebilir miyim yarışaListeye bak seninle boşuna uğraşmışız modu yüksek kimse yokmuş ki
Hoşgeldinselamlarr, ben şevval memnun oldum şimdideen, 22 yaşındayım boy 158 kilo 65
Herkes yarışıyor çarşamba ve cuma adım yarışı pazar günü ip atlama yarışı var. Gece 12 ye kadar sürüyor sonucları özeldenKocalarin görevi bir şey yapmamak üzerine kurulu ama bizden saklıyorlar sanırımeminim sürekli aynı koltuğa oturup eli den telefonu düşurmüyordur
Yapasim geldi be
ben de girebilir miyim yarışa
Hoşgeldin
Bu ara ıyi kilo veriyorum ya onun gazıyla konuşayım belli mi olur ramazan sonra 100 gr veririm yine konusturmazlar beniHilal komedisin yaa... Tek başına aldı yürüdü bütün ekibi dağıttı iyi mi!Zafer sarhoşu olmuş başarıdan başarıya koşup kendi zaferini yaşıyor kraliçeliğini ilan etti resmen.
Yemin etmesen iyiydi.Yemin ederim bugün karın kaslarımı farkettim daha ilk seferde!benim vücudum çok çabuk tepki veriyor. Geçen sene de reformer pilatese gittiğimde karnım kaslı kaslıydı. çabuk hissediliyor sporun etkisi bende. Yani böyle üst üste bir kaç kez devam edeyim kas kütlesi olarak gezerim ama işte yapamıyorum çok ağrım oluyor. Pilatesi de o yüzden bıraktım. Bana diyetisyenim de diyor hep kas oranın baya iyi diye. Şimdi buraya 58-60 kg arası biri gelse ve kas oranı düşükse, sen 66-67 olmana rağmen aynı görüntüye sahip olursunuz çünkü vücudun sıkı olduğu için sen olduğundan daha zayıf duruyorsun diyordu. Gerçektenspor çok şey değiştiriyor ama ben tartıda da düşmek istiyorum yahu.Üst kolum kalın mesela gitmiyor. Üst bacağımın daha da toparlanıp incelmesi lazım. Yoksa ilerleyen yaşlarda Ajda Pekkan olamayız! Hem neden olmayalım dimi ama!??
Şöyle bir bakınca çok haklısın tatlım daha fazla dikkat etmem lazımKuzum yine az yiyorsun sanki normale döndü mü WC durumu :/
Bence fazla değil gayet iyi canım ilk zmanlara göre çok düzelme var menülerinde
Gayet iyi menü ✌
Canim sen çok yemiyorsun ama sagliksiz yiyorsun fazla karbonhidrat var bu da seni susuz halsiz bırakıyor kilosu ise cabasıtoplam 4 dilim ekmek ve patates bana bu yönden dengesiz geldi
70 dakika cardio nasıl yaptın yahuuui
Birde banana bread i kendin mi yaptın tatlım hep merak edip yiyemedigim şey kendisi
Kilo verme durunca bitecek o kaçamaklar
Ustam sen çözdün bu mevzuyu artık✌afiyet olsun bravo
Gayet güzel menü canım ✌
Kaçamak olmasaymis guzelmis menun canım
Tatlım dün giremedim kk'ne menü ve sporu şimdi yazıcamAynen bebeğim modunu değiştirkaç adım yaptın bakalım benlm ayaklar pert
hoşgeldiinselamlarr, ben şevval memnun oldum şimdideen, 22 yaşındayım boy 158 kilo 65
Çok haklısın canım.. hedefime de az var biraz boğazı tutmam gerekiyor.. çabalayacağımAhhh ahhh
Bana göre mantikli olan hedefin 66 ydi o.kiloyu görene kadar kaçamaklar minimum olmalı haftada 1 gibi . Hedeff kilona geldikten sonrada koruma zor bir iş olduğu için yine spor devam etmeli ama menüleri biraz daha esnetebilirsin. En az.1 2 yıl o kilolarda olmak gerekiyorki otursun yoksa 3 5 kacamakta geri gelecek namusuzlar
Naber tatdlımTatlım dün giremedim kk'ne menü ve sporu şimdi yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?