- 20 Mayıs 2020
- 21
- 48
- 3
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.761
Okudum onayladım canım :)) hedef kilom 55 bu arada :) kurallara uygun sanırımhoşgeldiinilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edebilir misin?
O konuda kaptanımız daha doğru bilgi verecektirOkudum onayladım canım :)) hedef kilom 55 bu arada :) kurallara uygun sanırım
Merhaba hoşgeldin canımOkudum onayladım canım :)) hedef kilom 55 bu arada :) kurallara uygun sanırım
Evet ya sende kısa zamanda mezun olacaklar arasindasinÇok haklısın canım.. hedefime de az var biraz boğazı tutmam gerekiyor.. çabalayacağım
Güzel yurumussun ama tebrikler canim nasıl oldun şimdi ?Tatlım dün giremedim kk'ne menü ve sporu şimdi yazıcam
Adım Şevval 22 yaşındayım ve politika okuyorum :) 20 gündür şekersiz besleniyorum ve spor programı olarak da p90x3 adında çok yoğun bi program yapıyorum daha çok kas kazanmak istediğim için :) onun dışında makyaj yapmak özel yeteneğim ve ilgi alanım :) son 3 haftada da şekersiz beslenerek 4 kilo verdim umarım son 10 kiloyu da verip misler gibi bir görüntüye kavuşurumA ataninbitanesii öbür mesajını yeni gördüm canım pardon başlangıç 65 ise hedef 55 olabilir bir sorun yok kisa zamanda ulaşırsın insallah.hedefine :)
Biraz seni tanıyabilir miyiz ☺
Kahvalti: 1 haşlanmış yumurta, peynir ,1 wasa üzerine küçük muz, türk kahvesi
Ara: 1 bardak sütlü buzlu kahve
Öğle: 4 kaşık makarna, 2 köfte ( çocuğun yemeginden yedim)
Ara: yine buzlu kahve. hava çok sıcak hep soğuk şeyler istedi canım. + 1 dilim karpuz
Aksam: 1 kase tavuk çorbası, 2dilim ekmek, yoğurt
Ara: 1 küçük kase kuruyemiş, çay
4000 adım, 2.5 litre su
Su çok önemli canım aman aksatma heleki bu sıcaklarda hic aksatmaİftar
Tarhana çorbası
Tavuk, pilav
Roka,taze soğan
Kayısı suyu(ev yapımı posali)
Ara 2 kupa sütlü kahve(komşudan pasta geldi yemedim)
Sahur
Sahanda yumurta
Krep tost(krep arasına peynir eritiyorum)
Siyah zeytin
Roka
Günün kötü kısmı yarım ltaz fazla suiftarda kayisiya tükenince ve de süt içince su icemedim)
(Bu arada yazdığım tüm sular limonlu(vücudun ph ini dengelesin diye)
13000 adım
Maşallah canım Allah zihin açıklığı versin değişik bir bölüm bizim zamanımızda var mıydı diye düşündüm belkide bellli başlı okullarda vardırAdım Şevval 22 yaşındayım ve politika okuyorum :) 20 gündür şekersiz besleniyorum ve spor programı olarak da p90x3 adında çok yoğun bi program yapıyorum daha çok kas kazanmak istediğim için :) onun dışında makyaj yapmak özel yeteneğim ve ilgi alanım :) son 3 haftada da şekersiz beslenerek 4 kilo verdim umarım son 10 kiloyu da verip misler gibi bir görüntüye kavuşurumçoğunlukla ankarada yaşıyorum yılda 3 kere 15 gün falan istanbulda bulunuyorum ailemi ziyaret için :) Başaracağıma inanıyorum
P90x3 her gün söverek yapıp sonra severek kendime baktığım bi programMaşallah canım Allah zihin açıklığı versin değişik bir bölüm bizim zamanımızda var mıydı diye düşündüm belkide bellli başlı okullarda vardır:)
Bende İstanbul'dan Ankara'ya göç ettim :)) şimdi sanıyorum İstanbuldasindir ?
Makyaj konusuda ne guzel ☺ arada tavsiyeler alırız o halde senden
P90*3 u ekibimizdenhanmeli de yapıyor özeniyorsunuz insanı faydalı olur inşallah
Haha iyi olur vallaBen de de tam tersi.. spor düzende.. yemeksen bana yemek menüsü de yardım et ben de sana spor da olur mu ☺ birsevgi
Hoşgeldin aramızaaaAdım Şevval 22 yaşındayım ve politika okuyorum :) 20 gündür şekersiz besleniyorum ve spor programı olarak da p90x3 adında çok yoğun bi program yapıyorum daha çok kas kazanmak istediğim için :) onun dışında makyaj yapmak özel yeteneğim ve ilgi alanım :) son 3 haftada da şekersiz beslenerek 4 kilo verdim umarım son 10 kiloyu da verip misler gibi bir görüntüye kavuşurumçoğunlukla ankarada yaşıyorum yılda 3 kere 15 gün falan istanbulda bulunuyorum ailemi ziyaret için :) Başaracağıma inanıyorum
P90x3 her gün söverek yapıp sonra severek kendime baktığım bi programbence başlamalısınız 6. Haftadayım onda da 1.5 ayım kaldı
Himm tamamdır, o zaman Çarşamba ve cuma hiç oturmamaliyim yerimeHerkes yarışıyor çarşamba ve cuma adım yarışı pazar günü ip atlama yarışı var. Gece 12 ye kadar sürüyor sonucları özeldenbirsevgi ye atıyoruz o sonucları gece 12 den sonra açıklıyor.
Yap kız kardio en hızlı sonuç biz bi zayıflasak kas da yapacagizda daha zayıflama aşamasındayız
Ben de tosta göre masum diye düşünüp krep yapıyordumBluuue bluuee sanki menülerinde çok sık makarna var.ben mi karıştırıyorumdikkat et bence buna canim birde 4000 adım inan çok az günlük hiç.birsey yapmasan bile 4000 çıkıyor biraz daha etkinlik lazim tatlım
Su çok önemli canım aman aksatma heleki bu sıcaklarda hic aksatma
Sahurda krep oluyor sende :/ onun yerine tam bugday tost yapsan hem gün içinde daha çok tok tutar hemde kalorisi daha iyi olur canim
Ben bugün protein yedim hep.. süt yumurta ve peynir.. yeşil çay içtim.. kilom fazla çıkıyor ya relg var diye mi daha dün 69.4 dün şimdi 71 diyoHaha iyi olur valla
Hoşgeldin aramızaaa
Ben de 2. Aya başlıca canımP90x3 her gün söverek yapıp sonra severek kendime baktığım bi programbence başlamalısınız 6. Haftadayım onda da 1.5 ayım kaldı
HoşgeldinnnHosbuldummm hepinize teşekkürler bu sıcak karşılama içinn
Hoşgeldin canımmmm. Allah tekrar yaşatmasın. Ve hep bizimle ol inşallah. ÖzledikHepinizin kalbinden teker teker öperim ❤ Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar
Artık bu rahatsızlık konusundan o kadar bunaldım ki bu konuyu konuşmak dahi istemiyorum. Allah yatağa mahkum olan hastalara acil şifalar versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?