Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Okudum onayladım canım :)) hedef kilom 55 bu arada :) kurallara uygun sanırım
O konuda kaptanımız daha doğru bilgi verecektir Cherry Mom

menü ve sporlarımızı her gün burada paylaşıyoruz

A ataninbitanesii öbür mesajını yeni gördüm canım pardon başlangıç 65 ise hedef 55 olabilir bir sorun yok kisa zamanda ulaşırsın insallah.hedefine :)
Biraz seni tanıyabilir miyiz ☺
Adım Şevval 22 yaşındayım ve politika okuyorum :) 20 gündür şekersiz besleniyorum ve spor programı olarak da p90x3 adında çok yoğun bi program yapıyorum daha çok kas kazanmak istediğim için :) onun dışında makyaj yapmak özel yeteneğim ve ilgi alanım :) son 3 haftada da şekersiz beslenerek 4 kilo verdim umarım son 10 kiloyu da verip misler gibi bir görüntüye kavuşurum çoğunlukla ankarada yaşıyorum yılda 3 kere 15 gün falan istanbulda bulunuyorum ailemi ziyaret için :) Başaracağıma inanıyorum

Bluuue bluuee sanki menülerinde çok sık makarna var.ben mi karıştırıyorum dikkat et bence buna canim birde 4000 adım inan çok az günlük hiç.birsey yapmasan bile 4000 çıkıyor biraz daha etkinlik lazim tatlım
Su çok önemli canım aman aksatma heleki bu sıcaklarda hic aksatma
Sahurda krep oluyor sende :/ onun yerine tam bugday tost yapsan hem gün içinde daha çok tok tutar hemde kalorisi daha iyi olur canim

Maşallah canım Allah zihin açıklığı versin değişik bir bölüm bizim zamanımızda var mıydı diye düşündüm belkide bellli başlı okullarda vardır :)
Bende İstanbul'dan Ankara'ya göç ettim :)) şimdi sanıyorum İstanbuldasindir ?
Makyaj konusuda ne guzel arada tavsiyeler alırız o halde senden
P90*3 u ekibimizden hanmeli de yapıyor özeniyorsunuz insanı faydalı olur inşallah

P90x3 her gün söverek yapıp sonra severek kendime baktığım bi program bence başlamalısınız 6. Haftadayım onda da 1.5 ayım kaldı

Ben de de tam tersi.. spor düzende.. yemek sen bana yemek menüsü de yardım et ben de sana spor da olur mu ☺ birsevgi
Haha iyi olur valla
Hoşgeldin aramızaaa

Himm tamamdır, o zaman Çarşamba ve cuma hiç oturmamaliyim yerime
Başka yarisimiz var mı?
Mesela kilosu yakın olanları eslestirip yaristirsak nasıl olur
Ben de tosta göre masum diye düşünüp krep yapıyordum un az, süt ve yumurta var,peyniri de bol diye ama hiç kalorisine bakmamıştım.hemen çıkarıyorum menumden, teşekkür ederim

P90x3 her gün söverek yapıp sonra severek kendime baktığım bi program bence başlamalısınız 6. Haftadayım onda da 1.5 ayım kaldı
Ben de 2. Aya başlıca canım son haftayı bileğim ve dizim acıdıpı için yapamadım onu teşefi ediyorum bugün pilates x var bakalım ben de bir ay da 5 kilo verdim.. şeker kaçamak falan da oldu sadece 24 saatte bir yemek yedim

Hepinizin kalbinden teker teker öperim ❤ Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar

Artık bu rahatsızlık konusundan o kadar bunaldım ki bu konuyu konuşmak dahi istemiyorum. Allah yatağa mahkum olan hastalara acil şifalar versin inşallah.

Hoşgeldin canımmmm. Allah tekrar yaşatmasın. Ve hep bizimle ol inşallah. Özledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…