- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.781
Amin balımm amin bende çok özledim ❤❤Hoşgeldin canımmmm. Allah tekrar yaşatmasın. Ve hep bizimle ol inşallah. Özledik
Amin canım aynen konustukca sıkıntılari çekiyoruz sankiHepinizin kalbinden teker teker öperim ❤ Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar
Artık bu rahatsızlık konusundan o kadar bunaldım ki bu konuyu konuşmak dahi istemiyorum. Allah yatağa mahkum olan hastalara acil şifalar versin inşallah.
Evet çekiyoruz. 2020 benim yılım olacak diyodum hakkatten oldu yaAmin canım aynen konustukca sıkıntılari çekiyoruz sanki
Hosgeldinn özledik
2020 yi seven var mı Allah aşkınaEvet çekiyoruz. 2020 benim yılım olacak diyodum hakkatten oldu ya
Hoşbuldum Esracımm bende özledim
Yürüyüşümü de gördün müyeni kizlarida yes fite verdim daha ne yapayım
A ataninbitanesii S Suskunhanim ekibi asagidaki gibi ikiye bolduk hem grup halinde yarisiyoruz hemde cuma günü bireyselde hafta boyunca en çok spor puani kim yaptı ise onu acikliyoruz ❤
spor puanları 1.sayfamizdaki listede ayrıca yine 1. Sayfada walk ve zıpzıp Challenge günlerimiz var onlarada katılabilirsiniz
Eki Görüntüle 2638048
Aaa onlari. Eklemedim kimseye sağol kuzu
Zalım felek 2020 de gösterdi asıl yüzünü2020 yi seven var mı Allah aşkına
Minnacık zaten benimde. Grubumuzun puanını görünce fayda faydadır dedim.Aaa onlari. Eklemedim kimseye sağol kuzu
Hilalin yürüme puanida eklendi amaMinnacık zaten benimde. Grubumuz puanını görünce fayda faydadır dedim.
Aslında dün ben iyi yürüyordum ama akşam kayınvalidem gelince kaldı
Akşam saatlerinde yapabiliyorum canım ramazandan sonra değişir tabi ama şu sıralar akşam 9-10-11 değişiyorBen bugün protein yedim hep.. süt yumurta ve peynir.. yeşil çay içtim.. kilom fazla çıkıyor ya relg var diye mi daha dün 69.4 dün şimdi 71 diyo
Sporu günün hangi vaktin de yapabiliyorun canım
Hoşgeldin canım ben birkac gündür kaytarmistim buraları, dün okudum daha. Geçmiş olsunHepinizin kalbinden teker teker öperim ❤ Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar
Artık bu rahatsızlık konusundan o kadar bunaldım ki bu konuyu konuşmak dahi istemiyorum. Allah yatağa mahkum olan hastalara acil şifalar versin inşallah.
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım ben birkac gündür kaytarmistim buraları, dün okudum daha. Geçmiş olsun
K KuruPapatya ya yazdım cepten bakalım kimseyi rahatsiz etmek istemiyorum ama merak ettim 1 hafta oldu kız ortada yok20 mayıs Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
pawlover
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
U Umudumvar07
K KuruPapatya
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
kardelelen321
Tempus
Calypso95
balpamuk
B bluuee
Umutumut82
S Suskunhanim
:)) Canim çok yarış varda ramazanda çoğunluk aktif olamıyor yapamiyor insan o yüzden azalttık baya programıHimm tamamdır, o zaman Çarşamba ve cuma hiç oturmamaliyim yerime
Başka yarisimiz var mı?
Mesela kilosu yakın olanları eslestirip yaristirsak nasıl olur
Valla ben 1. Ay of çok çalışıyorum falan diye bitirdim 2. Ay bi geldi evlere şenlikBen de 2. Aya başlıca canımson haftayı bileğim ve dizim acıdıpı için yapamadım onu teşefi ediyorum ☺bugün pilates x var bakalım ☺ ben de bir ay da 5 kilo verdim.. şeker kaçamak falan da oldu sadece 24 saatte bir yemek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?