Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin canım aynen konustukca sıkıntılari çekiyoruz sanki
Hosgeldinn özledik

yeni kizlarida yes fite verdim daha ne yapayım

A ataninbitanesii S Suskunhanim ekibi asagidaki gibi ikiye bolduk hem grup halinde yarisiyoruz hemde cuma günü bireyselde hafta boyunca en çok spor puani kim yaptı ise onu acikliyoruz ❤
spor puanları 1.sayfamizdaki listede ayrıca yine 1. Sayfada walk ve zıpzıp Challenge günlerimiz var onlarada katılabilirsiniz

Son düzenleme:
Ben bugün protein yedim hep.. süt yumurta ve peynir.. yeşil çay içtim.. kilom fazla çıkıyor ya relg var diye mi daha dün 69.4 dün şimdi 71 diyo
Sporu günün hangi vaktin de yapabiliyorun canım
Akşam saatlerinde yapabiliyorum canım ramazandan sonra değişir tabi ama şu sıralar akşam 9-10-11 değişiyor

Hoşgeldin canım ben birkac gündür kaytarmistim buraları, dün okudum daha. Geçmiş olsun

Himm tamamdır, o zaman Çarşamba ve cuma hiç oturmamaliyim yerime
Başka yarisimiz var mı?
Mesela kilosu yakın olanları eslestirip yaristirsak nasıl olur
:)) Canim çok yarış varda ramazanda çoğunluk aktif olamıyor yapamiyor insan o yüzden azalttık baya programı
İkilide ramazan öncesi yapiyorduk bayramdan sonra yine baslariz

Valla ben 1. Ay of çok çalışıyorum falan diye bitirdim 2. Ay bi geldi evlere şenlik şınav çekip kolumun üstünde hoplamaktan kol kası yaptım hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…