- 23 Mart 2016
- 31.153
- 92.493
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.801
Ayy cardioda o şinavlar benide öldürüyor kollarım çok zayıf zatenValla ben 1. Ay of çok çalışıyorum falan diye bitirdim 2. Ay bi geldi evlere şenlikşınav çekip kolumun üstünde hoplamaktan kol kası yaptım hahaha
Cardio sayıyorum canım 4 puan :)Bu arada yaptığımız program p90x3 hangi spor kategorisinde sayılıyo acaba
Valaa ben seni kafadan eksi sayıyorumAa bugün perşembeymiş ben dün spor yapamadım bugün yapcaktım bi tartılayım da öyle yapayım bari
Muz aldım muz yicem normale dönerim inşallah artık. Dün misafirler zayıflamışın dediValaa ben seni kafadan eksi sayıyorum
Vayyy vayyyy vayyMuz aldım muz yicem normale dönerim inşallah artık. Dün misafirler zayıflamışın dedifoti çekmişlerdi orda da incecik çıkmışım yarın size mezuniyet fotisi çekeyim inşallah
Kaptancim dun yazlik kislik degisikligi yaptigim.gibi oda degidikligi de yaptim..resmen tasinmis gibi.oldum..@KuruPapatya ya yazdım cepten bakalım kimseyi rahatsiz etmek istemiyorum ama merak ettim 1 hafta oldu kız ortada yok
nrmyn canım sen nerelerdesin
Ooo maşallah Allah banada o gücü verrsin aminKaptancim dun yazlik kislik degisikligi yaptigim.gibi oda degidikligi de yaptim..resmen tasinmis gibi.oldum..
2. Ay daha etkili ama bence hemenn etki ediyoAyy cardioda o şinavlar benide öldürüyor kollarım çok zayıf zaten
Ben de eksiyim ama daha eksilemiyorum . Spor yapamıyorum malum zaten kabızlık var her zamanki gibi. evime dönsem bi haftaya iyi olacakPazar arastirmasi yapayım
Yarına artı gelme ihtimali olan kaç kişi var acaba sevgili arkadaşlar
Hilal paw hanmeli ben nrmyn terliklikedi ekside olanlar sanırımCeylansnn sende durum ne
A.dogru kuzum sende eksiydinBen de eksiyim ama daha eksilemiyorum . Spor yapamıyorum malum zaten kabızlık var her zamanki gibi. evime dönsem bi haftaya iyi olacak
Sen daha iyi bilirsin tabisi ama keten tohumu iyi geliyodu sanki kabızlığa? Akşam yoğurtla yiyodum bi araBen de eksiyim ama daha eksilemiyorum . Spor yapamıyorum malum zaten kabızlık var her zamanki gibi. evime dönsem bi haftaya iyi olacak
Bende eksi gelir csnim baya iyi gidiyorum cok sukurPazar arastirmasi yapayım
Yarına artı gelme ihtimali olan kaç kişi var acaba sevgili arkadaşlar
Hilal paw hanmeli ben nrmyn terliklikedi ekside olanlar sanırımCeylansnn sende durum ne
Iki gün üst üste makarna oldu çünkü önceki günden makarna kalmıştıBluuue bluuee sanki menülerinde çok sık makarna var.ben mi karıştırıyorumdikkat et bence buna canim birde 4000 adım inan çok az günlük hiç.birsey yapmasan bile 4000 çıkıyor biraz daha etkinlik lazim tatlım
Su çok önemli canım aman aksatma heleki bu sıcaklarda hic aksatma
Sahurda krep oluyor sende :/ onun yerine tam bugday tost yapsan hem gün içinde daha çok tok tutar hemde kalorisi daha iyi olur canim
Canım benim 10 yaşımdan beri var hiç bişey iyi gelmiyor çok şey denedim. Onu da yedim ama olmuyo . Kayınvalidemlerde varsa denerim bi akşam yineSen daha iyi bilirsin tabisi ama keten tohumu iyi geliyodu sanki kabızlığa? Akşam yoğurtla yiyodum bi ara
Evet evet mevcut eksi duruyor şükürA.dogru kuzum sende eksiydinmevcut eksiyi korursanda olur canim ne yapalım kabızlık büyük sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?