Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valaa ben seni kafadan eksi sayıyorum
Muz aldım muz yicem normale dönerim inşallah artık. Dün misafirler zayıflamışın dedi foti çekmişlerdi orda da incecik çıkmışım yarın size mezuniyet fotisi çekeyim inşallah

@KuruPapatya ya yazdım cepten bakalım kimseyi rahatsiz etmek istemiyorum ama merak ettim 1 hafta oldu kız ortada yok
nrmyn canım sen nerelerdesin
Kaptancim dun yazlik kislik degisikligi yaptigim.gibi oda degidikligi de yaptim..resmen tasinmis gibi.oldum..

Pazar arastirmasi yapayım
Yarına artı gelme ihtimali olan kaç kişi var acaba sevgili arkadaşlar
Hilal paw hanmeli ben nrmyn terliklikedi ekside olanlar sanırım Ceylansnn sende durum ne
Ben de eksiyim ama daha eksilemiyorum . Spor yapamıyorum malum zaten kabızlık var her zamanki gibi. evime dönsem bi haftaya iyi olacak

Ben de eksiyim ama daha eksilemiyorum . Spor yapamıyorum malum zaten kabızlık var her zamanki gibi. evime dönsem bi haftaya iyi olacak
Sen daha iyi bilirsin tabisi ama keten tohumu iyi geliyodu sanki kabızlığa? Akşam yoğurtla yiyodum bi ara

Iki gün üst üste makarna oldu çünkü önceki günden makarna kalmıştı ama makarna yediğimde az yemeye dikkat ediyorum. Evet sporda sıkıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…