- 23 Mart 2016
- 31.153
- 92.495
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.821
Bu hafta artık seni listeye alacağız inşallah eskisinden daha çok takibindeyimIki gün üst üste makarna oldu çünkü önceki günden makarna kalmıştıama makarna yediğimde az yemeye dikkat ediyorum. Evet sporda sıkıntı var
İnşallah bakalım 1 yıldır spor yapıyorm ama cardio şınav falan düzenli yapmadım göreceğiz etkiyi2. Ay daha etkili ama bence hemenn etki ediyo
Kuru kayisiyi akdamdan suya islatip sabah suyu ile birliktr yemek ise yarsr mi acaba?Canım benim 10 yaşımdan beri var hiç bişey iyi gelmiyor çok şey denedim. Onu da yedim ama olmuyo . Kayınvalidemlerde varsa denerim bi akşam yine
Yazmışsın ama
Senin de az kaldı benceBirileri listeye giriyor birileri mezun oluyor ben hep listede:))))
100 200 Gr heSenin de az kaldı bence
Sen de yakında C Cagrihilal1 gibi açılacaksın bence100 200 Gr hesırf sizin moraliniz bozulmasın diye yavaş veriyorum :))))
Evet bugünde tartıldım regli.devam ediyor ona rağmen cardiyo etki etti diyebiliriz
Inşallah ya dün gece sahura uykulu gözle uyandim aklima mi gelmedi nedir bilmiyorum bi sürü bisey yedim cok korkuyorum kilo almışsam diye
Çok.etkilemez canım.insallah uyku sersemligi olmuşInşallah ya dün gece sahura uykulu gözle uyandim aklima mi gelmedi nedir bilmiyorum bi sürü bisey yedim cok korkuyorum kilo almışsam diye
Canım şimdi tarttım 108.9 cıktıÇok.etkilemez canım.insallah uyku sersemligi olmuş
Liste disinda olmak cokta iyi bisey degil ozenme bosunaBirileri listeye giriyor birileri mezun oluyor ben hep listede:))))
Neyse bozma moralini yarına tekrar bir bakarız düşer bence bugün iftarda ve sahurda dengelersinCanım şimdi tarttım 108.9 cıktı
Pazartesi günü 106.5 ti
Yemin etmesen iyiydi.biz bi aydır göremedik daha kas. Kızım öyle bir avantajı neden kullanmıyorsun bana o kadr etki etse yatar kalkar yemez içmez spor yapardim. Benim de kollarım çok incelmiyor. Bacaklar komple sıkıntı zaten her türlü kalın ne yapacağız bilmiyorum.
Okudum onayladım canım :)) hedef kilom 55 bu arada :) kurallara uygun sanırım
Ayy cardioda o şinavlar benide öldürüyor kollarım çok zayıf zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?