- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.841
Dikkat edicem insallah yarin eksiyi gorurumNeyse bozma moralini yarına tekrar bir bakarız düşer bence bugün iftarda ve sahurda dengelersin
Spor olunca öyle oluyor canım bugün dinlenecegin için yarına iyi olursun bencesormuşsunCherry Mom bu sabahta ödemli kalktım. Gözlerimin altı baya şişmişti ondan anladım zaten. İnşallah sabah artı gelmem Bu akşam yemek yemeyip smoothie içeceğim. Ispanak-çilek ve portakalı karıştırarak bir smoothie hazırladım. Umarım sabaha eksi uyanırım.
Hahaha tahmin ettim dedim pamukcum gazını aldı gidiyor gözü birsey görmez.inan keşke bugün de yapsaydım diye düşünüyordum. Bu acının üstüne bir daha yapsam çok iyi olacak işte. Nasıl da anladın hemen yahu!
Yaptıkça azalır inşallahYalnız ilk gün ben de ağrı sızı hissetmemiştim ama şu an kollarımın ön-arka kasları, karın kaslarım acayip ağrıyor. Göğüs kafesimin ortası bile acıyor.
Olley be hoşbuldum.EceZ hoşgeldin ☺☺
HoşgeldinEceZ hoşgeldin ☺☺
Hoşbuldum reyyan çok teşekkür ederimHoşgeldin
Keten tohumu yokmuş zaten onu denicem sahurdan önce canım.Kuru kayisiyi akdamdan suya islatip sabah suyu ile birliktr yemek ise yarsr mi acaba?
Kuru kayisiyinoyle yemektense suya koyup yemek cok farkettiriyor..
Takımımıza hoşgeldiiinOlley be hoşbuldum.Daha girerken bile motive olduğumu hissettim vallahi inşallah bütün kilolarımı burada sizinle birlikte vereceğim kaptanım.
Herkese selam ismim ece 30 yaşındayım evliyim henüz çocuklarım yok onun yerine 5 tane minnak kedi besliyorum. Öyle yaşayıp gidiyoruz işte. Salgın herkes gibi bizi de etkiledi işyerlerimiz kapandı bu nedenle bizde eve kapandık..
Sonra da tabi ki geldi kilo kilo kilolar..
Şuan 64.8 kiloyum bu sabah tartıldım. Hedefim önce 55i görmek ardından 52-53 kiloya kadar zorlayacağım. 1 haziranda spor salonları açılacakmış açıldığı gibi birkaç gün içinde bir yer bulup düzenli spora da başlayacağım. Hedefim en geç 2 aya 12-13 kilo verebilmek ve yazı fit geçirmek
Bende enerjine bayıldım bizim takim için doğmuşsunOlley be hoşbuldum.Daha girerken bile motive olduğumu hissettim vallahi inşallah bütün kilolarımı burada sizinle birlikte vereceğim kaptanım.
Herkese selam ismim ece 30 yaşındayım evliyim henüz çocuklarım yok onun yerine 5 tane minnak kedi besliyorum. Öyle yaşayıp gidiyoruz işte. Salgın herkes gibi bizi de etkiledi işyerlerimiz kapandı bu nedenle bizde eve kapandık..
Şuan 64.8 kiloyum bu sabah tartıldım. Hedefim önce 55i görmek ardından 52-53 kiloya kadar zorlayacağım. 1 haziranda spor salonları açılacakmış açıldığı gibi birkaç gün içinde bir yer bulup düzenli spora da başlayacağım. Hedefim en geç 2 aya 12-13 kilo verebilmek ve yazı fit geçirmek
Gruba hoş geldin tez zamsnda ideal kilona kavuşursun insallahOlley be hoşbuldum.Daha girerken bile motive olduğumu hissettim vallahi inşallah bütün kilolarımı burada sizinle birlikte vereceğim kaptanım.
Bende enerjine bayıldım bizim takim için doğmuşsun:)
Memnun olduk Ece karantina çoğu kisiiyi maalesef maddi manevi kilo stres vs olarak.etkiledi geçip gidiyor insallah bu günlerde ☺☺
Biz ekipce karantina sürecinde iyi seyler yaptık gibi sende bizimle birlikte hedefine istediğin süreçte ulaşırsin inşallah ama zayıflama icin kendine o kadar kısıtlı bir zaman verme bence sonra strese girebiliyor insanzaten zaman burda su gibi akıp gidiyor o yuzden acelemiz yok sağlıkla kilo verelim diyelim hep
Gruba hoş geldin tez zamsnda ideal kilona kavuşursun insallah
Inşallah tez zamanda işlerinizde yoluna gider
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederimEceZ hoşgeldinn aramızaaa biz Ramazan öncesi burada fena esip gürlüyorduk da biraz durulduk bu ara Bayram sonrasına kadar herkes yeniden toparlanmış olur herhalde yeni kan geldi gruba
Cherry Mom ben yarın artı gelebilirim çok fena adet şişkinliğim var Dukan birasi falan yapcam cabalicam ama haberin olsun şimdiden
Bana hemen yarın için lazım amaHoşbulduk canım çok teşekkür ederimŞişkinlik için ben pirinç lapası diyeti yapıyorum yağsız tuzsuz iyi geliyor vücuttaki ödemi söküp atıyor
Canımız çıkıyor dahada mi etki etmesinEvet bugünde tartıldım regli.devam ediyor ona rağmen cardiyo etki etti diyebiliriz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?