Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Büyük şans ıyi kullan bunu kas çok olunca yağ yakimi daha hızlı oluyor

Canim yemek yapiyordum yazamadım pardon
Tüm ekip işleyisimiz, kurallarımız 1.sayfada mevcut burayı okuyup 'okudum kabul ediyorum 'diyede yazarsan sevinirim
2 hafta evet deneme süreci var ama yarın itibariyle diğer tüm arkadaşlar gibi herşeyden sorumlusun yani yarından itibaren kilo bildirimi ve menü +spor bildirimlerini bekliyoruz ben şimdi menü sayfamızda da etiketleyecegim seni
Başka başka şeylerde var zamanla çözersin 1 sayfadada var zaten yarışlar vs de yapıyoruz onlarada dahilsin etin senin kemigin bizim ayyy oylemiydi o laf

Tüh regli şişkinliği mi geldi neyse sen elinden geleni.yapta bu haftayı öbür.haftalarda telafi ederiz birlikte insallah

Ben farklı farklı diyetler yapıyorum öyle kilo veriyorum yarın mesela 5 günlük bir diyet var onu yapacağım. Dün ve bugün de pirinç lapası diyeti yapıyorum. Diyetler arası geziyorum metabolizmayı çok düşürmemek için. Bu sizin için sorun olur mu yoksa isteyen istediği şekilde beslenebiliyor mu önemli olan kilo vermek neticede

Canim bizim diyete tabi karistigimiz yok ama detoks tarzı seyler yapiyorsan sonrası çok acı oluyor inan bunu burda 7477372 kez yaşadık gorduk detokslar bittiğinde sağlıkli beslensen bile vücudun onları ekstra algılıyor ve hemen geri geliyor kilolar metabolizma da yavaşlıyor tabi bu arada ve moralin bozuluyor en güzeli saglikli beslenme ve spor gençsin sana engel olacak çocukta yok demiştin yap güzel güzel sporlarıni kalıcı kilo ver acele etme

Ay tabi
Gerçi ben Mehmet emreye hamileyken yine migren atagi.gelmisti.bilmeden serum yedim hemde ne ilaçlar
Nasipten ötesine geçilmiyo da bahnelere sarılıyoruz ya kötü bişey olduğunda boşa kendimizi suçluyoruz elimizde bahane kalmayınca nasip demeyi öğreniyoruz. Ondan dedim

Hoş geldin Ece. Sana da bol eksiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…