- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.861
Hahhaa noldu şiştin miBana hemen yarın için lazım amatarti günü ya hahaha
Büyük şans ıyi kullan bunu kas çok olunca yağ yakimi daha hızlı oluyorAma diyorum ya benim geçen yaz da karnım, bacaklarım falan çok kaslıydı pilatesin etkisiyle. Hatta diyetisyene bu sene yeniden gittiğimde şaşırdı. 62 kg ile bırakmışsın o zaman ki yağ oranın şimdikinden daha fazlaymış nasıl bu kadar kas artışı oldu sende dedi.
Canim yemek yapiyordum yazamadım pardonAynen öyle kaptanım. Bu arada ben yarın kilo bildirimi yapıyor muyum yoksa deneme süreci boyunca kendi halimde birşeyler yapıp sonra diğer cuma mı bildirim yapıyorum süreciniz nasıl işliyor onu da söyleyebilir misiniz
Bana hemen yarın için lazım amatarti günü ya hahaha
Tüh regli şişkinliği mi geldi neyse sen elinden geleni.yapta bu haftayı öbür.haftalarda telafi ederiz birlikte insallahEceZ hoşgeldinn aramızaaa biz Ramazan öncesi burada fena esip gürlüyorduk da biraz durulduk bu ara Bayram sonrasına kadar herkes yeniden toparlanmış olur herhalde yeni kan geldi gruba
Cherry Mom ben yarın artı gelebilirim çok fena adet şişkinliğim var Dukan birasi falan yapcam cabalicam ama haberin olsun şimdiden
Canim yemek yapiyordum yazamadım pardon
Tüm ekip işleyisimiz, kurallarımız 1.sayfada mevcut burayı okuyup 'okudum kabul ediyorum 'diyede yazarsan sevinirim
2 hafta evet deneme süreci var ama yarın itibariyle diğer tüm arkadaşlar gibi herşeyden sorumlusunyani yarından itibaren kilo bildirimi ve menü +spor bildirimlerini bekliyoruz ben şimdi menü sayfamızda da etiketleyecegim seni
Başka başka şeylerde var zamanla çözersin1 sayfadada var zaten yarışlar vs de yapıyoruz onlarada dahilsin etin senin kemigin bizim ayyy oylemiydi o laf
Sen yuruyus yaptın mı bakalımAy bir anda eskiler kategorisine girdim ne çok yeni üye geldi takimaaüstümde daha fazla sorumluluk hissettim bak
Ben artık herşeye şüpheyle bakıyorum etmez etmezCanımız çıkıyor dahada mi etki etmesin
Tabi kaslanirsak koruma döneminde de öyle löp diye geri almayacagizBüyük şans ıyi kullan bunu kas çok olunca yağ yakimi daha hızlı oluyor
Canim bizim diyete tabi karistigimiz yok ama detoks tarzı seyler yapiyorsan sonrası çok acı oluyor inan bunu burda 7477372 kez yaşadık gorduk detokslar bittiğinde sağlıkli beslensen bile vücudun onları ekstra algılıyor ve hemen geri geliyor kilolar metabolizma da yavaşlıyor tabi bu arada ve moralin bozuluyorBen farklı farklı diyetler yapıyorum öyle kilo veriyorum yarın mesela 5 günlük bir diyet var onu yapacağım. Dün ve bugün de pirinç lapası diyeti yapıyorum.Diyetler arası geziyorum metabolizmayı çok düşürmemek için. Bu sizin için sorun olur mu yoksa isteyen istediği şekilde beslenebiliyor mu önemli olan kilo vermek neticede
Ayy sen çok yaşa dusunemedim ben
Sonra ağlaşmayalım burda hep beraberAyy sen çok yaşa dusunemedim ben
Ay tabiSonra ağlaşmayalım burda hep beraber
Nasipten ötesine geçilmiyo da bahnelere sarılıyoruz ya kötü bişey olduğunda boşa kendimizi suçluyoruz elimizde bahane kalmayınca nasip demeyi öğreniyoruz. Ondan dedimAy tabi
Gerçi ben Mehmet emreye hamileyken yine migren atagi.gelmisti.bilmeden serum yedim hemde ne ilaçlar
Tabi tabi aslında hiç birşeye sebep biz değiliz ama kendi hatamız vs sanıyoruzNasipten ötesine geçilmiyo da bahnelere sarılıyoruz ya kötü bişey olduğunda boşa kendimizi suçluyoruz elimizde bahane kalmayınca nasip demeyi öğreniyoruz. Ondan dedim
Ah kuzum ah neyse Allah bilir zamanını kullar ne etse boşBen ilk düşükte ne eşimde hal bırakmıştım ne kendimde beni üzdün ondan oldu diye bile sardım
Hoşbuldum canım teşekkür ederim
Olley be hoşbuldum.Daha girerken bile motive olduğumu hissettim vallahi inşallah bütün kilolarımı burada sizinle birlikte vereceğim kaptanım.
Herkese selam ismim ece 30 yaşındayım evliyim henüz çocuklarım yok onun yerine 5 tane minnak kedi besliyorum. Öyle yaşayıp gidiyoruz işte. Salgın herkes gibi bizi de etkiledi işyerlerimiz kapandı bu nedenle bizde eve kapandık..
Sonra da tabi ki geldi kilo kilo kilolar..
Şuan 64.8 kiloyum bu sabah tartıldım. Hedefim önce 55i görmek ardından 52-53 kiloya kadar zorlayacağım. 1 haziranda spor salonları açılacakmış açıldığı gibi birkaç gün içinde bir yer bulup düzenli spora da başlayacağım. Hedefim en geç 2 aya 12-13 kilo verebilmek ve yazı fit geçirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?