- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.881
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederimŞişkinlik için ben pirinç lapası diyeti yapıyorum yağsız tuzsuz iyi geliyor vücuttaki ödemi söküp atıyor
Hadi ve o dereceValla ben 1. Ay of çok çalışıyorum falan diye bitirdim 2. Ay bi geldi evlere şenlikşınav çekip kolumun üstünde hoplamaktan kol kası yaptım hahaha
Ben farklı farklı diyetler yapıyorum öyle kilo veriyorum yarın mesela 5 günlük bir diyet var onu yapacağım. Dün ve bugün de pirinç lapası diyeti yapıyorum.Diyetler arası geziyorum metabolizmayı çok düşürmemek için. Bu sizin için sorun olur mu yoksa isteyen istediği şekilde beslenebiliyor mu önemli olan kilo vermek neticede
Hayirdir matematikle mi zayiflatiyorlarHadi ve o derecekoz ben daha şınav çekemiyorum bileğim de acıyınca hiç yüklenmedim ona bakalım benim videolarım geldi pazartesi trigonometri x var nasıl bir şi acaba
Canım cardıo.. yoga pilates o kadar.. dynimix e ben bölgesel yazdırıyorum.. yoga zaten yoga.. isometrix de bölgesel gerisi cardıo dedim ama tabii bunlar ilk ay videoları senin yaptıpın videolar farklıBu arada yaptığımız program p90x3 hangi spor kategorisinde sayılıyo acaba
Hiiiçççç ben de artıPazar arastirmasi yapayım
Yarına artı gelme ihtimali olan kaç kişi var acaba sevgili arkadaşlar
Hilal paw hanmeli ben nrmyn terliklikedi ekside olanlar sanırım @Ceylansnn sende durum ne
Şiştim kalk göbek atHahhaa noldu şiştin mi
Tam tarifi alırım sendenErken geleydim sabahtan derdim en az 500 gram fark ederdi geç kaldık artık bir dahaki tartıya
Haftaya tartı günü tüm regl şişkinliğimi, ödemimi her şeyimi atmış olurumTüh regli şişkinliği mi geldi neyse sen elinden geleni.yapta bu haftayı öbür.haftalarda telafi ederiz birlikte insallah ✌✌
Gündüz yarım saat yapabildim çok sıcaktı da şimdi eşimle beraber tekrar cikcaz en az 1 saat yürürümSen yuruyus yaptın mı bakalım
Yaa hiç düşünmedim biliyo musunnAyy sen çok yaşa dusunemedim ben
Ümitlendirmeyeyim beni en çok ümit yıkıyo da sen yine de tedbirli ol diye şeettimŞiştim kalk göbek at
Tam tarifi alırım senden
Haftaya tartı günü tüm regl şişkinliğimi, ödemimi her şeyimi atmış olurumadet olursam maydanoz suyu falan da içerim merak etme
Gündüz yarım saat yapabildim çok sıcaktı da şimdi eşimle beraber tekrar cikcaz en az 1 saat yürürüm
Yaa hiç düşünmedim biliyo musunnpawlover bana hiç o ihtimal olamazmis öyle hemen olmazmış gibi geldiği için o kadar rahat davranıyorum ki iyi ki hatırlattın birazdan kalkıp yapacaktım
Haklısın canım regl zamanı gelene kadar öyle şeyler icmeyeyim:)))Ümitlendirmeyeyim beni en çok ümit yıkıyo da sen yine de tedbirli ol diye şeettim
Canim oruçlu oldugun için yapabilirsin aslında daha çok oruçlu olmayanlar içindi o dediğim sabah ödemli kalkip tartiliyoruz ya ondan oruçlu olanin ödemi gider 1600 ya kadarBen akşam cardıp yapcaktım yapmıyem mı p zaman .. akşam yapmazsam yarın öğle yapmam lazım ama o zaman öğleden önce mi tartılırom
Neeee 1 kg gitti mi.saka gibiHiiiçççç ben de artıneden noldu bilmiyorum
Hoşbuldum teşekkür ederim amin cümlemize.Hoş geldin Ece. Sana da bol eksiler.
KK'nın en eski diyetlerinden birisidir diyet değil aslında daha çok ödem atma gibi birşey. 2 gün boyunca sabah öğle akşam 1er çay bardağı yağsız tuzsuz pirinci haşlayıp yiyorsun. Üstüne bol baharat ve isteğe göre limon suyu. Başka da bir şey yok. Normal zamanda çok fark ettirmez ama regl iken yaparsan 2 günde felaket bir rahatlama hissediyorsun. Hani regl olunca şişeriz ya davul gibi işte o şişkinliği indiriyor o arada 1 kilo civarı da eriyorsun. Tabi yağ mı kas mı bilinmez ama tartıda kesin sonuç verir tam yapıldığında.şu pirinç lapası diyetini daha önce de duymuştum regl öncesi için ama kimden duyduğumu hatırlamıyorum. Nasıl yapılıyor bu diyet merak ettim?
Pirinç lapasını düzenli yapmıyorum çünkü ödem atma diyeti bir de besin öğeleri açısından uzun süreli yapılırsa vücutta kas erimesine neden olur.Diyetlerni bizimle de paylaşırsan bize de çeşit olur. Ben de zaman zaman farklı diyetler yapıyorum yoksa çabuk sıkılıyorum.
Diyetisyenler hikaye asıl güç insan iradesinde.İftardan önce uyumustum, rüyama girdinizdiyetisyene devam ediyormusum iki haftadır ve bir kilo vermişim son 4 günde.Diyetisyen sonuç aldık diyor ben de sonucu sizinle almadım kk ile aldım deyip cikiyorum
Hahhaha reklam metni gibi olmuş hu huuuuİftardan önce uyumustum, rüyama girdinizdiyetisyene devam ediyormusum iki haftadır ve bir kilo vermişim son 4 günde.Diyetisyen sonuç aldık diyor ben de sonucu sizinle almadım kk ile aldım deyip cikiyorum
Hikaye demeyelim deDiyetisyenler hikaye asıl güç insan iradesinde.Bugün diyetisyenlerin verdikleri bütün listeler internette geziyor kalorilere ayrılmış şekilde. Tek gerçek var bu boğazları tutucaz ve bol bol sıvı tüketerek bu yaz günlerinde kilo vericez
Hikaye demeyelim deCalypso95 diyetisyen
Ama dediğin gibi kişi boğazını tutmadiktann sonra en süper diyetisyene denk gelse de boş ☺☺
:) Henüz atanmamis ama onun eğitimini almış canım burda bizimle birlikte zayıflıyor destekte veriyor sağolsun menüleri çok dengelidirAy cidden mi yılın gafını yaptım
Yani tabi ki irade olmadıktan sonra dünyanın en iyi diyetisyeni de gelse sonuç alamayız. Peki calypso diyetisyenken kilolu mu ki diyet mi yapıyor kiyoksa bize danışmanlık mı veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?