- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.901
Hoşbuldum, çok geçmiş olsun
Tamamdır ben tekrar bir bakayım ilk sayfaya:)) Canim çok yarış varda ramazanda çoğunluk aktif olamıyor yapamiyor insan o yüzden azalttık baya programı
İkilide ramazan öncesi yapiyorduk bayramdan sonra yine baslariz
Vuhuuu bu ne güzel bı girişOlley be hoşbuldum.Daha girerken bile motive olduğumu hissettim vallahi inşallah bütün kilolarımı burada sizinle birlikte vereceğim kaptanım.
Herkese selam ismim ece 30 yaşındayım evliyim henüz çocuklarım yok onun yerine 5 tane minnak kedi besliyorum. Öyle yaşayıp gidiyoruz işte. Salgın herkes gibi bizi de etkiledi işyerlerimiz kapandı bu nedenle bizde eve kapandık..
Sonra da tabi ki geldi kilo kilo kilolar..
Şuan 64.8 kiloyum bu sabah tartıldım. Hedefim önce 55i görmek ardından 52-53 kiloya kadar zorlayacağım. 1 haziranda spor salonları açılacakmış açıldığı gibi birkaç gün içinde bir yer bulup düzenli spora da başlayacağım. Hedefim en geç 2 aya 12-13 kilo verebilmek ve yazı fit geçirmek
Ben de her iki hamileliğimde baş ağrısı yaşamıştım, sonradan anladım sebebiniAy tabi
Gerçi ben Mehmet emreye hamileyken yine migren atagi.gelmisti.bilmeden serum yedim hemde ne ilaçlar
Merhaba canım teşekkür ederim senin boyun kaç peki benim 167-169 civarındaVuhuuu bu ne güzel bı girişkilo hedeflerimiz ve başlangıç tarihlerimkz çok yakın
Çözümü herkes biliyor zaten tatlım, sıkıntı bilinenle amel edilmemesi deDiyetisyenler hikaye asıl güç insan iradesinde.Bugün diyetisyenlerin verdikleri bütün listeler internette geziyor kalorilere ayrılmış şekilde. Tek gerçek var bu boğazları tutucaz ve bol bol sıvı tüketerek bu yaz günlerinde kilo vericez
Ya gördüm mu öyle rüya görürüm benHahhaha reklam metni gibi olmuş hu huuuu
Ben de hiç diyetisyene gitmedim ama nereden girdi rüyama bilmemHikaye demeyelim de@Calypso95 diyetisyen
Ama dediğin gibi kişi boğazını tutmadiktann sonra en süper diyetisyene denk gelse de boş ☺☺
dakika bir gol birAy cidden mi yılın gafını yaptım
Yani tabi ki irade olmadıktan sonra dünyanın en iyi diyetisyeni de gelse sonuç alamayız. Peki calypso diyetisyenken kilolu mu ki diyet mi yapıyor kiyoksa bize danışmanlık mı veriyor
Bir an önce atanır umarım:) Henüz atanmamis ama onun eğitimini almış canım burda bizimle birlikte zayıflıyor destekte veriyor sağolsun menüleri çok dengelidir
Ama ben ağlarımMerhaba canım teşekkür ederim senin boyun kaç peki benim 167-169 civarında
dakika bir gol bir
Ama ben ağlarım153
Bir an önce atanır umarım
Ama ben ağlarım153
Benimde en son gittigim diyetisyen baya bayaa kiloluyduAnnem diyetisyen olmamı isterdi de puanım yetmemişti olamamıştım sanırım içten içe kıskanıyorum onlarıondan öyle dedim bilinçaltıma işlemiş
haahaah bardağın dolu tarafıAy ağlama boşver o uzun sen kısa degilsin ❤❤
boyun çok iyiymiş güzel avantaj ama 0 beden olursun cidden 51 kg olursanOlsun minyon tipli olmak her zaman genç gösteriyor ben 30 yaşına geldim hala 23 24 sanıyor görenler.O zaman senin boyuna göre sanırım 51 52 kilo sana uygun olur gibi. Ben bu boyla 51 - 52 olduğumda sıfır beden kıyafetler oluyordu bana çünkü
Benim durum vahim canım cuma gününden beri sabit kilodayımPazar arastirmasi yapayım
Yarına artı gelme ihtimali olan kaç kişi var acaba sevgili arkadaşlar
Hilal paw hanmeli ben nrmyn terliklikedi ekside olanlar sanırımCeylansnn sende durum ne
Tabiki bende öyle düşünüyorum pilates ise yarıyor sanırım o aşamada hatları yuvarlaklastiriyorÇok da kilo vermek iyi değil kızlar diyet ve sporla ben sıfır bedeni gördüm bildiğin xxs giyiyordum karın kaslarım vardı adonislerim vardı vs vs. Ama o zamanda işin kötü tarafı ne popiş kalıyor ne memiş. Tahta gibi oluyorsun her yerden gidiyor sonuçta memiş ve popişte de yağ depoları var. O yüzden bu defa o kadar inmeye çalışmayacağım ve spora başlayınca göğüs ve popo kaslarımı güçlü tutacak şeylere ağırlık vereceğim
İyiyim kuzum şuan sadece hayırlısıyla ramazanın bitmesini bekliyorum ben çok halsiz kaldımGüzel yurumussun ama tebrikler canim nasıl oldun şimdi ?
Yarına kadar.100 200 birşey gider insallah canım sahur yapacaksan dikkatli.yapmaya çalışBenim durum vahim canım cuma gününden beri sabit kilodayım
Tabiki bende öyle düşünüyorum pilates ise yarıyor sanırım o aşamada hatları yuvarlaklastiriyor
Çok haklisin çok zor ama bitti birşey kallmadi kuzum İzmir fenaymis bende kayınvalidemden alıyorum hava durumunuİyiyim kuzum şuan sadece hayırlısıyla ramazanın bitmesini bekliyorum ben çok halsiz kaldım
Valla kuzum halsizim şu halsizliğim bitsin gitsin istiyorum ramazan bitince daha iyi olacak sanırımNaber tatdlım ☺ bugün nasıl gidiyor
Adaçayınin zayıflamaya etkisi varmiyms bilmiyordumAdaçayı vs de işe yarıyor günlük içmek lazım. Spor yaparken de ağırlık olarak bele yüklenmek lazım bel inceldikçe kum saati gibi diğer bölgeler öne çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?