Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbuldum, çok geçmiş olsun
:)) Canim çok yarış varda ramazanda çoğunluk aktif olamıyor yapamiyor insan o yüzden azalttık baya programı
İkilide ramazan öncesi yapiyorduk bayramdan sonra yine baslariz
Tamamdır ben tekrar bir bakayım ilk sayfaya
Vuhuuu bu ne güzel bı giriş kilo hedeflerimiz ve başlangıç tarihlerimkz çok yakın
Ay tabi
Gerçi ben Mehmet emreye hamileyken yine migren atagi.gelmisti.bilmeden serum yedim hemde ne ilaçlar
Ben de her iki hamileliğimde baş ağrısı yaşamıştım, sonradan anladım sebebini

Çözümü herkes biliyor zaten tatlım, sıkıntı bilinenle amel edilmemesi deyoksa burda ne işimiz var
Birlikte başaracağız inşallah
Hahhaha reklam metni gibi olmuş hu huuuu
Ya gördüm mu öyle rüya görürüm ben
Hikaye demeyelim de @Calypso95 diyetisyen
Ama dediğin gibi kişi boğazını tutmadiktann sonra en süper diyetisyene denk gelse de boş ☺☺
Ben de hiç diyetisyene gitmedim ama nereden girdi rüyama bilmem
dakika bir gol bir

Bir an önce atanır umarım

Ama ben ağlarım 153

Olsun minyon tipli olmak her zaman genç gösteriyor ben 30 yaşına geldim hala 23 24 sanıyor görenler. O zaman senin boyuna göre sanırım 51 52 kilo sana uygun olur gibi. Ben bu boyla 51 - 52 olduğumda sıfır beden kıyafetler oluyordu bana çünkü

boyun çok iyiymiş güzel avantaj ama 0 beden olursun cidden 51 kg olursan

Çok da kilo vermek iyi değil kızlar diyet ve sporla ben sıfır bedeni gördüm bildiğin xxs giyiyordum karın kaslarım vardı adonislerim vardı vs vs. Ama o zamanda işin kötü tarafı ne popiş kalıyor ne memiş. Tahta gibi oluyorsun her yerden gidiyor sonuçta memiş ve popişte de yağ depoları var. O yüzden bu defa o kadar inmeye çalışmayacağım ve spora başlayınca göğüs ve popo kaslarımı güçlü tutacak şeylere ağırlık vereceğim

Pazar arastirmasi yapayım
Yarına artı gelme ihtimali olan kaç kişi var acaba sevgili arkadaşlar
Hilal paw hanmeli ben nrmyn terliklikedi ekside olanlar sanırım Ceylansnn sende durum ne
Benim durum vahim canım cuma gününden beri sabit kilodayım

Bir de fiziği ile çok övülen ünlü bir model vardı kadın böyle kusursuz bir vücuda sahip. Röportajında popo ve memişlerinden yakınanlar bellerini inceltsinler. Bel inceldiği zaman popo ve memişler de doğal olarak daha büyük gözüküyor demişti. Ben de bu defa o felsefe ile hareket edip belimi ölümüne incelticem sopa, yan mekik gibi hareketlerle.

Evet evlendik belki artık kendimizi beğendirmemize gerek yok kimselere ama ben yine de giydiğimi beğenmek ve kendime olan saygım için dediğim gibi hareket edicem

Tabiki bende öyle düşünüyorum pilates ise yarıyor sanırım o aşamada hatları yuvarlaklastiriyor

Tabiki bende öyle düşünüyorum pilates ise yarıyor sanırım o aşamada hatları yuvarlaklastiriyor

Adaçayı vs de işe yarıyor günlük içmek lazım. Spor yaparken de ağırlık olarak bele yüklenmek lazım bel inceldikçe kum saati gibi diğer bölgeler öne çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…