Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Adaçayınin zayıflamaya etkisi varmiyms bilmiyordum
Yok memiş büyütücü olarak tercih edebilirsin günde 1 bardak. Zayıflama sürecindeki etkisi ise işte sıvı alımına katkı sağlamak olur. Çok matah bi tadı yok ama ben zaten su içme konusunda çok zayıfım en azından böyle böyle sıvı alımını da arttırmış olurum

Aman yok yok büyümesin ben onları kucultene kadar ne cektim

Annem diyetisyen olmamı isterdi de puanım yetmemişti olamamıştım sanırım içten içe kıskanıyorum onları ondan öyle dedim bilinçaltıma işlemiş
Annen istemiş,sen temiz tut bilinçaltını boşver
Ay ağlama boşver o uzun sen kısa degilsin ❤❤
Tesellide nirvanaçok teşekkür ederim, kesinlikle o uzun
Bende 55 ile 52 sınır aslında biliyor musun,bu kilolara gelince kilo verdiğim belli oluyor
Çok haklisin çok zor ama bitti birşey kallmadi kuzum İzmir fenaymis bende kayınvalidemden alıyorum hava durumunu
Annemler İzmir'de, yakında ben de gideceğim ama gözüm korkuyor ve ya

Bugün ablama geldim canım bakalım Sahur yapmam diye düşünüyorum ama belli de olmaz
Ahhh ceylan ne yaptılar kız sana vallaha nazara geldin. Ben size demiştim kıçınızı kaşıyın diye kimse beni dinlemiyor ki. Kız bi birinci oldu sonra yıldız gibi kaydı vallaha. Kendine gel bir an önce hiç yakışmıyor sana böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…