- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.921
Bugün ablama geldim canım bakalım Sahur yapmam diye düşünüyorum ama belli de olmazYarına kadar.100 200 birşey gider insallah canım sahur yapacaksan dikkatli.yapmaya çalış
Aman çay yanına dikkat edelimBugün ablama geldim canım bakalım Sahur yapmam diye düşünüyorum ama belli de olmaz
Yok memiş büyütücü olarak tercih edebilirsin günde 1 bardak.Adaçayınin zayıflamaya etkisi varmiyms bilmiyordum
Aman yok yok büyümesin ben onları kucultene kadar ne cektimYok memiş büyütücü olarak tercih edebilirsin günde 1 bardak.Zayıflama sürecindeki etkisi ise işte sıvı alımına katkı sağlamak olur. Çok matah bi tadı yok ama ben zaten su içme konusunda çok zayıfım en azından böyle böyle sıvı alımını da arttırmış olurum
Annen istemiş,sen temiz tut bilinçaltını boşverAnnem diyetisyen olmamı isterdi de puanım yetmemişti olamamıştım sanırım içten içe kıskanıyorum onlarıondan öyle dedim bilinçaltıma işlemiş
Tesellide nirvanaAy ağlama boşver o uzun sen kısa degilsin ❤❤
Bende 55 ile 52 sınır aslında biliyor musun,bu kilolara gelince kilo verdiğim belli oluyorOlsun minyon tipli olmak her zaman genç gösteriyor ben 30 yaşına geldim hala 23 24 sanıyor görenler.O zaman senin boyuna göre sanırım 51 52 kilo sana uygun olur gibi. Ben bu boyla 51 - 52 olduğumda sıfır beden kıyafetler oluyordu bana çünkü
Annemler İzmir'de, yakında ben de gideceğim ama gözüm korkuyor ve yaÇok haklisin çok zor ama bitti birşey kallmadi kuzum İzmir fenaymis bende kayınvalidemden alıyorum hava durumunu
Adaçayı tuvalete çok cikartiyo ödem atıcı gibi ama sürekli içmek riskli yeşil çay daha iyiAdaçayınin zayıflamaya etkisi varmiyms bilmiyordum
Oruç yok artık ben deCanim oruçlu oldugun için yapabilirsin aslında daha çok oruçlu olmayanlar içindi o dediğim sabah ödemli kalkip tartiliyoruz ya ondan oruçlu olanin ödemi gider 1600 ya kadar
Ya sormaNeeee 1 kg gitti mi.saka gibipazartesi eksi 1 geldin şimdi artı heeee gösterip elletmeyenler gibi oldu
Sabır canım çok az kaldıValla kuzum halsizim şu halsizliğim bitsin gitsin istiyorum ramazan bitince daha iyi olacak sanırım
Ooh afiyet olsunŞimdi kendime şekersiz 2si 1arada yapıyorum ve mesajlarınızı okuyorum
Hoşbuldum canım teşekkürlerOoh afiyet olsunhoşgeldin bu arada
Ahhh ceylan ne yaptılar kız sana vallaha nazara geldin. Ben size demiştim kıçınızı kaşıyın diye kimse beni dinlemiyor ki. Kız bi birinci oldu sonra yıldız gibi kaydı vallaha. Kendine gel bir an önce hiç yakışmıyor sana böyleBugün ablama geldim canım bakalım Sahur yapmam diye düşünüyorum ama belli de olmaz
Kayan kayanaAhhh ceylan ne yaptılar kız sana vallaha nazara geldin. Ben size demiştim kıçınızı kaşıyın diye kimse beni dinlemiyor ki. Kız bi birinci oldu sonra yıldız gibi kaydı vallaha. Kendine gel bir an önce hiç yakışmıyor sana böyle
Yuh cidden mi.Ramazan bitmeye yaklaştıkça benim eksi eksilmemeye başladı. Benim eksiler psikolojik miydi acaba
Ya benşm kiRamazan bitmeye yaklaştıkça benim eksi eksilmemeye başladı. Benim eksiler psikolojik miydi acaba
Kendini filtre yada granül kahveye alistirirsan çok iyi olur canim hem sağlık açısından hemde onlarda süt tozu krema var ya o açıdan. Afiyet olsunŞimdi kendime şekersiz 2si 1arada yapıyorum ve mesajlarınızı okuyorum
Ayy deme öyleeeYarın sonuncuyuz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?