- 23 Mart 2016
- 31.164
- 92.517
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.941
Aynen ama bayramın 1. Günü falan regl olacağım gibi canımda çok tatlı istiyor ondan mi bilmiyorum. Ama kendimi şiş hissetmiyorum ama ödem atıcıları içiyorum bakalım. Pazartesi de n sonra 200 daha gitti yanlış söyledim basta ama istediğim kadar gitmediYuh cidden mi.Pazartesiden beri inmedi mi yoksa
Ağzını hayra ac kız o ne biçim laf tövbe et çabukYarın sonuncuyuz bence
Evde olanları bitiriyorum canım 3ü bir arada vardı birde bunlar vardı. 1-2 tane kaldı zaten sonra sade nescafeye geçeceğim başka türlü de içemiyorum :/Kendini filtre yada granül kahveye alistirirsan çok iyi olur canim hem sağlık açısından hemde onlarda süt tozu krema var ya o açıdan. Afiyet olsun ☺
Ondandır ozaman canım kendini yine strese sokma relax olunca iyi oluyor herşeyAynen ama bayramın 1. Günü falan regl olacağım gibi canımda çok tatlı istiyor ondan mi bilmiyorum. Ama kendimi şiş hissetmiyorum ama ödem atıcıları içiyorum bakalım. Pazartesi de n sonra 200 daha gitti yanlış söyledim basta ama istediğim kadar gitmedi
Merak etmeyin ben listeye girdikten sonra her hafta birinciyizYarın sonuncuyuz bence
Yapacak bişey yok canım acayip dondurma istiyor ama yemiyorum neden yarın içinAy ne etsek
Ben onlarla çok kilo aldım ya.o yuzden dedim şimdide hayatta içemiyorum tadı çok garip geliyor 2 yıl oldu agzima surmedim :)Evde olanları bitiriyorum canım 3ü bir arada vardı birde bunlar vardı. 1-2 tane kaldı zaten sonra sade nescafeye geçeceğim başka türlü de içemiyorum :/
Direnn hilalYapacak bişey yok canım acayip dondurma istiyor ama yemiyorum neden yarın için
Hoşbulduk teşekkür ederim ömrümüz buralarda geçiyor vallahi ne yapalım su içsek yarıyor
Ödem aticiyi fazla içeceğim bugün yarında son dakikaya kadar beklersem hedef tutar belki tutmazsa da yaklaşırOndandır ozaman canım kendini yine strese sokma relax olunca iyi oluyor herşey ❤
Ayıpsın yakında buralarda direnişi filme dökeceğiz.Direnn hilal
Süt tozunun 1 çay kaşığında 90 kalori mi ne vardı felaket derecede kalorili birşey yani. Yarın marketten diyetim için patates falan alırken sade kahvede alayım öyle devam edeyimBen onlarla çok kilo aldım ya.o yuzden dedim şimdide hayatta içemiyorum tadı çok garip geliyor 2 yıl oldu agzima surmedim :)
İnşallah canım bakalım bende hedefe yakınım olur inşallahÖdem aticiyi fazla içeceğim bugün yarında son dakikaya kadar beklersem hedef tutar belki tutmazsa da yaklaşır
Vayyy helal olsun devamını bekliyoruz
Ayıpsın yakında buralarda direnişi filme dökeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?