Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yuh cidden mi. Pazartesiden beri inmedi mi yoksa
Aynen ama bayramın 1. Günü falan regl olacağım gibi canımda çok tatlı istiyor ondan mi bilmiyorum. Ama kendimi şiş hissetmiyorum ama ödem atıcıları içiyorum bakalım. Pazartesi de n sonra 200 daha gitti yanlış söyledim basta ama istediğim kadar gitmedi

Kendini filtre yada granül kahveye alistirirsan çok iyi olur canim hem sağlık açısından hemde onlarda süt tozu krema var ya o açıdan. Afiyet olsun ☺
Evde olanları bitiriyorum canım 3ü bir arada vardı birde bunlar vardı. 1-2 tane kaldı zaten sonra sade nescafeye geçeceğim başka türlü de içemiyorum :/

Ondandır ozaman canım kendini yine strese sokma relax olunca iyi oluyor herşey

Evde olanları bitiriyorum canım 3ü bir arada vardı birde bunlar vardı. 1-2 tane kaldı zaten sonra sade nescafeye geçeceğim başka türlü de içemiyorum :/
Ben onlarla çok kilo aldım ya.o yuzden dedim şimdide hayatta içemiyorum tadı çok garip geliyor 2 yıl oldu agzima surmedim :)

Ben onlarla çok kilo aldım ya.o yuzden dedim şimdide hayatta içemiyorum tadı çok garip geliyor 2 yıl oldu agzima surmedim :)
Süt tozunun 1 çay kaşığında 90 kalori mi ne vardı felaket derecede kalorili birşey yani. Yarın marketten diyetim için patates falan alırken sade kahvede alayım öyle devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…