Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oruç yok artık ben de
Mübarek on bir aylar gelince düzene girecegimi umuyorum ben de
Kendini filtre yada granül kahveye alistirirsan çok iyi olur canim hem sağlık açısından hemde onlarda süt tozu krema var ya o açıdan. Afiyet olsun ☺
Ben de nescafeden başkasını icmeyenlerdendim ama artık böyle cümleleri kaldırdım (kaldırıyorum) hayatımdan,tavsiye ederim son dönemde moda oldu ya hani 3 YK şeker 3yk granül kahve ve 3 YK suyu mikser ile cirsiyorsun ve elde ettiğin karışımdan(krema gibi oluyor) damak tadına göre ekliyorsun süte ve alsana evde doğal ucu bir aradasüt tozu vs yok.
Şekeri bir yk koyuyorum çok da güzel oluyor
Kalkın zıpliyoruzzzzz
iahhh kalkamiyoomm, bugün halı falan fırçaların,coktu.m
Merak etmeyin ben listeye girdikten sonra her hafta birinciyiz
Vuhuuu çok iddialisin bebeeemm
Hoşbuldum, teşekkür ederim

Nasıldı amaa tebrikler bu arada yarın nur topu gibi agrilarin olacak panik yapma 3gun sonra geçiyor.
O mezun ona bisey olmaz ramazandan sonra diğer sporları bırakıp kardio yu iki tür mu yapsak biz ya bu hafta zor geçecek bu bayramlar falan yanlız geçince çok sıkıyor beni bi de tam tatlı krizi dönemine geliyor.

Yapacak bişey yok canım acayip dondurma istiyor ama yemiyorum neden yarın için
şimdi bana da sordu eşim, ağlaya ağlaya hayır dedimonlar yiyor
Ben onlarla çok kilo aldım ya.o yuzden dedim şimdide hayatta içemiyorum tadı çok garip geliyor 2 yıl oldu agzima surmedim :)
Oy maşallah ne ben okulda cayin tadını sevmediğim için iki güne bir içtim bu yıl ve 50 ile başladığım okulu 57 ile kapattımkarantina kısmını demiyorum bile
Yes fit i kurtarmaz ama
Cherry Mom su sizin tk 500 cardio video 31 dk olani yaptim kaaaac gun sonra

O mezun ona bisey olmaz ramazandan sonra diğer sporları bırakıp kardio yu iki tür mu yapsak biz ya bu hafta zor geçecek bu bayramlar falan yanlız geçince çok sıkıyor beni bi de tam tatlı krizi dönemine geliyor.
İki tür mü iki tur mu ? İki halde de zor bir şey dedinn galiba

Yapalimm yapalım hepsinden yapalım
Tebrikler olsun yesin bosver onlarda 2 dakika sonra bitirecek işte
Zaten hiç guzel değil ki

30’da zaten bir şey farketmiyor 20’lerinden. Dönüm noktası 35 ben şimdiden söyleyeyim yaşı 35’ten küçük olanlar tedbirlerini alsın. Dönüm noktası 40 falan zanneder çoğu insan ama kesinlikle iyi gözlemciyimdir. Bir kadının ilk dönüm noktalarından biri 35. Orta yüz hafif aşağı inmeye başlıyor kolajen azalıyor,cilt elastikiyeti ilk bu yaşlarda azalmaya başlıyor ve bir değişiklik var bende diyorsun ama o kadar belli belirsiz olduğu için de o değişikliğin ne olduğunu anlayamıyorsun. Sonra ki dönüm noktası da net olarak 50 bence. Bu akşam ki dersimiz de bu kadaaaarrr....

Bebeğim ben 21 gün tam tuttum şükür aslında vücut alıştı 24 saatte bir yemeğe.. hala oruç muyum ki diyorum kendime sabahları bu durumu bozmamak lazım.. ben de if programı indirdim bakalım 18-6 orucuna ayarladım.. onunla devam edeyim.. sabah yeşil çay veya süt ile hurma incir yoğurt gibi bi öğün akşam da yemek yiyeyim diyorum oruç bana çok şükür çok güzel kilo verdirdi.. her hafta 1.500verdim ben ama gel gör relg olduğum gibi tepeme bindiler hemen atmam lazım.. çok moral bozuyor.. ben de de moral bozukluğu yeme atağı yapıyor olmadık şeyleri yiyesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…