- 23 Mart 2016
- 31.164
- 92.517
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.961
Nasıldı amaa
Hemde ne dram hele de karantina şartlarındatabi bildigin dram bu
Cidden bencede bu sıkıntıli zamanda millet kıçını korumaya çalışırken bizz zayiflamaya çalıştık durdukHemde ne dram hele de karantina şartlarında
Mübarek on bir aylar gelince düzene girecegimi umuyorum ben deOruç yok artık ben de
Ben de nescafeden başkasını icmeyenlerdendim ama artık böyle cümleleri kaldırdım (kaldırıyorum) hayatımdan,tavsiye ederimKendini filtre yada granül kahveye alistirirsan çok iyi olur canim hem sağlık açısından hemde onlarda süt tozu krema var ya o açıdan. Afiyet olsun ☺
iahhh kalkamiyoomm, bugün halı falan fırçaların,coktu.mKalkın zıpliyoruzzzzz
Vuhuuu çok iddialisin bebeeemmMerak etmeyin ben listeye girdikten sonra her hafta birinciyiz
Hoşbuldum, teşekkür ederim
O mezun ona bisey olmazNasıldı amaatebrikler bu arada yarın nur topu gibi agrilarin olacak panik yapma 3gun sonra geçiyor.
Bugun hic agrim yok,terledim ve titredim biraz sadeceNasıldı amaatebrikler bu arada yarın nur topu gibi agrilarin olacak panik yapma 3gun sonra geçiyor.
Bugün değil zaten yarınBugun hic agrim yok,terledim ve titredim biraz sadece
Yapacak bişey yok canım acayip dondurma istiyor ama yemiyorum neden yarın için
Oy maşallahBen onlarla çok kilo aldım ya.o yuzden dedim şimdide hayatta içemiyorum tadı çok garip geliyor 2 yıl oldu agzima surmedim :)
İki tür mü iki tur mu ?O mezun ona bisey olmazramazandan sonra diğer sporları bırakıp kardio yu iki tür mu yapsak biz ya bu hafta zor geçecek bu bayramlar falan yanlız geçince çok sıkıyor beni bi de tam tatlı krizi dönemine geliyor.
Tebrikler olsun yesin bosver onlarda 2 dakika sonra bitirecek işteşimdi bana da sordu eşim, ağlaya ağlaya hayır dedim onlar yiyor
Iki tür de yapabiliriz iki tur daİki tür mü iki tur mu ?İki halde de zor bir şey dedinn galiba
Yapalimm yapalım hepsinden yapalımO mezun ona bisey olmazramazandan sonra diğer sporları bırakıp kardio yu iki tür mu yapsak biz ya bu hafta zor geçecek bu bayramlar falan yanlız geçince çok sıkıyor beni bi de tam tatlı krizi dönemine geliyor.
Zaten hiç guzel değil kiTebrikler olsun yesin bosver onlarda 2 dakika sonra bitirecek işte
Iki tür de yapabiliriz iki tur daikisini birdende sabah öğle akşam aç karnına
İftar sahur şeklinde yazıyordum ama iftarı mi yazayım sadece?Kızlar müsait olanlar menüleri yazsinda spor listesini guncelleyeyim
Olur canım sadece sporuda yazabilirsin daha.cok spor listesi için demiştimİftar sahur şeklinde yazıyordum ama iftarı mi yazayım sadece?
Rabbim şifasını tez zamanda versin inşallah
Ben bir tane aldım canım keşke vakit olsa daha çok alsam kusura bakma
5.takim bizden
Öhöm öhöm ayıp oluyorDiyetisyenler hikaye asıl güç insan iradesinde.Bugün diyetisyenlerin verdikleri bütün listeler internette geziyor kalorilere ayrılmış şekilde. Tek gerçek var bu boğazları tutucaz ve bol bol sıvı tüketerek bu yaz günlerinde kilo vericez evet internette gerçekten çok diyet var ama aslında diyet kişiye özeldir
Canım ben umudu kestim 3 senedir bekliyorum. O yüzden kendi danışma merkezimi açmaya karar verdimBir an önce atanır umarım
Ama ben ağlarım153
Bende spor yok zatenKızlar müsait olanlar menüleri yazsinda spor listesini guncelleyeyim
Olsun minyon tipli olmak her zaman genç gösteriyor ben 30 yaşına geldim hala 23 24 sanıyor görenler.O zaman senin boyuna göre sanırım 51 52 kilo sana uygun olur gibi. Ben bu boyla 51 - 52 olduğumda sıfır beden kıyafetler oluyordu bana çünkü
Bebeğim ben 21 gün tam tuttum şükür aslında vücut alıştı 24 saatte bir yemeğe.. hala oruç muyum ki diyorum kendime sabahlarıMübarek on bir aylar gelince düzene girecegimi umuyorum ben de
Ben de nescafeden başkasını icmeyenlerdendim ama artık böyle cümleleri kaldırdım (kaldırıyorum) hayatımdan,tavsiye ederimson dönemde moda oldu ya hani 3 YK şeker 3yk granül kahve ve 3 YK suyu mikser ile cirsiyorsun ve elde ettiğin karışımdan(krema gibi oluyor) damak tadına göre ekliyorsun süte ve alsana evde doğal ucu bir arada süt tozu vs yok.
Şekeri bir yk koyuyorum çok da güzel oluyor
iahhh kalkamiyoomm, bugün halı falan fırçaların,coktu.m
Vuhuuu çok iddialisin bebeeemm
Hoşbuldum, teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?