- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.981
Aha benim gibi 35 tesbiti yapan biri daha30’da zaten bir şey farketmiyor 20’lerinden. Dönüm noktası 35 ben şimdiden söyleyeyim yaşı 35’ten küçük olanlar tedbirlerini alsın.Dönüm noktası 40 falan zanneder çoğu insan ama kesinlikle iyi gözlemciyimdir. Bir kadının ilk dönüm noktalarından biri 35. Orta yüz hafif aşağı inmeye başlıyor kolajen azalıyor,cilt elastikiyeti ilk bu yaşlarda azalmaya başlıyor ve bir değişiklik var bende diyorsun ama o kadar belli belirsiz olduğu için de o değişikliğin ne olduğunu anlayamıyorsun. Sonra ki dönüm noktası da net olarak 50 bence. Bu akşam ki dersimiz de bu kadaaaarrr....
Yuh cidden mi.Pazartesiden beri inmedi mi yoksa
Aha benim gibi 35 tesbiti yapan biri dahaisler bitmiyordu bi gunde,35 öncesi gibii
Ay hadi yaakolay kolay da iyice analiz etmeden yazmam, tespit gibi tespittir bu. Bundan sonra 35’lik gören herkes gözünü dört açsın2 seneye kaz ayaklarının belirginleşeceğinden haberleri olsun
Zıplarsak kesin sonuncu oluruz artık
Ay ne etsek
Ay hadi yaanapilmali peki ben şimdiden baslayayim 26 ya girdik yani yıl itibariyle
34 e yeni girmis biri olarak şuan fenaaa tirstimmm30’da zaten bir şey farketmiyor 20’lerinden. Dönüm noktası 35 ben şimdiden söyleyeyim yaşı 35’ten küçük olanlar tedbirlerini alsın.Dönüm noktası 40 falan zanneder çoğu insan ama kesinlikle iyi gözlemciyimdir. Bir kadının ilk dönüm noktalarından biri 35. Orta yüz hafif aşağı inmeye başlıyor kolajen azalıyor,cilt elastikiyeti ilk bu yaşlarda azalmaya başlıyor ve bir değişiklik var bende diyorsun ama o kadar belli belirsiz olduğu için de o değişikliğin ne olduğunu anlayamıyorsun. Sonra ki dönüm noktası da net olarak 50 bence. Bu akşam ki dersimiz de bu kadaaaarrr....
Uykum kaçtı yaaaa pamukcum deme öyle şeylerkolay kolay da iyice analiz etmeden yazmam, tespit gibi tespittir bu. Bundan sonra 35’lik gören herkes gözünü dört açsın2 seneye kaz ayaklarının belirginleşeceğinden haberleri olsun
Aynen bende bunu oğluma alacağım güneş kremini doktora danisinca öğrenmiştim +50 daha kimyasal kesinlikle1.si nemlendiricini ihmal etme
2. si göz çevresi için muttlakaaa tedbirini al. En çok göz çevresi yaşlandırıyor insanı. Yani yaşlandırıyor demeyelim de işte artık yaşının ilerlemeye başladığı ilk oradan anlaşılmaya başlıyor çünkü kolajen azaldıkça kaçınılmaz olarak deformasyona uğrayan çok ince dokulu bir yer.
3.deli gibi güneşin altında yatma. Ama cildimizin güneşe de ihtiyacı var onun için her defasında da 50+ koruyuculu krem sürüpte çıkmam ben. Cilt doktorum da bana 30+ sonrası içeriklerin fazla kimyasal olmasından dolayı aslında daha zararlı olduğunu söylemişti. Ama Türkiye’de nedense illa 50+ olsun denildiği için nir çok markanın yurt dışında 50+ ürretmemesine rağmen Türkiye pazarına 50+ olarak girdiklerini söylemişti. Bu doğru. Araştırabilirsiniz.
Güneşten korunmaktan anladığım artık 18-20 yaşlarımda ki gibi saatlerce güneşin altında kalmamak.
1.si nemlendiricini ihmal etme
2. si göz çevresi için muttlakaaa tedbirini al. En çok göz çevresi yaşlandırıyor insanı. Yani yaşlandırıyor demeyelim de işte artık yaşının ilerlemeye başladığı ilk oradan anlaşılmaya başlıyor çünkü kolajen azaldıkça kaçınılmaz olarak deformasyona uğrayan çok ince dokulu bir yer.
3.deli gibi güneşin altında yatma. Ama cildimizin güneşe de ihtiyacı var onun için her defasında da 50+ koruyuculu krem sürüpte çıkmam ben. Cilt doktorum da bana 30+ sonrası içeriklerin fazla kimyasal olmasından dolayı aslında daha zararlı olduğunu söylemişti. Ama Türkiye’de nedense illa 50+ olsun denildiği için nir çok markanın yurt dışında 50+ ürretmemesine rağmen Türkiye pazarına 50+ olarak girdiklerini söylemişti. Bu doğru. Araştırabilirsiniz.
Güneşten korunmaktan anladığım artık 18-20 yaşlarımda ki gibi saatlerce güneşin altında kalmamak.
Bebeğim ben 21 gün tam tuttum şükür aslında vücut alıştı 24 saatte bir yemeğe.. hala oruç muyum ki diyorum kendime sabahlarıbu durumu bozmamak lazım.. ben de if programı indirdim bakalım 18-6 orucuna ayarladım.. onunla devam edeyim.. sabah yeşil çay veya süt ile hurma incir yoğurt gibi bi öğün akşam da yemek yiyeyim diyorum oruç bana çok şükür çok güzel kilo verdirdi.. her hafta 1.500verdim ben ama gel gör relg olduğum gibi tepeme bindiler hemen atmam lazım.. çok moral bozuyor.. ben de de moral bozukluğu yeme atağı yapıyor olmadık şeyleri yiyesim geliyor
34 e yeni girmis biri olarak şuan fenaaa tirstimmm
34 e yeni girmis biri olarak şuan fenaaa tirstimmm
Ben yüzümü sürekli nemlendiririm gül suyuyla ya da nemlendiriciyle. Fondöten sureceksem içinde spf olanını alırım. Ama özellikle güneş kremi sürüp çıkmıyorum güneş altında da kalmıyorum ama. Çünkü çok hassas cildim var direk tavuk gibi kızarırım korurum genelde yüzümü güneşten
Kremde marka yada yağlarda hangi yağ önerin var mı canımSana söyleyebileceğim en iyi şey; göz çevreni koru!Nemlendirici anti aging bir krem veya doğal yağlar da olabilir. Ama mutlaka bir şeyler kullanın göz çevrenize.
Uykum kaçtı yaaaa pamukcum deme öyle şeyler
Küçük yerde yaşayanların çoğu öyle cilt bakımından bizim ciltler çok pisliğe maruz kalıyoBakımını yapmayanlar için geçerli bu ben sizi erkenden uyardım şanslısınızBen çok geç kaldım benim göz çevremi artık ancak bir cerrah toparlar Göz altım zaten yapısal olarak torbacıklıydı şimdi 2 kat torbacıklı oldu. Zamanında aman dedim annneanneme bakarak genlerime güvendim hiç önemsemedim göz çevremi. Anneannem 85 yaşında alnında çizgi çıkmıyor kadının. Cildi mis gibi. Keşke her şeyimle benzeseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?