Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aha benim gibi 35 tesbiti yapan biri dahaisler bitmiyordu bi gunde,35 öncesi gibii

Aha benim gibi 35 tesbiti yapan biri dahaisler bitmiyordu bi gunde,35 öncesi gibii

kolay kolay da iyice analiz etmeden yazmam, tespit gibi tespittir bu. Bundan sonra 35’lik gören herkes gözünü dört açsın 2 seneye kaz ayaklarının belirginleşeceğinden haberleri olsun

kolay kolay da iyice analiz etmeden yazmam, tespit gibi tespittir bu. Bundan sonra 35’lik gören herkes gözünü dört açsın 2 seneye kaz ayaklarının belirginleşeceğinden haberleri olsun
Ay hadi yaa napilmali peki ben şimdiden baslayayim 26 ya girdik yani yıl itibariyle

Ay hadi yaa napilmali peki ben şimdiden baslayayim 26 ya girdik yani yıl itibariyle

1.si nemlendiricini ihmal etme
2. si göz çevresi için muttlakaaa tedbirini al. En çok göz çevresi yaşlandırıyor insanı. Yani yaşlandırıyor demeyelim de işte artık yaşının ilerlemeye başladığı ilk oradan anlaşılmaya başlıyor çünkü kolajen azaldıkça kaçınılmaz olarak deformasyona uğrayan çok ince dokulu bir yer.
3.deli gibi güneşin altında yatma. Ama cildimizin güneşe de ihtiyacı var onun için her defasında da 50+ koruyuculu krem sürüpte çıkmam ben. Cilt doktorum da bana 30+ sonrası içeriklerin fazla kimyasal olmasından dolayı aslında daha zararlı olduğunu söylemişti. Ama Türkiye’de nedense illa 50+ olsun denildiği için bir çok markanın yurt dışında 50+ ürretmemesine rağmen Türkiye pazarına 50+ olarak girdiklerini söylemişti. Bu doğru. Araştırabilirsiniz.
Güneşten korunmaktan anladığım artık 18-20 yaşlarımda ki gibi saatlerce güneşin altında kalmamak.

Son düzenleme:
34 e yeni girmis biri olarak şuan fenaaa tirstimmm

Aynen bende bunu oğluma alacağım güneş kremini doktora danisinca öğrenmiştim +50 daha kimyasal kesinlikle

Ben yüzümü sürekli nemlendiririm gül suyuyla ya da nemlendiriciyle. Fondöten sureceksem içinde spf olanını alırım. Ama özellikle güneş kremi sürüp çıkmıyorum güneş altında da kalmıyorum ama. Çünkü çok hassas cildim var direk tavuk gibi kızarırım korurum genelde yüzümü güneşten

İf için hangi programı kullanıyorsun ?

Gül suyu cilde çok faydalı kesinlikle. Gayet doğru bir şekilde korunuyorsun.

Uykum kaçtı yaaaa pamukcum deme öyle şeyler

Bakımını yapmayanlar için geçerli bu ben sizi erkenden uyardım şanslısınız Ben çok geç kaldım benim göz çevremi artık ancak bir cerrah toparlar Göz altım zaten yapısal olarak torbacıklıydı şimdi 2 kat torbacıklı oldu. Zamanında aman dedim annneanneme bakarak genlerime güvendim hiç önemsemedim göz çevremi. Anneannem 85 yaşında alnında çizgi çıkmıyor kadının. Cildi mis gibi. Keşke her şeyimle benzeseydim.

Küçük yerde yaşayanların çoğu öyle cilt bakımından bizim ciltler çok pisliğe maruz kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…