Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kremde marka yada yağlarda hangi yağ önerin var mı canım :))

Göz çevresi kremi olaran Aven’e güvenebilirsin. Temiz içerikli ve her şeyiyle çok iyi bir marka. Yağ olarak ise; Awe Cemre markasının %100 saf yağları var. Daha önce de söylemiştim piyasaya göre daha uygun fiyatları ayrıca. Yağların ne işe yaradıkları yazıyor şimdi nasıl bir etki almak istediğine bağlı olarak bakmak laxım onlara da. Sıkılaştırıcı etki mi, nemlendirme mi? Ama genel olarak, nar çekirdeği yağı, üzüm çekirdeği yağı gibi yağlar hem C vitamini hem antiaging etkisinden dolayı tercih ediliyor.

Olur canım sadece sporuda yazabilirsin daha.cok spor listesi için demiştim ☺
yazdım canim
yaa ama ben 33um
ben geç yemekten rahatsız oldum sadec,tek öğün metabolizmayı yavaşlatır diye tercih etmiyorum.Ramazan öncesi erken kalkıyorsun kitap okuyabilmek için(çocuklar uyanmadan ne okusam kar diye) 7zeytin 1 incir kürünü yapmayı düşünüyorum ramazan sonrası, 5ten sonra yememeyi bir de
Göz c. İçin nasıl bı tedbir almalıyım?

Sağol canım bende hiç bakmıyorum göz çevreme sadece Yves Rocher nemlendirici o kadar ekstra yatırım yapma vakti geldi gecti. Uyandirmis oldun cidden

Küçük yerde yaşayanların çoğu öyle cilt bakımından bizim ciltler çok pisliğe maruz kalıyo

Haklısın da anneannem de hep İstanbul’da yaşadı. Genetik biraz tabii ama bana da hep söylerdi nemlendiricini ihmal etme diye. Eline hep vazelin sürer, elinde kalan vazelini yüzüne de bir çek şöyle der hala Öyle sürme ama elinde kalan nemlilik yüzüne yeter der hep. Geçen gün de yine göz altımdan şikayet ediyorum bana; bir dilim patates kes koy göz altına diyor. Her yolu da biliyorsun diye kahkaha attım

Kayısı çekirdeği yagini kullanıyordum ben

Dusen yanaklari ne etcez

Pamugum sen kizin saclarini kac ay kestin aslan burcunda,uc aydan fazlami

Dusen yanaklari ne etcez

Ona da maya maskesi çok iyi geliyor leylim Pufidik pufidik geriyor yanakları tabii bunları anlatıyorum da keşke uygulayabilsem. Maya cilde çok faydalı. Keşke düzenli olarak haftada 1 gün böyle doğal maskeler yapabilsek. Maalesef çok üşengeçin bu konuda. Banyodan sonra yüzüme yağımı, kremimi ne varsa sürerim de böyle maskelerle hiç uğraşamıyorum. Ama ayda yılda bir yapınca da farkı resmen görüyorum.

Ama en dogini nereden bulabilirim bilmiyorum, dedigine bir bakayım i sallah

Awe Cemre’den artık reklam bedeli isteyeceğim. Haberleri yok ama bayağı bir kişiye tanıttım o sayfayı O değil de kk beni banlamasa iyi. Gerçekten hiçbir bağlantım yok cemreyle falan tamamen faydasını gördüğüm ve güvendiğim marka o kadar

Evet geriyo bayagi bende cok useniyorum yaa.saca yaptigimda saç derim kuruduydu ama belki de icine yag koymak lazimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…