- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.001
Kremde marka yada yağlarda hangi yağ önerin var mı canım:))
Olur canım sadece sporuda yazabilirsin daha.cok spor listesi için demiştim ☺
yaa ama ben 33um30’da zaten bir şey farketmiyor 20’lerinden. Dönüm noktası 35 ben şimdiden söyleyeyim yaşı 35’ten küçük olanlar tedbirlerini alsın.Dönüm noktası 40 falan zanneder çoğu insan ama kesinlikle iyi gözlemciyimdir. Bir kadının ilk dönüm noktalarından biri 35. Orta yüz hafif aşağı inmeye başlıyor kolajen azalıyor,cilt elastikiyeti ilk bu yaşlarda azalmaya başlıyor ve bir değişiklik var bende diyorsun ama o kadar belli belirsiz olduğu için de o değişikliğin ne olduğunu anlayamıyorsun. Sonra ki dönüm noktası da net olarak 50 bence. Bu akşam ki dersimiz de bu kadaaaarrr....
ben geç yemekten rahatsız oldum sadec,tek öğün metabolizmayı yavaşlatır diye tercih etmiyorum.Ramazan öncesi erken kalkıyorsun kitap okuyabilmek için(çocuklar uyanmadan ne okusam kar diyeBebeğim ben 21 gün tam tuttum şükür aslında vücut alıştı 24 saatte bir yemeğe.. hala oruç muyum ki diyorum kendime sabahlarıbu durumu bozmamak lazım.. ben de if programı indirdim bakalım 18-6 orucuna ayarladım.. onunla devam edeyim.. sabah yeşil çay veya süt ile hurma incir yoğurt gibi bi öğün akşam da yemek yiyeyim diyorum oruç bana çok şükür çok güzel kilo verdirdi.. her hafta 1.500verdim ben ama gel gör relg olduğum gibi tepeme bindiler hemen atmam lazım.. çok moral bozuyor.. ben de de moral bozukluğu yeme atağı yapıyor olmadık şeyleri yiyesim geliyor
Göz c. İçin nasıl bı tedbir almalıyım?1.si nemlendiricini ihmal etme
2. si göz çevresi için muttlakaaa tedbirini al. En çok göz çevresi yaşlandırıyor insanı. Yani yaşlandırıyor demeyelim de işte artık yaşının ilerlemeye başladığı ilk oradan anlaşılmaya başlıyor çünkü kolajen azaldıkça kaçınılmaz olarak deformasyona uğrayan çok ince dokulu bir yer.
3.deli gibi güneşin altında yatma. Ama cildimizin güneşe de ihtiyacı var onun için her defasında da 50+ koruyuculu krem sürüpte çıkmam ben. Cilt doktorum da bana 30+ sonrası içeriklerin fazla kimyasal olmasından dolayı aslında daha zararlı olduğunu söylemişti. Ama Türkiye’de nedense illa 50+ olsun denildiği için bir çok markanın yurt dışında 50+ ürretmemesine rağmen Türkiye pazarına 50+ olarak girdiklerini söylemişti. Bu doğru. Araştırabilirsiniz.
Güneşten korunmaktan anladığım artık 18-20 yaşlarımda ki gibi saatlerce güneşin altında kalmamak.
Sağol canım bende hiç bakmıyorum göz çevreme sadece Yves Rocher nemlendirici o kadarGöz çevresi kremi olaran Aven’e güvenebilirsin. Temiz içerikli ve her şeyiyle çok iyi bir marka. Yağ olarak ise; Awe Cemre markasının %100 saf yağları var. Daha önce de söylemiştim piyasaya göre daha uygun fiyatları ayrıca. Yağların ne işe yaradıkları yazıyor şimdi nasıl bir etki almak istediğine bağlı olarak bakmak laxım onlara da. Sıkılaştırıcı etki mi, nemlendirme mi? Ama genel olarak, nar çekirdeği yağı, üzüm çekirdeği yağı gibi yağlar hem C vitamini hem antiaging etkisinden dolayı tercih ediliyor.
Ne veriyoruz,nereye veriyorum ben de vereyimçok konuşmuşunuz okuyamadımbu hafta 6 kişicik hedef vermiş çok üzüldüm
Küçük yerde yaşayanların çoğu öyle cilt bakımından bizim ciltler çok pisliğe maruz kalıyo
Ne veriyoruz,nereye veriyorum ben de vereyim
Kayısı çekirdeği yagini kullanıyordum benGöz çevresi kremi olaran Aven’e güvenebilirsin. Temiz içerikli ve her şeyiyle çok iyi bir marka. Yağ olarak ise; Awe Cemre markasının %100 saf yağları var. Daha önce de söylemiştim piyasaya göre daha uygun fiyatları ayrıca. Yağların ne işe yaradıkları yazıyor şimdi nasıl bir etki almak istediğine bağlı olarak bakmak laxım onlara da. Sıkılaştırıcı etki mi, nemlendirme mi? Ama genel olarak, nar çekirdeği yağı, üzüm çekirdeği yağı gibi yağlar hem C vitamini hem antiaging etkisinden dolayı tercih ediliyor.
Kayısı çekirdeği yagini kullanıyordum ben
Ama en dogini nereden bulabilirim bilmiyorum, dedigine bir bakayım i sallahEvet o da E vitamini içeriyor daha çok. Güzel nemlendirir ve yaşlanma karşıtıdır.
Bu hafta ekipte çok kaçak var kuzumçok konuşmuşunuz okuyamadımbu hafta 6 kişicik hedef vermiş çok üzüldüm
Dusen yanaklari ne etcezHaklısın da anneannem de hep İstanbul’da yaşadı. Genetik biraz tabii ama bana da hep söylerdi nemlendiricini ihmal etme diye. Eline hep vazelin sürer, elinde kalan vazelini yüzüne de bir çek şöyle der halaÖyle sürme ama elinde kalan nemlilik yüzüne yeter der hep. Geçen gün de yine göz altımdan şikayet ediyorum bana; bir dilim patates kes koy göz altına diyor. Her yolu da biliyorsun diye kahkaha attım
500 bölgesel, 500 zıp, 3bin adımBu hafta ekipte çok kaçak var kuzum
Pamugum sen kizin saclarini kac ay kestin aslan burcunda,uc aydan fazlamiHaklısın da anneannem de hep İstanbul’da yaşadı. Genetik biraz tabii ama bana da hep söylerdi nemlendiricini ihmal etme diye. Eline hep vazelin sürer, elinde kalan vazelini yüzüne de bir çek şöyle der halaÖyle sürme ama elinde kalan nemlilik yüzüne yeter der hep. Geçen gün de yine göz altımdan şikayet ediyorum bana; bir dilim patates kes koy göz altına diyor. Her yolu da biliyorsun diye kahkaha attım
Dusen yanaklari ne etcez
Ama en dogini nereden bulabilirim bilmiyorum, dedigine bir bakayım i sallah
Pamugum sen kizin saclarini kac ay kestin aslan burcunda,uc aydan fazlami
Evet geriyo bayagi bende cok useniyorum yaa.saca yaptigimda saç derim kuruduydu ama belki de icine yag koymak lazimdiOna da maya maskesi çok iyi geliyor leylimPufidik pufidik geriyor yanakları tabii bunları anlatıyorum da keşke uygulayabilsem. Maya cilde çok faydalı. Keşke düzenli olarak haftada 1 gün böyle doğal maskeler yapabilsek. Maalesef çok üşengeçin bu konuda. Banyodan sonra yüzüme yağımı, kremimi ne varsa sürerim de böyle maskelerle hiç uğraşamıyorum. Ama ayda yılda bir yapınca da farkı resmen görüyorum.
Evet geriyo bayagi bende cok useniyorum yaa.saca yaptigimda saç derim kuruduydu ama belki de icine yag koymak lazimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?