- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.021
Aslinda suju sormak istedim 4-5 devam edebiliyomuyuz,ara verip 3ay tekrardanmi kesiyoruz bendede var duzelme3 ay kestim. Saç telleri kalınlaştı. Bayağı cılızdı saçları tel tel gözüküyor diye üzülüyordum şimdi fena değil. şimdi yine başladım kesmeye.
Aslinda suju sormak istedim 4-5 devam edebiliyomuyuz,ara verip 3ay tekrardanmi kesiyoruz bendede var duzelme
Bogaymis sac maske gunu cilde bakmadim
Bogaymis sac maske gunu cilde bakmadim
Ben reglim mayalanirmikiBen de yarın saç boyamayı düşünüyordum. İsteyenlerle maske de yapabiliriz.
Haftalık hedef belirliyoruz bu hafta bitti yarın alırım hedefiniNe veriyoruz,nereye veriyorum ben de vereyim
Evet ya dağıldıkBu hafta ekipte çok kaçak var kuzum
Çok haklısın kuzum valla nazara geldim bugün beni kim görse sende Bi ağırlık var diyor nazar değmiş deyip durdu kilodan dır o dedim ama hakikaten nazara geldim galibaAhhh ceylan ne yaptılar kız sana vallaha nazara geldin. Ben size demiştim kıçınızı kaşıyın diye kimse beni dinlemiyor ki. Kız bi birinci oldu sonra yıldız gibi kaydı vallaha. Kendine gel bir an önce hiç yakışmıyor sana böyle
Valla güle güle gitsin ama ben açık açık kovuyorum o misafiri yüzsüzleşti iyice gitmiyorSabır canım çok az kaldı ☺misafiri güzel uğurlamak lazımolsun sabittir artıdan iyidir ✌
Ben reglim mayalanirmiki
Bende yarın saçımı boyayacağım iyice saldık kendimiziBen de yarın saç boyamayı düşünüyordum. İsteyenlerle maske de yapabiliriz.
Spor mu kilo mu?S Suskunhanim haftalık hedeflerimizi topluyorpawlover ondan bahsetmiş.canim sen yeni hedefini yarın söylersin
Usenmesek çok şey yapacağız daOna da maya maskesi çok iyi geliyor leylimPufidik pufidik geriyor yanakları tabii bunları anlatıyorum da keşke uygulayabilsem. Maya cilde çok faydalı. Keşke düzenli olarak haftada 1 gün böyle doğal maskeler yapabilsek. Maalesef çok üşengeçin bu konuda. Banyodan sonra yüzüme yağımı, kremimi ne varsa sürerim de böyle maskelerle hiç uğraşamıyorum. Ama ayda yılda bir yapınca da farkı resmen görüyorum.
Yapalım yapalimYoğurtla yapacaksın. Yoğurt güzel nemlendiriyor zaten. Yoğurt-maya. Ay hadi yarın yapalım.
. Anam anam anaammm,
Ya pa limmmmmmBen de yarın saç boyamayı düşünüyordum. İsteyenlerle maske de yapabiliriz.
Kilo hedefi canimSpor mu kilo mu?
Usenmesek çok şey yapacağız da
Hayırdır sen bu saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?