- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.221
Günaydın güzellerim diyetimde 2 günü geride bıraktım ve bu sabah tartıldığımda 64.1 gördüm tartıda.Bu benim için de baya moral oldu dünden bugüne 700 gram vermişim. Hafiflemeye başladığımı hissediyorum. Bugün başka bir diyete geçtim ve ilk günüm meyve günü. Kendime erik, nektar, çilek, şeftali, yeşil elma ve kayısıdan oluşan karışık bir tabak yaptım afiyetle yedim.
Dün kaptanımın da önerisi ile 2si 1arada içmeyi bıraktım gittim kendime nescafe gold aldım. artık sade su ile nescafe içeceğim içinde süt tozu vs olmadan.
Yeni gördüm ayrıntılı yazdım biraz önceCok detay vermeden yazabilrsin ( serbtli tatlı sutlu tatlı hamur işi vs gibi ) yazan yazıyor ceza veriyoruz bu da haksizlik olur canim
Teşekkür ederimm darısı hepinizetebrik ederim pawcımm
mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun..
en kısa en tez zamanda güzel haberlerini bekliyor olacağız..o zaman yine gelirsin buraya tombik oldum kilo vermem lazım acileen ben diye
Valla elimden geleni yapcam atcam üstümdeki ölü toprağını, sözUyanık
Haftaya 71 li rakamlar bekliyoruz ona göre
Süpersin ya bayılıyorum böyle hızlı kilo verenlere geri alma durumu nasıl oluyor ? Bugün eski bilgilerine baktimda 2016 da listeye girmenle çıkman bir olmuş hemen mezun olmussuno.kiloyu mesela bir anda mi.aldin yoksa bu geçen 4 yılda biraz biraz mi.aldin ?
Kahve sert gelirse biraZ süt damlat canım birşey olmaz ben öyle yapıyorum
Valla elimden geleni yapcam atcam üstümdeki ölü toprağını, söz
Hahahh Allah seni.ya :))))
Kız rejimden soğuyacak sus sus. Sen artı gelmişsin ceylan 1 yıldız gibi kaymış size bakacak olan motivasyonda gidecekMaariftakvimi toparla kendini. Yapamaman için hiçbir sebep yok. Benden neler çekti Cherry Mom bir bilsen, gerçi hala çekiyor da.... Ama bak sonunda menülerimi düzenledim, kendimi zorlaya zorlaya spora alıştırdım. Şimdi yapmayınca vicdan azabı çekiyorum. Her şey beynine hükmetmenle ilgili. İradeni ortaya koy, kararlı ol. Bak Ceylansnn a kız aç duruyor resmen yaa en büyük motivasyon kaynağım o yemiyor hiç gerçi sağlıklı değil asla hep söylüyorum ama kendine hükmedebiliyor, iradesi çok güçlü. Birileri yapabiliyorsa sen de yapabilirsin. Ölümüne demiyorum tabii ama o tatlıyı, keki yemeden ölmeyeceksin yani... onun yerine daha güzel alternatifler hazırla kendine. Kuru meyve bile taşıyabilirsin yanında illa bir yere gideceksen yemiyorum demeyi öğren. Kilo verdikçe kendini iyi hisseden sen olacaksın. Aldanda versen de her şeyin faturası sana çıkıyor bu konuda sana kendinden başka kimse yardımcı olamaz. Önemli olan senin kararlı olup azmetmen.
Benim zaten genel sorunum bi yere gitmek ve birilerinin gelmesi ama elimden geldiği kadar dikkat edicek bundan sonra bu akşamda iftara bi arkadaşım çağırdı dikkat edicek bu akşam haftaya kadar düzenli gidip nasıl ilerliyor görmek istiyorumMaariftakvimi toparla kendini. Yapamaman için hiçbir sebep yok. Benden neler çekti Cherry Mom bir bilsen, gerçi hala çekiyor da.... Ama bak sonunda menülerimi düzenledim, kendimi zorlaya zorlaya spora alıştırdım. Şimdi yapmayınca vicdan azabı çekiyorum. Her şey beynine hükmetmenle ilgili. İradeni ortaya koy, kararlı ol. Bak Ceylansnn a kız aç duruyor resmen yaa en büyük motivasyon kaynağım o yemiyor hiç gerçi sağlıklı değil asla hep söylüyorum ama kendine hükmedebiliyor, iradesi çok güçlü. Birileri yapabiliyorsa sen de yapabilirsin. Ölümüne demiyorum tabii ama o tatlıyı, keki yemeden ölmeyeceksin yani... onun yerine daha güzel alternatifler hazırla kendine. Kuru meyve bile taşıyabilirsin yanında illa bir yere gideceksen yemiyorum demeyi öğren. Kilo verdikçe kendini iyi hisseden sen olacaksın. Aldanda versen de her şeyin faturası sana çıkıyor bu konuda sana kendinden başka kimse yardımcı olamaz. Önemli olan senin kararlı olup azmetmen.
Bak ya sporda gözü yok ki kolunda saati olsunHiç aklıma gelmedi ok :)
Aç kalıyorum sonra azıcık insan gibi yemek yiyorum Bi bakmışım kilo almışım sonra aç gezmeye devamMaariftakvimi toparla kendini. Yapamaman için hiçbir sebep yok. Benden neler çekti Cherry Mom bir bilsen, gerçi hala çekiyor da.... Ama bak sonunda menülerimi düzenledim, kendimi zorlaya zorlaya spora alıştırdım. Şimdi yapmayınca vicdan azabı çekiyorum. Her şey beynine hükmetmenle ilgili. İradeni ortaya koy, kararlı ol. Bak Ceylansnn a kız aç duruyor resmen yaa en büyük motivasyon kaynağım o yemiyor hiç gerçi sağlıklı değil asla hep söylüyorum ama kendine hükmedebiliyor, iradesi çok güçlü. Birileri yapabiliyorsa sen de yapabilirsin. Ölümüne demiyorum tabii ama o tatlıyı, keki yemeden ölmeyeceksin yani... onun yerine daha güzel alternatifler hazırla kendine. Kuru meyve bile taşıyabilirsin yanında illa bir yere gideceksen yemiyorum demeyi öğren. Kilo verdikçe kendini iyi hisseden sen olacaksın. Aldanda versen de her şeyin faturası sana çıkıyor bu konuda sana kendinden başka kimse yardımcı olamaz. Önemli olan senin kararlı olup azmetmen.
Kız rejimden soğuyacak sus sus. Sen artı gelmişsin ceylan 1 yıldız gibi kaymış size bakacak olan motivasyonda gidecek
Aç kalıyorum sonra azıcık insan gibi yemek yiyorum Bi bakmışım kilo almışım sonra aç gezmeye devam
Canim bu hafta aktif olabilecek misin ?
Aramıza hoşgeldin canım. Tebrikler bu arada 2 günde çok güzel bi sonuç elde etmişsinGünaydın güzellerim diyetimde 2 günü geride bıraktım ve bu sabah tartıldığımda 64.1 gördüm tartıda.Bu benim için de baya moral oldu dünden bugüne 700 gram vermişim. Hafiflemeye başladığımı hissediyorum. Bugün başka bir diyete geçtim ve ilk günüm meyve günü. Kendime erik, nektar, çilek, şeftali, yeşil elma ve kayısıdan oluşan karışık bir tabak yaptım afiyetle yedim.
Dün kaptanımın da önerisi ile 2si 1arada içmeyi bıraktım gittim kendime nescafe gold aldım. artık sade su ile nescafe içeceğim içinde süt tozu vs olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?