Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

500 diyor ama herkesin vücut ağırlığına göre yaktığı kalori farklı. Ama en az 250 yakıyordur bence. Cherry Mom senin saatin vardı yaparken baksana kaç kalori yakıyorsun
Aynı saat ben de de var aynen bir baksana tatlım ? Ben çok önceden yapmıştım o videoyu.. o kadar çok sevmedim taeboo daha çok seviyorum

Hoşgelmişler o zamaan. Çok güzel canım Sevmeye kıyamıyo insan valla miinnacık
Ay evet çok tatlılar ya benim en küçük yeğenim de 1 yaşına girdi dün ben de onu sıktırmaya doyamıyorum
500 cal diyor ama bilmiyorum gerçekten 500 yaktırıyor mu. Çünkü eliptikte 1.5 saat yaptığım oldu en fazla 250 cal yakabiliyordum su gibi olduğum halde. Onun için 500 diyor ama 500 çok geliyor bana.
Bence de 500 yakmıyodur ben de denemiştim onu da 500 lük hissettirmedi
Ay sana boşuna mı söylüyoruz burda ye biraz diye. Bu da milat yani bir diyet grubunda birine yalvarıyoruz resmen ye ye diye
Evet yalvarıyoruz bir türlü yediremiyoruz metabolizma yavaşlıyor işte
Kaptanım çok üzüldüm ben bu hafta iyi bekliyordum ama neden böyle oldu anlamadım

Kuzum biraz dolaşıp geleyim dedim
Biraz yoğunum tatlım bu aralar. Eşim evde. İki günde bir onunla da atışmalarımız var. Evde gerginlikler olunca tadım tuzum kalmıyor. Çocuklar da küçükler vaktimin tamamını alıyorlar. Buraya giriyorum okuyorum alıntılıyorum cevap yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum. Fazla katılım gösteremiyorum. Eşim işe başlasın döncem inşallah

Ben iyi beklemiyordum ama bu kadar kotude beklemiyordum üzüldüm nazar boncuğunun gitmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…