Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta bayram amma 4 gün ev hapsi var... Ben de 4 gün en az bir saat spor yapalım.. ya da herkes yaptıpının iki katını bi sabah bi akşam yapsın.. çarş sokağa çıkıyoruz .. çocukları gezdiririz gibi.. çsrş peri boğazı tutup geçmiş bayram kutlayıp amma şeker yemeden bence herkes harika kilo veririm
Ben 4 gün Dukan içeceği hazırlayacağım.. bakalım benim ilk karantinam olacak nasıl olucak bilmiyorum... Aklımı ne yesemden çok hangi ara spor yapsam diye yoruyoum...

Valla Cherry Mom benim bu hafta öyle ödemim var ki alyansimi çıkardım düşün

Ama şu regl ile birlikte çok güzel ödem atma planları yapıyorum. Bayramda 4 gün evdeyiz. Aynen hanmeli nin dediği gibi sabah ve akşam spor yapcam. Regl olursam bunu pirinç lapası ve Dukan birasiyla destekliycem.
Sonrasında arkadaş görüşmeleri olursa da tutcam boğazımı. Takım adına söz veriyorum vallahi

İnşallah kardelencim ya. 1 gün kaçamağın etkisi bu kadar olmasa gerek, başka bir sorun var bence ama anlamadım. Neyse önümüzdeki günlerde durum anlaşılır. Sen de kafanı takma. Şu karantina sürecinde herkes evde burun buruna, hepimiz daralıyoruz ister istemez küçük atışmalar olur, kaçınılmaz. Hayırlısıyla normale dönsek.

Sen çabuk halledersin Sevgicim kurtulmaz elinden. Sloganımız; çabuk gelen çabuk gider!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…