- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.261
Bayramda daha çok yenir dimi. İnşallah öyle olmaz yaBu cuma böyleyse haftaya cuma ne olacağımızı düşünmek bile istemiyorumsarı kartı aldık sayın artık
Teşekkür ederimTebriklerrr canım
HoşbuldukkkAramıza hoşgeldin canım
Yapma böyle canım ya. Zaman zaman hepimizin başına geliyo. Kaçamak üstüne kaçamak yapmış değilsin. Bugün artı gördün yarın eksiye dönüşür. Haftaya tartıda çok güzel bi sayı göreceğin inanıyorum.
Tm ölçülelim inşallah bakalım
Ayyy ben yine küstüm size
VallaCherry Mom benim bu hafta öyle ödemim var ki alyansimi çıkardım düşün
Ama şu regl ile birlikte çok güzel ödem atma planları yapıyorum. Bayramda 4 gün evdeyiz. Aynenhanmeli nin dediği gibi sabah ve akşam spor yapcam. Regl olursam bunu pirinç lapası ve Dukan birasiyla destekliycem.
Sonrasında arkadaş görüşmeleri olursa da tutcam boğazımı. Takım adına söz veriyorum vallahi
Kuzum kurtarmıyor kız düşmüyor deli etti beni tartı farklı ya ondan olabilir mi acaba ablamdayım çünküoruçlu olan kızlar tekrar tartilabilecek olan var mı notadan kurtarıriz belki
Ceylansnn senin sabit düşmezmi hic
Ah ben de öyle umuyorumSen çabuk halledersin Sevgicim kurtulmaz elinden. Sloganımız; çabuk gelen çabuk gider!
Bence evde olacağımız için o kadar çok yemeyiz. Ziyaretler olduğu zaman çok kaçırıyorduk çünkü. Bu defa evdeyizBayramda daha çok yenir dimi. İnşallah öyle olmaz ya
Tebrik ederimm7sen diyene kadar hesaplamamıştım ne çok vermişim
Evet canım inşallah öyle olurBence evde olacağımız için o kadar çok yemeyiz. Ziyaretler olduğu zaman çok kaçırıyorduk çünkü. Bu defa evdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?