Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hangi bayram,bayram yapilmayacakki 81 ilde kacamak yapilsin,yemeyin cikolata baklava,yersenizde yakmadan uyumayin o kadarrr.ayni apartmandayiz ama kimsseyi iftara almadim onlarda cagirmadi corona yuzunden.ayip oldu kaptana haberiniz olsunnn

Kızlar teşekkür ederim alıntılar gitti sinir oldum böyle ortaya yazayım
Lütfen kimse beni yanlış anlamasin alırız veririz bunlar olur şeyler tüm hafta dikkat edersin bir regliye denk gelirsin veya 2.3 gün kabızlığa denk.gelirsin + dusersin
benim bozuldugum nokta bu hafta ekibin yaridann fazlası menü bile paylasmadi menu paylaşmayan pek tabi sporda yapmadi bu ekip zaten nota alacaktı belliydi
benim moralim son saatlerde bozuldu kimseyi de tohmet altında bırakmak istemedigim için isim vererek konuşacağım kimse kusura bakmasın açıklik her zman iyidir
oglen U Umudumvar07 ye cepten yazdim 1 haftadır hiç girmedigi için muhtemelen bildirimi
unutacakti markete gidip gelip yazıyorum dedi .. aksam oldu yazmadı yine hatırlattım ve nitekim unutmuştu daha önceden paylaşım yapamayacağım ama artı da gelmeyeceğim sozu de ayrica gerçekleşmedi maalesef
Ceylansnn bildirim yapmadı cepten yazdim hatırlattım kitaba daldım dedi o da unutmuştu
gecen haftada yine aksam cepten yazıp hatirlatmistim
...
ben sabah -400 gelmeme rağmen ya bu hafta ekip kötü gelecek ortalama katkı diye yirtindim

Yapilanlari goze sokmak gibi olmasın ama her birinizin yediği içtiği sporu giriş çıkışı yarışma geçmişi vs vs herşeyi takip ediyorum listeler yarışlar ciddi siteye mesai harcıyorum her saniye ilgi bekleyen çocuğuma gerekirse bağırıyorum burda olmak için .. ama bir bakıyorum ki bunların hiç yapılmadığı ekipler kendi disiplinleriyle bu isi cok güzel otomatige bağlamış gidiyorlar .. çünkü zayıflamak istiyorlar bizim ekipte herkes sanki zorla kilo veriyor /aliyor herkes bir nazlı herkes bir bıkmış .. listeye gireli 1 ay olmuş kaçamakların ardı arkası kesilmiyor .

Neyse özet olarak bundan sonra sadece zayıflamak isteyenlerle ilerlemek istiyorum cidden sevmiyorum menü yazz yazz yaz spor yap vs demeyi ya hele ki cuma gunu kilonu bildir demek trajikomik

Kilo veren, emek sarfedip veremeyen tüm arkadaşlarımi tebrik ederim

Kuzum benim herşeyin en güzelini hak ediyorsun

Ben ekibe cidden uzuldum notasiz çok rahat bitirebilirdik bu haftayida kısmet
Guclu ekibiz istedk mi şak diye derece yapıyoruz hiç haketmedik
Çok haklısın ben de üzülüyorum böyle olunca haftaya toparlarız diyodum C Cagrihilal1 sarı karta hazır olun dedi artık bi tırsıyorum

Kuzum hakkını helal et gerçekten çok emek veriyorsun. ❤
Sen Harika bi insansın, harika bi arkadaşsın, harika bi kaptansın. ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…